ah be canım imkanın varken sık sık git gör ayrılığa şartlama evci çıkarma şansın da var güzel bir hafta sonu geçirirsiniz :/
oooofffff atlıcam taksiye gelcem senin aparta ama eskişehiri su bascak diye korkuyorum
yaa canım iş yeri problem onu geçtim alırım napar ne eder uçak saatleri çok kötü pazar sabahın köründe otobüsle 25 saat flan beni yol tutuyo gidemem maddi olarak şuan 700 tl yi bulcak bana napıcam bilmiyorum bir yanım çok gitmek istiyorrrrr
Sen benden beter ben senden...
erees şoka soktun beni yemin ederim kalbim gümledi :18: bu nasıl avatar ya Allah aşkına değiş şunu((((((((((((((((((((((
Canım hemen şimdiye değilde ileriki tarihi alsan en uygun ne zamanaysa en azından mehtap sayarsın git bence imkanın varken
Tam olarak beni anlatan
en uygunu gelmesine 10 15 gün kala
Sağol canımEHEHEHEbulmuş gül gibi kızı öper tabi
Ben konuşmaya çalışıyorum ama yok can çıkar huy çıkmazmisama yarın ciddi bi şekilde konuş prensesimm :26:
yani bi sonuca bağlansın bu iş artık...
Canimmmmm valla bildirime bakmadan son kapattığım sayfada cvp varsa ona göre yazıyorum kusura bakma nolur görmemişimO kadar yazdım herkese cvp verdin bi bana vermedin sana küsüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydim kizlar nasilsiniz
Günaydınnn
Günaydın kızlaaaar
Günaydın cnm hoşgeldinn
Kiyamam yaaa bu aralar bende de bu durum fazlasiyka oluyorrr ama sabirkızlar yaa bu akşam iyi değilim gözyaşlarıma engel olamıyorum çok özledim ben yaaaaaaaaa
Kiyamam yaaa bu aralar bende de bu durum fazlasiyka oluyorrr ama sabir
Canimm cok sukur iyi gidiyor hayirlisi ilr zaman gelsede dogursam diye bekliyorum:))) darisi insallah sizlere zamanu geldiginde.Allah isteyen herkese versinn. :))) bi yandan kocisi bekliyorum bi yandan bebisi:))senin bekleyisler nasil gidiyor:))hamilelik nasıl gidiyoor
Canimm cok sukur iyi gidiyor hayirlisi ilr zaman gelsede dogursam diye bekliyorum:))) darisi insallah sizlere zamanu geldiginde.Allah isteyen herkese versinn. :))) bi yandan kocisi bekliyorum bi yandan bebisi:))senin bekleyisler nasil gidiyor:))
Evet haklisin canim hafta sonlari zor geciyor:)ama sabirrr yaa bi bakmisiz ki gelmislerrrr...amiiin
doğum zamanında izin alıp gelecek mi babası
zar zor geçirmeye çalışıyoruz işte günleri, haftaiçi hızlı geçiyor da haftasonu geçmek bilmiyor
Evet haklisin canim hafta sonlari zor geciyor:)ama sabirrr yaa bi bakmisiz ki gelmislerrrr...
Gelmek istiyor canim ama komutani demis ki izin alcaksaniz zamanlarini simdiden biliyim demis:)buda tam bi tarih verememis dogal olarak:)belli olmaz diye..bakalim artikk..
Siiz nisanlimiydinizzz telden girince acikcasi hicbiseye bakamiyorum)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?