- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sihhatler olsun :)artık gönül rahatlıylann banyoya girebilirimmhaydi birazdan görüşürüz kızlaaar
![]()
Yaa sorma yazari erdal demirkiran bizim dershaneye gelmisti kendine dünyanın en akıllı insaniyim diyordu garip bir adamdi ssst duymasin :)) kendilerini pek sevmem de :))2 saat falan arttır o zaman çalışma saatini,Yerim seni öss diye bi kitap vardı bizde yiyeceğiz seni kpss deyip yolumuza devam edelim en iyisi
![]()
Kadeeerr kahpe kadeerrrr ağlarını ööördün müüü: )sıhhatler olsun şimdidennn
unut beni unuttuğum gibi seniiii bu da sana gelsin mihuhhu![]()
Bir kitaptan alıntı mi yoksa askerin mi sana der :)"Aslında o kadar güzel değilim" dedi kadın.
Güldü adam, sonra avuçlarının arasına aldı kadının yüzünü ve dedi ki; "Ben sana ölüyorum hatun"
ahhh balımmm aahhh![]()
Yaa sorma yazari erdal demirkiran bizim dershaneye gelmisti kendine dünyanın en akıllı insaniyim diyordu garip bir adamdi ssst duymasin :)) kendilerini pek sevmem de :))
Kadeeerr kahpe kadeerrrrbu da benden sana
Bir kitaptan alıntı mi yoksa askerin mi sana der :)
facede gördüm bu yazıyı askerimde buna benzer cümlesi vardır onu hatırlattı bana da hüzünlendim yineSihhatler olsun :)
Yaa sorma yazari erdal demirkiran bizim dershaneye gelmisti kendine dünyanın en akıllı insaniyim diyordu garip bir adamdi ssst duymasin :)) kendilerini pek sevmem de :))
Kadeeerr kahpe kadeerrrrbu da benden sana
Bir kitaptan alıntı mi yoksa askerin mi sana der :)
aramayacak sanırım bugün :85::85:![]()
bazı yarenlerin askerleri yatmadan öncede arıyormuş arar belki canım sıkma canını
şimdiye kadar arardı çoktan :85:
şimdiye kadar arardı çoktan :85:
Ya devamini da yazdim sarkinin , hani beni unuttun ya ben de kadere isyan ettimvalla okumadım sadece duymuştum
Kırılan kalp tekrarr sevmez diyorlar, o gitti bir dahaee dönmez diyorlar ahoyeee buda sana
son olarak o ne ya hu :85::85::85:![]()
Canim ya ben de bi garip oldumfacede gördüm bu yazıyı askerimde buna benzer cümlesi vardır onu hatırlattı bana da hüzünlendim yine
Beni de öğlede aradi sadece genelde 40 dakka konusuruz ama özlüyorum yinearamayacak sanırım bugün :85::85:![]()
Uzulmeee canimm isleri bitmemistiir
aaaa beninde bolumum iktisat a grubuna mi b grubunami hazirlaniyoorsun
a grubu aslında ama henüz o konulara geçmedim b konularını bitirip ondan sonra bakacam inşallah![]()
aramadi.. Hepinize iyi geceler..![]()
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere :126:
Iyi geceler kizlararamadi.. Hepinize iyi geceler..![]()