- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Bak ne güzel ismi yokmuş işte biraz rahatlamaya çalış eh olumsuz bi durum ve orası karışmıştır şimdi arayacak fırsatı yoktur inan
sağol kuzummablamdan bu haberi alınca rahatladım sakinleştim biraz, ama yine de sesini duymadan rahata eremiycemm
sağol kuzummablamdan bu haberi alınca rahatladım sakinleştim biraz, ama yine de sesini duymadan rahata eremiycemm
E haklısın sende ne diyim hepimiz korkardık
E haklısın sende ne diyim hepimiz korkardık
Tesekkur ederiz teyzesiii:))) coookk sukurrrr canim.benimm..cok iyi oldu gittigin ama...ayy o bizim grubun prensesiiiiiibenim tahliller süper canım herşey normal demir eksikliği falan yok tiroid vs hepsi güzel sonuçların şükür
korkulmayacak gibi değil kiii :18::18::18:
sen de mesela ktm'de gidemediklerinde ne kadar telaşlanmıştınn
kaldı ki burda yaralanma durumu söz konusu olabilirdii :18:
ne dedi ablası kuzum iyimiymiş
Tabi canım korkulur diyorum bende zaten haklısın yani
iş yerinde gerilmek genel olarak heepp yaşıyorum bunu ve çok yoruyor insanı değilmi
Tesekkur ederiz teyzesiii:))) coookk sukurrrr canim.benimm..cok iyi oldu gittigin ama...
hastaneleri aramış, bizimkinin adı kayıtlarda yokmuş. onu biliyoruz şu an sadece.. ama hala kendisine ulaşamadık
hastaneleri aramış, bizimkinin adı kayıtlarda yokmuş. onu biliyoruz şu an sadece.. ama hala kendisine ulaşamadık
maleseeefffson bir haftadır her şey üstüme geliyor sanki. ve nişanlım geldiğinde sanki her şey düzelecekmiş gibi hissediyorum. sana da oluyor mu ve size de olur mu böyle kızlar?
ordan pay biç işe diyorum ben deneler hissettiğimi en yakın sen anlayabilirsin şu an
iyi iyi şükür çok güzel bir haber buuu oda ilk fırsatta arar merak etme canım
bu da bi gelişme. çok şükür
Anlıyorum anlıyorum bir de ulaşamamak insanın canını sıkıyor biliyorum
ahhh bi sesini duysam da rahatlasam iyiceee
konuştm ablasıyla, o da henüz ulaşamamış, bana sordu sen ulaştın mı diye. geliboludaki hastaneleri aramış, şükür ki hiçbi hastanede ismi yokmuş şimdilik..
biraz rahatladım şu an ama yine de kendisiyle konuşup sesini duyana kadar içim içimi yemeye devam edecek...
ayy o bizim grubun prensesiiiiiibenim tahliller süper canım herşey normal demir eksikliği falan yok tiroid vs hepsi güzel sonuçların şükür
Ee siz evlisiniz eşinin sosyal güvencesinden senin de yararlanman gerekmiyor mu ben öyle biliyorumCok şükür canım inşallah iyidir. Ulaşınca bize de haber ver, aksam hep düşündüm.. arar inş sesini duyarsin da rahatlarsin kuzum yaa.. cok zor bir bekleyiss...
Hadi gözünüz aydiinnn :) çalışmalar başlasın
Bu arada beni de teşvik etmiş oldunuz ii oldu kızlar, pazar günü kocamla konuşayım da gideyim ins druma.. işsizlik maaşı alıyordum nisanin sonunda bitecek.. sigortadan faydalanabiliyor muyum vs bi konuşayım da inşallah... tahlilleri yaptırmak lazım..
Canim eside suan askerde oldugundan belki faydalanamaybilir.Ee siz evlisiniz eşinin sosyal güvencesinden senin de yararlanman gerekmiyor mu ben öyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?