354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

o kadar da vicdansız değildirler yaa, elbet verirler izin, özel bi durum sonuçta buu

yok, biz henüz sevgili modundayız
Ayyy olsun kizzz hepsi ayri guzel sevgilikte en guzel donemlerden biriiiii..hepsinin tadi cok baskaaa...hele ki ki isteme en zor en heycanlii an:))ins yasicaksinn hepsinii gelsinde bii

evet canım zaten eşim kafasında farklı planlar yapmış işi bırakıp direk erzuruma ablama gidip o gelene kadar ordada kalabilirim belli değil canım bakalım
ama bu çok iyi fikirmiş :)
topik topik değil ıssız ada ben mi dolduruyorum yani bu sayfaları hep :/ ne gıcıksınız siz ya ....

haha :) kimsecikler yok ivet.. Prenses ne yaptı sayfaları okuyamadım gitti mi haber var mı acaba :26:

ama bu çok iyi fikirmiş :)

haha :) kimsecikler yok ivet.. Prenses ne yaptı sayfaları okuyamadım gitti mi haber var mı acaba :26:
Selam canım şu an dönüş yolundayım , gittim konuştum diceklerimi dedim ama bakalım kırdım üzdüm biraz kötü ayrıldık ama aradı otobüse biniş saatimde sesi fena sayılmazdi bizim sonumuz ne olur hiç bilmiyorum bu sefer ki ayrılık zor geldi ama değdi mutlu oldu sevindi

Üzüldüğüm ona pasta Börek bi şey yapamadım arkadaşlari yenge seni sevmiyomus kuruyemişle kandırmış demişler çok içime oturdu yapmak istedim ama yapamadım napalım

Çok biliyor onlar yenge beni seviyorda ben biraz odunum deseymiş
Canım mutlu olmana çok sevindim ya inşallah düzelirde mutlu olursunuz :)

ayrıca bizi görmeden gitmek oluyor muuuuuu

Çok biliyor onlar yenge beni seviyorda ben biraz odunum deseymiş
Canım mutlu olmana çok sevindim ya inşallah düzelirde mutlu olursunuz :)

ayrıca bizi görmeden gitmek oluyor muuuuuu

Aynen öyle deseydin dedim bende
Şu an mutluyum ama hallolmaz bizim bu odunluklar umutsuz vaka

Ayy keşke fırsat olsa ben çok isterim sizi görmek tanışmak inşallah bir gün kısmet olur. İst da saat kavramının önemsiz olduğunu anladım valla yolda geçti zaman sanki sinir bozucu erken ayrıldık bu yüzden

hadi bakalımmm, inşallah biraz çeki düzen verir kendine ennişte beeey

Niye canım yanındayken iyisiniz hoşsunuzda neden uzakta sana odunluk yapıyor ki :26: Valla sen iyi dayanıyorsun ben gitmezdim bile değerini kıymetini bilsin :26:

Bende çok istiyorum gamzeliylede görüşemedik biz lunada yakın sende geldiğinde zamanın olsa toplaşabiliriz :)

bi de aynı yerde oturuyoz heeee

hadi bakalımmm, inşallah biraz çeki düzen verir kendine ennişte beeey
İnşallah inşallah canım

Ben de onu dedim bugün yanyana iyi gidince aynı odunsun diye bundan sonra Nabza göre şerbeti vercem uyarı yaptım son kez..

İnşallah bir gün yine gelirim sizde ist a gelirsiniz toplaşiriz

bi de aynı yerde oturuyoz heeee

Aynen itiraf edeyim ben arada çevreye bakınıyorum seni görürüm diye

Hadi bakalım inşallah canım :)

Orda konuşmak yasakmış durduk yere ceza yemeyelim :) Evet canım darıca hayvanat bahçesi var :) Türkiyenin en iyi hayvanat bahçesidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…