354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bak ne güzel ismi yokmuş işte biraz rahatlamaya çalış eh olumsuz bi durum ve orası karışmıştır şimdi arayacak fırsatı yoktur inan

sağol kuzumm ablamdan bu haberi alınca rahatladım sakinleştim biraz, ama yine de sesini duymadan rahata eremiycemm

E haklısın sende ne diyim hepimiz korkardık

korkulmayacak gibi değil kiii :18::18::18:

sen de mesela ktm'de gidemediklerinde ne kadar telaşlanmıştınn

kaldı ki burda yaralanma durumu söz konusu olabilirdii :18:

iş yerinde gerilmek genel olarak heepp yaşıyorum bunu ve çok yoruyor insanı değilmi

maleseeefff son bir haftadır her şey üstüme geliyor sanki. ve nişanlım geldiğinde sanki her şey düzelecekmiş gibi hissediyorum. sana da oluyor mu ve size de olur mu böyle kızlar?

maleseeefff son bir haftadır her şey üstüme geliyor sanki. ve nişanlım geldiğinde sanki her şey düzelecekmiş gibi hissediyorum. sana da oluyor mu ve size de olur mu böyle kızlar?

aynen öyle canım bende öyle hissediyorummm. ama işte bu süreç üzüyor bizi yoruyor üzerine en ufak birşeye tahammülümüz yok hayırlısıyla bitsin bu süreçte kavuşalımm

Cok şükür canım inşallah iyidir. Ulaşınca bize de haber ver, aksam hep düşündüm.. arar inş sesini duyarsin da rahatlarsin kuzum yaa.. cok zor bir bekleyiss...

ayy o bizim grubun prensesiiiiii benim tahliller süper canım herşey normal demir eksikliği falan yok tiroid vs hepsi güzel sonuçların şükür

Hadi gözünüz aydiinnn :) çalışmalar başlasın
Bu arada beni de teşvik etmiş oldunuz ii oldu kızlar, pazar günü kocamla konuşayım da gideyim ins druma.. işsizlik maaşı alıyordum nisanin sonunda bitecek.. sigortadan faydalanabiliyor muyum vs bi konuşayım da inşallah... tahlilleri yaptırmak lazım..

Ee siz evlisiniz eşinin sosyal güvencesinden senin de yararlanman gerekmiyor mu ben öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…