Canım özelden link atıyorum :)
ha birde bi sürü bi sürü teşekkür ederimmmmmmmmmmm
Gunaydinn kizlarrr
Günaydiiiiiiiiiiinnn kizlar
Günaydın hatunlarrr nasılsınızzz
Çok şükür yeni bir haftaya başladık.Buhafta da çabucacık geçsin inşaAllah
Gunaydiiiin sevdicegimin dogumgunu bugun hem mutluyum hem buruk...
Kutusu ulassin artik eline diye sabirsizlaniyoruum :)
herkeseee günaydıııınnnnn2 ay diyor çizelgeeeeee
Günaydın bende 6 buçuk gibi uyandım uyur uyanık beklerken hamile olan Kız kardesimden haber geldi bebeği karnında ölmüş 5 haftalıkken güne kötü haber le başladım. Benimkini bekledim geçen hafta larda 9 10 gibi nete gelmişti bugün gelmedi ooyyff iğrenç bir gün
Kizlar hepinize merhaba 353. Donem yarenlerdenim 352 ler hep derdi bize inanin bitiyor zaman geciyor diye biz hep o zamanlar inanmazdik nasil gecicek derdik zaman durdu derdik ama simdi benim icin ve 353 sayfasindaki arkadaslarim icin safak dogan guness size demem o ki kizlar inanin bize bitiyor zaman bir sekilde geciyor sabredinn muradiniza ericeksiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb arkadaşlar bende 352. dönemi bekledim kısa dönemdi ve hiç geçmeyecek diyodum hele evliyken daha zor ama zaman geliyor zaman duruyo şafak sıkıştırıyor ama her akşam kk nde yazıştım böyle bi topikte o çok ii geliodu sizi çokkk ii anlıyorum ama cidden geçiyo üzülmmmeye çalışın ben çok ağladım slov şarkı açıp açıp ağlıyodum siz onu yapmayın bak şimdi anne olucam gerçi baya zor geçiyo oda ama olsun zaman akıyo bi şekilde
İnsallaj canimmmmmmayy kıyamam insan bir garip oluyor demiii(( inşallah ulaşır bugün canım
Heeeyyyy be sukuuuuuuurrrereeesss 2 ay 29 gün diyorrrr
Sagolasiiiin :)Kutlu olsun sevdiceğinin doğum günüüü.Buruk olmasın cnm yaa ne güzel bi günnnsevdiceğinde mutlu olcaakkk
Günaydın cnm benimmm
Canim yeni okudum başınız sağ olsun. Rabbim sabırlar versin...
Ayy ne güzel eski dönem kaderdaslarimiz bize destek olmaya gelmis.. cok teşekkür ederiiizzz..
Günaydın herkese kizlar,sana da ereescim.. sevdiceginin d. günü kutlu olsun, bi ömür huzurlu mutlu olun beraber elele.. buruk olma inşallah bugun ulasir tam da amacına ulasmis olur kargon..
Kızlar bende bugün plakalara düştüm darısı sizlerinde başına inşaAllahhh
Herkese Teşekkür ederim
Bir süre katılmayacagim size çünkü onunla aram artık kötü çok kötü bi ara kalmadı bana tavrindan dolayı. Ve benim sayacagim bi şafak kalmadı. ..
Perişanim ne yapacağım bilmiyorum ikilem yaşıyorum anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim görüşmek üzere hepiniz hoşçakalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?