355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Selam kızçeler ben geldim Alii 3. kez aradıı uzun uzun konuştkk oyy ozlemısımm uzun uzun konusabılmeyı sık konusabılmeyı

Selam kızçeler ben geldim Alii 3. kez aradıı uzun uzun konuştkk oyy ozlemısımm uzun uzun konusabılmeyı sık konusabılmeyı

Selam :) Ne güzel bizim en uzun konuşmamız gece nöbette kalktığında oldu 15 dk. bakalım bizimde rahat rahat konuşabileceğimiz günler olacak mi.:)

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

qizem7 -> Şafak 39 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 69 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

bonsai -> Şafak 150 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 150 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 150 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

Kubrah -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 150 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

tgcsvl -> Şafak 160 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

yasemnn -> Şafak 148 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:18: İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ :18:

dexsalgin -> 325 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , Allah nasip etsin hepmize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

gozun aydın balım artık bu sana bı hafta yeter dermısımm .p herkesın sevdıgı arasın tez zamanda ınsallah

ohh ne gzel canım bizde sabah uzun uzun konuştuk dünkü sıkıntım gitti

Selam :) Ne güzel bizim en uzun konuşmamız gece nöbette kalktığında oldu 15 dk. bakalım bizimde rahat rahat konuşabileceğimiz günler olacak mi.:)

gizemim hahah yetmez gene arar belkii bakalım Aminnnn inşşşşşşşşşşş

tatlımm çok sevındımm ohh

İnşş cnm da sen yenı geldn topiğe snrm ssenı tanımıyorum :26: Askerin nerede gorev yapıyor

Evet yeniyim canım :) Ankara Etimesgut Acemilik birliğiii. 5 Kasımda gitti.

adımı değiştirip manisa merkez yapacağım sonunda

kızlarrr askeri manisada olanlara soruyorum bunu

yemin töreninden sonra hemen dönüp dönmeyecekleri bellimiymiş bizimkinin konutanı hala bilet almayın belli olmaz diyormus yaa :26. :26: :26:

KEsınlıkllee baak yenıı yayınladım 2. sayfada şafakmatigimizi baaak bii cogunluk manisa merkez yazarken zorlanmamıştm nasılsa cogu manısa merkez kıbrıs dıe kopyala yapıştır anma var cidden.. Valla cnm Bızımkı bellı oyle bellı olmaz fln dememişler hıc

bizimkide en geç birde çıkarım dedi biletini bile aldık 2 ye o tarihte baya doluydu hatta otobüs çoğusu almış sanırım şimdi şüpheye düştüm bak bende :26:

şafaklarda bi terslik var sanırım benimki hızlı atıyo 4 kasım sülüs tarihi 3 gün yol izni var kaç ediyomus ki :18:

bizimkide en geç birde çıkarım dedi biletini bile aldık 2 ye o tarihte baya doluydu hatta otobüs çoğusu almış sanırım şimdi şüpheye düştüm bak bende :26:

Benimkinede uçak bileti alındı Ama benmkıde hıc oyle bı durumdan bahsetmedi gıcıklık olsun dıe demiştirr 29 gün ztn acemii süreleri neyıne tutcak daha kıllık yapmış iştee

Benimkinede uçak bileti alındı Ama benmkıde hıc oyle bı durumdan bahsetmedi gıcıklık olsun dıe demiştirr 29 gün ztn acemii süreleri neyıne tutcak daha kıllık yapmış iştee

hiç bilmiyorum kızlar yaa o yüzden hala bilet falan alamadık biz sizler bi sorsanız böyle bi konusma falan oluyormuymus hiç diye haber verseniz bana olurmu :26: :26: bende ona göre söylerim sonucta bi bölüğe siz kalacaksınız diyip gerisine gidin demezler herhlde :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…