pooooooooooof nerde bu milleeeeeeeeeeettttttttttttt
lunaaaaaaaaaaa, sinreeeeeee , gamzeliiiiiiiiiiiiiii, eski ereesssssssss yeni esmilamonaaaaaarkkkkkkkkk ,yektaaaaaaaaaa,
akaycaaaaaaaaaaaaaa , çağlaaaaaaaaaa , koalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, elmuhibbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dexterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
benvesennnnnnnnnnnnnnnnnn, kııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Off felaket resmen ya oturdum haberlere ağla ağla içim şişti içim sıkılıyor
ben görmedim haberleri yeni duydum allah hepsine yardım etsin inşallah yaa
Kızlar çook kötüyüm sevdiğim bi kız arkadaşımın ölüm haberini aldım
İnşallah canım ya o bekleyen aileleri gördükçe kötü oldum ya haber alamamak belirsizlik ne demek çok iyi anlıyoruz Allah herkese sabır versin
off canım başın sağolsun mekanı cennet olsun
ayyyy allahım herkesi ailesine sevdiklerine bağışlasın onlarada yardım etsin inşallahhhh
ayyyy canımmmm allahım geride kalanlara sabır versin arkadaşınında mekanını cennet eylesin inşallah
Aminnnn inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhayyyy allahım herkesi ailesine sevdiklerine bağışlasın onlarada yardım etsin inşallahhhh
ayyyy canımmmm allahım geride kalanlara sabır versin arkadaşınında mekanını cennet eylesin inşallah
Aminn...Ne yapacağımı bilmiyorum buraya yazdım neden yazdım bilmiyorum herkes birbirine haberi veriyor
Hem somadakiler hem arkadaşım ooooooooof oooooooooooooooof
Aminnnn inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhh
Allah sabır versin canım :/ hastamıydı ölüm sebebi ne
hiç göreceğimi zannetmiordum yemin ederim zannetmiyordum gamzeli ordaysan konuş nolur çok kötüyüm
canımmm nolduuuuuanlat bakiim :26:
dün sen bunu yazdığın saatlerde ben acildeydimbilgisayar falan olduğu gibi bırakıp çıktım evden o yüzden görmedim tatlımm, görsem yazmaz mıydım ben sanaaa
kızlar dün geceden beri hasta olduğum için giremedim pek nete, dün gece fena oldum iyice, arkadaşımla eşi saolsun gelip beni acile götürdüler, orda bi serum yedim falan, biraz kaldım, sabaha doğru eve geldik, bugün de raporluydum, yattım tüm gün evde, biraz biraz kendime gelebildim, yarın gene rapor alıcam
sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım
Cok buyuk gecmis olsun
Arkadasimin vefat haberiyle yikilmis durumdayim aglayip duruyorum nefes aldigimiza sukretmem gerektigini hatirlatti gencecik hilalin olumu ooof oooffff
başın sağolsun canımmm, allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin, mekanını cennet eylesin...
neden vefat etmiş ki gencecikkaza falan mı?
20sine agustosta basacakti... Kalp krizi. Yemyesil gozleri cok tatli gulusu vardi cok guzeldidun whatsaptan gelen resimleri silerken hilalinki kalsin dedim silmemistim
20sine agustosta basacakti... Kalp krizi. Yemyesil gozleri cok tatli gulusu vardi cok guzeldidun whatsaptan gelen resimleri silerken hilalinki kalsin dedim silmemistim
Panik atak varmis kalbimde problem var dedi gecen hafta hap falan aliyormus dun yogun bakimdaymis. Kiz zonguldakta ogrenciydi ilk yiliydi ailesi ta Kahramanmarasta kuzeniyle konustum perisan haldeydiayyy, kıyamam yaaa
gencecik yaşta kalp krizi nasıl bulmuş onu
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun..
bnede ayrılacam sanırım.
Darisiii biiizeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?