354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

"Aslında o kadar güzel değilim" dedi kadın.
Güldü adam, sonra avuçlarının arasına aldı kadının yüzünü ve dedi ki; "Ben sana ölüyorum hatun"

ahhh balımmm aahhh :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

artık gönül rahatlıylann banyoya girebilirimm :27: haydi birazdan görüşürüz kızlaaar :37:
Sihhatler olsun :)

2 saat falan arttır o zaman çalışma saatini, :31:Yerim seni öss diye bi kitap vardı bizde yiyeceğiz seni kpss deyip yolumuza devam edelim en iyisi :15::15::15:
Yaa sorma yazari erdal demirkiran bizim dershaneye gelmisti kendine dünyanın en akıllı insaniyim diyordu garip bir adamdi ssst duymasin :)) kendilerini pek sevmem de :))

sıhhatler olsun şimdidennn:3:

unut beni unuttuğum gibi seniiii bu da sana gelsin mihuhhu:27::27::27::30::30::30::30:
Kadeeerr kahpe kadeerrrr ağlarını ööördün müüü: ) :60: bu da benden sana :60:

"Aslında o kadar güzel değilim" dedi kadın.
Güldü adam, sonra avuçlarının arasına aldı kadının yüzünü ve dedi ki; "Ben sana ölüyorum hatun"

ahhh balımmm aahhh :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Bir kitaptan alıntı mi yoksa askerin mi sana der :)

Son düzenleme:
Yaa sorma yazari erdal demirkiran bizim dershaneye gelmisti kendine dünyanın en akıllı insaniyim diyordu garip bir adamdi ssst duymasin :)) kendilerini pek sevmem de :))

Kadeeerr kahpe kadeerrrr :60: bu da benden sana :60:

valla okumadım sadece duymuştum :27::27:

Kırılan kalp tekrarr sevmez diyorlar, o gitti bir dahaee dönmez diyorlar ahoyeee buda sana :35:

son olarak o ne ya hu :85::85::85::14::14::14:

Son düzenleme:
Sihhatler olsun :)

Kadeeerr kahpe kadeerrrr :60: bu da benden sana :60:

facede gördüm bu yazıyı askerimde buna benzer cümlesi vardır onu hatırlattı bana da hüzünlendim yine

valla okumadım sadece duymuştum :27::27:

Kırılan kalp tekrarr sevmez diyorlar, o gitti bir dahaee dönmez diyorlar ahoyeee buda sana :35:

son olarak o ne ya hu :85::85::85::14::14::14:
Ya devamini da yazdim sarkinin , hani beni unuttun ya ben de kadere isyan ettim :43: kadeer kahpe kader ağlarını ördün mü diye :43:

facede gördüm bu yazıyı askerimde buna benzer cümlesi vardır onu hatırlattı bana da hüzünlendim yine
Canim ya ben de bi garip oldum :5:

aramayacak sanırım bugün :85::85::14::14::14::14:
Beni de öğlede aradi sadece genelde 40 dakka konusuruz ama özlüyorum yine

Benimki 1saat once aradi keske aramayaydi hastayim fena saatlerdir yatiyorum napiyon dedi iyiyim sen napiyon dedim sesin niye boyle dedi noldu dedi birsey yok iyiyim dedin hee ben salagim zaten noldu dedi bende hastayim dedim anlattim :(

Back
X