354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

mrb arkadaşlar bende 352. dönemi bekledim kısa dönemdi ve hiç geçmeyecek diyodum hele evliyken daha zor ama zaman geliyor zaman duruyo şafak sıkıştırıyor ama her akşam kk nde yazıştım böyle bi topikte o çok ii geliodu sizi çokkk ii anlıyorum ama cidden geçiyo üzülmmmeye çalışın ben çok ağladım slov şarkı açıp açıp ağlıyodum siz onu yapmayın bak şimdi anne olucam gerçi baya zor geçiyo oda ama olsun zaman akıyo bi şekilde

anamm bebişte var ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsinnn

selam yarenciklerr

bugün tam 2,5 saat kameradan gördüm askerimi, akşam sporumu da yaptım 2 saat, çoook güzel bi gündü her açıdann

bi de spor çıkışı aşkıma bi tişört aldım, yarın mektupla beraber göndereceğim, bi dahaki izin gününde giysinn, ki umarım bi dahaki izin gününde ben de yanında olacağımm

tişörtümüz nasılll

.......................................................................................................................Sakin olmalıyım, sinirlerime hakim olmalıyım. O zaman ne yapmalıyım. KK'yı bir an önce terk etmeliyim. Evet en güzeli bu.. İyi geceler hatunlar...........

Son düzenleme:
kameraya geçmiş 4 gündür, gece kamerada iuyuyamıyor yine ve sabahta yapılması gereken bişey olursa yapıyor eğer bişey kalmazsa anca o zaman uyuyor, 3-4 saat belki
Allah yardim etsin

İyi gecelerrr

hönkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…