Orda konuşmak yasakmış durduk yere ceza yemeyelim :) Evet canım darıca hayvanat bahçesi var :) Türkiyenin en iyi hayvanat bahçesidirr
belki aklımdan hayvanat bahçesi geçiyordur aaa cezaya itiraz ederdik gitmedim ben hiç hayvancıkların bahçesine
haha buldu yolunu hemen yaÇok büyük eksiklik değil ben sevmiyorum yea ama bir gün feribota binerde bu tarafa gelirsen götürürüm gezdiririm
bulurum ben
oraya feribotlamı geliniyor anaa çok cahıl hissettim şu an kendimi
hehe gece tribi :))Bulurmuş iyi bul
feribota bineceksin Eskihisar'da ineceksin oradan direk dolmuş yok aktarmalı yapacaksın :) ama yok ben öyle gezmeye geliyorum dersen Eskihisar'ın sahili güzeldir yani Yalovadan güzel
hehe gece tribi :))
ohoo ölme eşşeğim ölme gelene kadar kafayı yer insan oraya
güzel olsa nolcak yalovanın sahilinde doğru düzgün gezdiğim mi var sankiotum ben ot
aynen :)tabi sevgiliyle aynı yerde olmayınca :)
100 mb internetim kaldı yaaaaaayetmiyor
aynen :)
birazda sonraya sakla o zaman canım :))
ben de çıkıyorum şimdi sana da bol yosun kokulu geceler
ama bu çok iyi fikirmiş :)
haha :) kimsecikler yok ivet.. Prenses ne yaptı sayfaları okuyamadım gitti mi haber var mı acaba :26:
Günaydın kızlar haftanın ilk günaydını benden olsunn
Günaydın kızlar haftanın ilk günaydını benden olsunn
günaydıınn kızlarrr bu hafta çoooook hızlı geçsin inşallahh hepimizeee
aaa yeni gelişmeler var yani sende :) hadi hayırlısı olsun sarışınımmevet canım zaten eşim kafasında farklı planlar yapmış işi bırakıp direk erzuruma ablama gidip o gelene kadar ordada kalabilirim belli değil canım bakalım
Günaydınnn
günaaayddıınnnnnnn :)))) dopingimi aldım jet hızıyla geçsin bu haftaaa inşallaahhh çooook amin
Günaydın kızlar haftanın ilk günaydını benden olsunn[/Q
günaydınnnnnnnnnn canımmmmm :)
inşallah canımmm günaydın :)
günaaayddıınnnnnnn :)))) dopingimi aldım jet hızıyla geçsin bu haftaaa inşallaahhh çooook amin
günaydın canımmmm oohh maşallah :)
kızlaaaar ben de dün sevdiceğimle görüştüm işte. şu düğün olayını falan konuştuk. şimdiye kadar boşuna kendimi yiyip bitirmişim. herşey nişanlımın güzel bir iş bulup çalışmasına bağlı. bu sene de evlenebiliriz. seneye de.. ama şuna bir kez daha emin oldum ki her şey çok güzel olacak inşallah
ohhh ne güzel kafandaki sorular gitmiştir canım ,inşallah çok güzel olur
hakkınızda en hayırlısı olsun
aaa yeni gelişmeler var yani sende :) hadi hayırlısı olsun sarışınımm
mutella nasıl oldun canım? ekledim seni?
kızlaaaar ben de dün sevdiceğimle görüştüm işte. şu düğün olayını falan konuştuk. şimdiye kadar boşuna kendimi yiyip bitirmişim. herşey nişanlımın güzel bir iş bulup çalışmasına bağlı. bu sene de evlenebiliriz. seneye de.. ama şuna bir kez daha emin oldum ki her şey çok güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?