354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Orda konuşmak yasakmış durduk yere ceza yemeyelim :) Evet canım darıca hayvanat bahçesi var :) Türkiyenin en iyi hayvanat bahçesidirr

belki aklımdan hayvanat bahçesi geçiyordur aaa cezaya itiraz ederdik gitmedim ben hiç hayvancıkların bahçesine

Son düzenleme:
belki aklımdan hayvanat bahçesi geçiyordur aaa cezaya itiraz ederdik gitmedim ben hiç hayvancıkların bahçesine

haha buldu yolunu hemen ya Çok büyük eksiklik değil ben sevmiyorum yea ama bir gün feribota binerde bu tarafa gelirsen götürürüm gezdiririm

bulurum ben
oraya feribotlamı geliniyor anaa çok cahıl hissettim şu an kendimi

Bulurmuş iyi bul

feribota bineceksin Eskihisar'da ineceksin oradan direk dolmuş yok aktarmalı yapacaksın :) ama yok ben öyle gezmeye geliyorum dersen Eskihisar'ın sahili güzeldir yani Yalovadan güzel

Bulurmuş iyi bul

feribota bineceksin Eskihisar'da ineceksin oradan direk dolmuş yok aktarmalı yapacaksın :) ama yok ben öyle gezmeye geliyorum dersen Eskihisar'ın sahili güzeldir yani Yalovadan güzel
hehe gece tribi :))
ohoo ölme eşşeğim ölme gelene kadar kafayı yer insan oraya
güzel olsa nolcak yalovanın sahilinde doğru düzgün gezdiğim mi var sanki otum ben ot

Günaydın kızlar haftanın ilk günaydını benden olsunn

kızlaaaar ben de dün sevdiceğimle görüştüm işte. şu düğün olayını falan konuştuk. şimdiye kadar boşuna kendimi yiyip bitirmişim. herşey nişanlımın güzel bir iş bulup çalışmasına bağlı. bu sene de evlenebiliriz. seneye de.. ama şuna bir kez daha emin oldum ki her şey çok güzel olacak inşallah

Gunaydinnn kizlllarrrrrrr:) sabah sabah ne guzellll haberlrr var boylee...monarkcim cok sevindin adina...
Sinre ne gibi planlar var kizz:))
Pis prenses gozun aydin hosgeldin tekrar memleketimizee:))yengeleri pasta borek yapmadi diye cok mu uzulmuslerr neysee artik kendi eslerine sevgililerine vs soylerler yaparlar sevinirlerrr....://

aaa yeni gelişmeler var yani sende :) hadi hayırlısı olsun sarışınımm

mutella nasıl oldun canım? ekledim seni?

ya zaten canım eşimin hep b ve c planı vardır oda çok bunalmış ve kendince bişeyler düşünmüş ben telefonda çok özledim yaaa diye ağlamaya başlayınca sıraladı bide ameliyat durumu var bilmiyorum karışık oda gelebilir 10 15 günlüğüne bakalım hayırlısı canım

inşallah canım inşallahhhh allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…