Insaaalah canm benimmbu ayın son günü bizimde plakalar canııımmaz kaldı az :) aramızdaaa 9 gün var senin sevdiceğinin geldiği gün tek hanelilere düşücez bizdeee
Canim benim yaa uzulme lutfen ben duzelicegine inaniyorum bak bende bir suru seyler yasadim zor gunler atlattim ama geciyo isteHerkese Teşekkür ederim
Bir süre katılmayacagim size çünkü onunla aram artık kötü çok kötü bi ara kalmadı bana tavrindan dolayı. Ve benim sayacagim bi şafak kalmadı. ..
Perişanim ne yapacağım bilmiyorum ikilem yaşıyorum anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim görüşmek üzere hepiniz hoşçakalin...
Herkese Teşekkür ederim
Bir süre katılmayacagim size çünkü onunla aram artık kötü çok kötü bi ara kalmadı bana tavrindan dolayı. Ve benim sayacagim bi şafak kalmadı. ..
Perişanim ne yapacağım bilmiyorum ikilem yaşıyorum anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim görüşmek üzere hepiniz hoşçakalin...
ben yine bişiler kaçırmışım ya poff(( kuzumm ben geçici olduğuna inanıyorum. bu tarz tartışmalar olur ama öyle hemen bitti falan demek olmaz. biraz kafanı topla sorun herneyse (yazdın mı bilmiyorum ama) o da bi sakinleşsin, tekrar konuşursunuz. inşallah düzelir sevgi sabır öyle bir kalemde silinip atılamaz hemen. emeğiniz var o kadar...
arayıp sormuyordu kızı, dün çarsışı varmış sanırım en son gelmedi aramadı demişti sonrasından haberim yok(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hadi yaaahemen en kötüsünü düşünmeyelim. başka bişiler vardır belki. güzel şeyler olsun ama hayırlsıı olsun
anamm bebişte var ne güzelAllah mutluluğunuzu daim etsinnn
Herkese Teşekkür ederim
Aay ne güzel inşallahKızlar bende bugün plakalara düştüm darısı sizlerinde başına inşaAllahhh
Herkese Teşekkür ederim
Vay be 2 ay yazıyo sonu 29 olsada 2 ay yazıyoo
Annemle çarşıya çıktık bugün şimdi geldim bi bavul aldım fuşya rengi aşık oldum resmeeeeeen büyümeyeceğim sanırım hiç
Annemle çarşıya çıktık bugün şimdi geldim bi bavul aldım fuşya rengi aşık oldum resmeeeeeen büyümeyeceğim sanırım hiç
aynen 2 ay 29 gün yazıyor ama 90 yazıyor 89 değillfuşyaaa bayılırııımm güle güle kullan canım
Hani kucuk kizlar pembeyi cok sever ya:) bunun büyümekle ne ilgisi var len
güle güle kullannnnnnn
Banada oyle diodu 1yil gecince kendiliginden 2015e uzadi anlayamadimmmhiş şu whatsapp nemenem bişiy, 1 yılı geçince ücretli diyor:44:
Neden 90 kiaynen 2 ay 29 gün yazıyor ama 90 yazıyor 89 değillfuşyaaa bayılırııımm güle güle kullan canım
Hani kucuk kizlar pembeyi cok sever ya
Banada oyle diodu 1yil gecince kendiliginden 2015e uzadi anlayamadimmm
Neden 90 ki
Bende bayiliyorum
Yolda gelirken abartmiyorum kadinlarin hepsi bana bakti sanirim onlarda bayiliyor
bana ayıcık, tavşancık alsana
Alllaaaaaaaah yurttaki oda arkadasim gibi sende basladin heee yandim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?