Canim.belki sen derstesin diye ablasini aramistir sana haber vermesinisoylemis olabilir yada ablasi sana soracaktir arayabildimi diye.ferah tut kalbini..hepsi Allaha emanet olsunn Allahim korusunsabahları normal ankesörlü telefondan arıyordu ama
az önce ablası aramışş beni :18::18::18:
derste olduğum için dönüş yapamıyorum, tenefüse çıkınca arayacağım, umarım kötü haber değildir...:18:
sabahları normal ankesörlü telefondan arıyordu ama
az önce ablası aramışş beni :18::18::18:
derste olduğum için dönüş yapamıyorum, tenefüse çıkınca arayacağım, umarım kötü haber değildir...:18:
Sinrecim iyiyiz cok sukurrr sen nasilsinn..is yerindeyim..hayirli cumalar herkese ayrica
canım kötü düşünme bak şimdi orası karşıktır aksi şeytan böyle zamanlarda da hep ulaşamazsın ya kötü şeyler getirme aklına nolur haber alınca bizi de haberdar et.
ayrıca diğer konuya gelince seninle aynı şeyleri yaşamışız bi,zimkilerde istememişti erkek arkadaşımı ayrıl demediler laf ettiler sürekli bende ilişkime zarar vereceği için ayrıldık dedim yaklaşık 1,5 sene öyle gizli saklı idare ettk askere gitmeden önce söyledim bizimkilere askere gitsin gelsin dönüşte bu konuyu görüşelim dediler. babam sormuş soruşturmuş bizimkini herkes olumlu şeyler söyleynce içten içe meraklandı ama birkez büyük konuştu ya dönmedi sözünden bakalım askerden dönünce neler olcak ama mutlaka bir yolu olur sonuçta senin hayatın önemli olan ön yargılı olmalarına çok kızıyorum
Canim.belki sen derstesin diye ablasini aramistir sana haber vermesinisoylemis olabilir yada ablasi sana soracaktir arayabildimi diye.ferah tut kalbini..hepsi Allaha emanet olsunn Allahim korusun
Evet canim insallah nasip olursa kizimiz olcak:) SEnin tahlil sonuclari ne oolduuuallah iyilik versin canım buarada senin bebeğinin cinsiyeti kızmıydı öyle hatırlıyoruummm :) bende iyiyim canım işteyim sanada hayırlı cumalar canım
konuştm ablasıyla, o da henüz ulaşamamış, bana sordu sen ulaştın mı diye. geliboludaki hastaneleri aramış, şükür ki hiçbi hastanede ismi yokmuş şimdilik..
biraz rahatladım şu an ama yine de kendisiyle konuşup sesini duyana kadar içim içimi yemeye devam edecek...
Cnm bi arkadas yaralilarin ismini yazmisti sanki...belki bi kargasa varsa suan ondan arayaamamistirr insallah oglen yemekkten sonra arar canim bana oyle geliyor..bide ankesorlude sira vardir kimbilir kac kisi ariyordur
nasılsın canımm
Evet canim insallah nasip olursa kizimiz olcak:) SEnin tahlil sonuclari ne oolduuu
kızlaaar okul çıkışında kahve falı baktırmaya gidicem hayatımda ilk defaaa
fena değil tatlım sen nasılsın?
ayy o bizim grubun prensesiiiiiibenim tahliller süper canım herşey normal demir eksikliği falan yok tiroid vs hepsi güzel sonuçların şükür
hayırdır canım ????? iyiyim şükür bende işteyim hava kapalı uykum var zaten kapalı havada enerjik olamam ben
canım fal noldu bu arada? ve askerden haber gelirse bize de söyle mutlaka.
maşallaho zaman gelsin oğluşumuz
fal güzeldi... beni şaşırtan derecede şeyleri bildi... kadın zten öle bildiğimiz tarzda bakmıyo fala, yani şekillerden yorum falan değil, daha başka bişii :18: nerdeyse fincana bakmadan söylüyo herşeyi yanii, anladınız siz onuu :18:
şu stresi ve gerginliği bi atlatayım, iyi haberimi alaym, falı da anlatırım detaylıca o zaman
ayyyyyyyyyyyyy inşallah canım yaaa rabbim hayırlısıyla göstersin o günleri bizlerede inşallahhhhhh
evet canım biliyorum, gece ben de okudum o isimleri zaten ama orda yaralılardan bazıları diye vermişlerdi haberi. 20ye yakın yaralıdan sadece 8inin ismi vardı.. ablam işte aramış ordaki hastaneleri tek tek, ismi yokmuş kayıtlarda...
ufff, bi arasa, bi arasa... hiç böylesine çaresizce beklememiştim sesini duymayı, hiç böyle muhtaç hissetmemiştim kendimi...
ay iş yerinde gerim gerim geriliyorum. hava burda bi açık bi kapalı. benim de ruhum dengesizşelti iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?