354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim benim yaa uzulme lutfen ben duzelicegine inaniyorum bak bende bir suru seyler yasadim zor gunler atlattim ama geciyo iste

ben yine bişiler kaçırmışım ya poff (( kuzumm ben geçici olduğuna inanıyorum. bu tarz tartışmalar olur ama öyle hemen bitti falan demek olmaz. biraz kafanı topla sorun herneyse (yazdın mı bilmiyorum ama) o da bi sakinleşsin, tekrar konuşursunuz. inşallah düzelir sevgi sabır öyle bir kalemde silinip atılamaz hemen. emeğiniz var o kadar...

arayıp sormuyordu kızı, dün çarşısı varmış sanırım en son gelmedi aramadı demişti sonrasından haberim yok(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Son düzenleme:
arayıp sormuyordu kızı, dün çarsışı varmış sanırım en son gelmedi aramadı demişti sonrasından haberim yok(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hadi yaaa hemen en kötüsünü düşünmeyelim. başka bişiler vardır belki. güzel şeyler olsun ama hayırlsıı olsun

Iyi haftalar kizlaaar :))) benim gibi haftasonu askeri dagitima gelecekler icin en cabuk,diger hepimize de cabucak gecip gitsin su haftada :)) dusundukce mutlu oluyorum,havaalaninda karsilayacagim ani hayal ediyorum sabirsizlaniyorum :))

Yahu oyle dusunme,bizde dun gorusemedik hatta bana trip atmisti gormek istemiyormusun beni diye,olumsuz dusunme canim.. dun benimkide gec bulmus internet cafede sira gec girdi, gorusemedik.. umarim düzelir araniz..

Kızlar bende bugün plakalara düştüm darısı sizlerinde başına inşaAllahhh
Aay ne güzel inşallah

Ah bebeğim ah umarım her şey yoluna girer

Vay be 2 ay yazıyo sonu 29 olsada 2 ay yazıyoo
Annemle çarşıya çıktık bugün şimdi geldim bi bavul aldım fuşya rengi aşık oldum resmeeeeeen büyümeyeceğim sanırım hiç

Vay be 2 ay yazıyo sonu 29 olsada 2 ay yazıyoo
Annemle çarşıya çıktık bugün şimdi geldim bi bavul aldım fuşya rengi aşık oldum resmeeeeeen büyümeyeceğim sanırım hiç

aynen 2 ay 29 gün yazıyor ama 90 yazıyor 89 değill fuşyaaa bayılırııımm güle güle kullan canım

:) bunun büyümekle ne ilgisi var len
güle güle kullannnnnnn
Hani kucuk kizlar pembeyi cok sever ya
hiş şu whatsapp nemenem bişiy, 1 yılı geçince ücretli diyor:44:
Banada oyle diodu 1yil gecince kendiliginden 2015e uzadi anlayamadimmm
aynen 2 ay 29 gün yazıyor ama 90 yazıyor 89 değill fuşyaaa bayılırııımm güle güle kullan canım
Neden 90 ki
Bende bayiliyorum
Yolda gelirken abartmiyorum kadinlarin hepsi bana bakti sanirim onlarda bayiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…