- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
buradaki çok şey bildiğini sanan kişiler yüzünden o duruma girmiştim, mühim bişey yok yani
hayırdır kuzuu :44:
ayyy ne güzel bir şafağınız varrr darısı başımıza inşallahhh
ayyy inşallahhh hayırlısıyla bizde bitiririz 3 ay gözümde büyüyoorr şu ara göz açıp kapatıncaya kadar geçsiiin istiyoruuummm
bdv'de subliminal mesaj konusuna bak gamzeliş :)
tövbee tövbee canım yorgundur napsın yazık smm ciydi sanırım seninki bide hiç oturtturmuyolar diyor eşim orası için ilk amm çıkmıştı yaa postaya geçti amm yorucu burda diyor yaniiii allah hepsine kolaylık versinüff sıkıldım
sanki askerim iyi değilmiş gibi hissediyorum iyiyim dedi ama çok durgun
kızlaaarr ben geldimmm huu huu kimse varmııııııııııı
kızlaaarr ben geldimmm huu huu kimse varmııııııııııı
taratmıştım pc yı ama az evvel dun yuklenen program cırtladı kenardan gorunuste oyle bır program yoktu.:Sistem geri yüklemeyi denedin mi canım
GÜNAYDIN KIZLAR
taratmıştım pc yı ama az evvel dun yuklenen program cırtladı kenardan gorunuste oyle bır program yoktu.:
( ben yuklüyorum şimdi sistemi bı sıkıntı çıkar mı :/
dun gamzelı speedy share diye bı siteye dosya yüklemişti ben indireyim diye, bende bastım indirmek için, bilmem ne wızard diye bişey çıktı bende yuklemek için gerekli sandım ok ledım , onunla birlikte bı kac sey indi gereksiz bende onları silmek istedim denetim masasına gittim ilkini sildim, ikincisi silmek için bastım sonra donar gıbı oldu pc denetim masasındaki programlar azaldı, bende yuklenen program benim fotolarımı calar diye korktum panda cloud cleaner vardı once onunla tarattım sonra combofıx indirdim onunla da tarattım ama bır saat once anyprotect diye o programın kenardan bildirisi gıbı bişeyı çıktı, ama yoktu yuklu programlar içinde bende sistemi geri yuklemeye baslaya bastım yukluyor su an ama şimdide benim pc deki fotolar, belgeler gider mı diye korkuyorum yedeklemedim cunku ayrıca geri yüklense bile o program benim bilgilere,fotolara erişebilirmi diye merak ediyorumcanım panda biraz kasar bilgisayarını durumu çok net anlamadım ben anlatır mısın tekrar lise bilgisayar çıkışlıyım az bucuk anlıyorum yardmcı olmaya çalışıyım:26:
dun gamzelı speedy share diye bı siteye dosya yüklemişti ben indireyim diye, bende bastım indirmek için, bilmem ne wızard diye bişey çıktı bende yuklemek için gerekli sandım ok ledım , onunla birlikte bı kac sey indi gereksiz bende onları silmek istedim denetim masasına gittim ilkini sildim, ikincisi silmek için bastım sonra donar gıbı oldu pc denetim masasındaki programlar azaldı, bende yuklenen program benim fotolarımı calar diye korktum panda cloudud cleaner vardı once onunla tarattım sonra combofıx indirdim onunla da tarattım ama bır saat once anyprotect diye o programın kenardan bildirisi gıbı bişeyı çıktı, ama yoktu yuklu programlar içinde bende sistemi geri yuklemeye baslaya bastım yukluyor su an ama şimdide benim pc deki fotolar, belgeler gider mı diye korkuyorum yedekleme cunku ayrıca geri yüklense bile o program benim biliglere fotolara erısebilir mı diye merak ediyorum
Şimdi canım öncelikle o ilk programın adını söylersen tam olarak ne olduguna bakarız sistem geri yüklemeyle dosyalar gidebilir canım o tarihten sonrakiler yedekleme yapsaydın :/
eğer veri kaybın varsa geri al dersin canım sistem yüklemeyi
oldu sanırım programlarım geri geldi3 kere kaydırıyorum aşağıya kadar az önce öyle değildi tek sayfa vardı :)))
3 gün öncesine çektim sistemi o tarihten bu yanada bişey almamıştım önemli olan, nişan söz resimlerim duruyor
o ilk programın adını bilmiyorumama fotoları almak mümkün mü böyle programlarla?
iyi canım hallolduysa :) ya programın adını bilsek araştırırdık ama program su an senın bilgisayarında kurulu olmaması lazım öyle değil mi ? öyle programlar var ekranın resmını cekip bir maile gönderen falan filan ama sistem geri yüklemede aldığın günden sonra yapılanlar gider denetim masasında görünüyor mu ?
yok görünmüyor ama sistemi geri yüklemeden öncede görünmemesine rağmen kenardan bildirimi çıkmıştıbilmiyorum puff
hımm şöyle yapalım görev yöneticisini aç uygulamalara bak sonra işlemler kısmına bak bakalım o programla ilgili bir şey görünüyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?