354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

işler yoğun canım ondan yokum bu ara akşamlarıda hep biyerlerdeyiiimmmmmm

Kızlar çook kötüyüm sevdiğim bi kız arkadaşımın ölüm haberini aldım

İnşallah canım ya o bekleyen aileleri gördükçe kötü oldum ya haber alamamak belirsizlik ne demek çok iyi anlıyoruz Allah herkese sabır versin

ayyyy allahım herkesi ailesine sevdiklerine bağışlasın onlarada yardım etsin inşallahhhh

ayyyy canımmmm allahım geride kalanlara sabır versin arkadaşınında mekanını cennet eylesin inşallah

off canım başın sağolsun mekanı cennet olsun

ayyyy allahım herkesi ailesine sevdiklerine bağışlasın onlarada yardım etsin inşallahhhh

ayyyy canımmmm allahım geride kalanlara sabır versin arkadaşınında mekanını cennet eylesin inşallah

Aminn...Ne yapacağımı bilmiyorum buraya yazdım neden yazdım bilmiyorum herkes birbirine haberi veriyor
Hem somadakiler hem arkadaşım ooooooooof oooooooooooooooof

Aminnnn inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhh
Aminn...Ne yapacağımı bilmiyorum buraya yazdım neden yazdım bilmiyorum herkes birbirine haberi veriyor
Hem somadakiler hem arkadaşım ooooooooof oooooooooooooooof

Allah sabır versin canım :/ hastamıydı ölüm sebebi ne

Son düzenleme:
Aminnnn inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhh

Allah sabır versin canım :/ hastamıydı ölüm sebebi ne

Yav saka gibi 3gun once konustuk... Kalp problemi varmis panik atak doktor yeniden bakacak dedi sigarayi birakamiyorum dedi birak dedim bende allah sifani versin dedim nasil zayifladigimi sordu taktik verdim site ismi verdim... Dun yogunbakimdaymis. Kalp krizi gecirmis bugun oooooooofffff oooooooofffffff

hiç göreceğimi zannetmiordum yemin ederim zannetmiyordum gamzeli ordaysan konuş nolur çok kötüyüm

canımmm nolduuuuu anlat bakiim :26:

dün sen bunu yazdığın saatlerde ben acildeydim bilgisayar falan olduğu gibi bırakıp çıktım evden o yüzden görmedim tatlımm, görsem yazmaz mıydım ben sanaaa

kızlar dün geceden beri hasta olduğum için giremedim pek nete, dün gece fena oldum iyice, arkadaşımla eşi saolsun gelip beni acile götürdüler, orda bi serum yedim falan, biraz kaldım, sabaha doğru eve geldik, bugün de raporluydum, yattım tüm gün evde, biraz biraz kendime gelebildim, yarın gene rapor alıcam

sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım

Cok buyuk gecmis olsun
Arkadasimin vefat haberiyle yikilmis durumdayim aglayip duruyorum nefes aldigimiza sukretmem gerektigini hatirlatti gencecik hilalin olumu ooof oooffff

Son düzenleme:
Cok buyuk gecmis olsun
Arkadasimin vefat haberiyle yikilmis durumdayim aglayip duruyorum nefes aldigimiza sukretmem gerektigini hatirlatti gencecik hilalin olumu ooof oooffff

başın sağolsun canımmm, allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin, mekanını cennet eylesin...

neden vefat etmiş ki gencecik kaza falan mı?

başın sağolsun canımmm, allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin, mekanını cennet eylesin...

neden vefat etmiş ki gencecik kaza falan mı?

20sine agustosta basacakti... Kalp krizi. Yemyesil gozleri cok tatli gulusu vardi cok guzeldi dun whatsaptan gelen resimleri silerken hilalinki kalsin dedim silmemistim

20sine agustosta basacakti... Kalp krizi. Yemyesil gozleri cok tatli gulusu vardi cok guzeldi dun whatsaptan gelen resimleri silerken hilalinki kalsin dedim silmemistim

ayyy, kıyamam yaaa

gencecik yaşta kalp krizi nasıl bulmuş onu

Darisiii biiizeeee :)

Amiiin cnmmm

Kuzum başın sağolsunnn.Rabbim mekanını cennet eylesin .evet ölüm ai geliyor genç yaşlı dinlemiyorum bizlerde gideceğiz bir günn. Bende şubatta 2 arkadaşımı peşpeşe kaybettim 20li yaşlarda hala acılarını şokunu atabilmiş değilim.Rabbim yaşatmasın birdahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…