amin cnm sabretmek zorundayız :26: :26:
ömer bnmkide cnm bi sorarım aksam aradığında :26:
Selam kızçeler ben geldim Alii 3. kez aradıı uzun uzun konuştkk oyy ozlemısımm uzun uzun konusabılmeyı sık konusabılmeyı
Selam kızçeler ben geldim Alii 3. kez aradıı uzun uzun konuştkk oyy ozlemısımm uzun uzun konusabılmeyı sık konusabılmeyı
gozun aydın balımartık bu sana bı hafta yeter dermısımm .p herkesın sevdıgı arasın tez zamanda ınsallah
ohh ne gzel canım bizde sabah uzun uzun konuştuk dünkü sıkıntım gitti
Selam :) Ne güzel bizim en uzun konuşmamız gece nöbette kalktığında oldu 15 dk. bakalım bizimde rahat rahat konuşabileceğimiz günler olacak mi.:)
Evet yeniyim canım :) Ankara Etimesgut Acemilik birliğiii. 5 Kasımda gitti.
Canım hoşgeldin hayırlı tezkereler gittikçe çoğalıyoruz ne güzel :13:Evet yeniyim canım :) Ankara Etimesgut Acemilik birliğiii. 5 Kasımda gitti.
adımı değiştirip manisa merkez yapacağım sonunda
kızlarrr askeri manisada olanlara soruyorum bunu
yemin töreninden sonra hemen dönüp dönmeyecekleri bellimiymiş bizimkinin konutanı hala bilet almayın belli olmaz diyormus yaa :26. :26: :26:
Canım hoşgeldin hayırlı tezkereler gittikçe çoğalıyoruz ne güzel :13:
bizimkide en geç birde çıkarım dedi biletini bile aldık 2 ye o tarihte baya doluydu hatta otobüs çoğusu almış sanırım şimdi şüpheye düştüm bak bende :26:adımı değiştirip manisa merkez yapacağım sonunda
kızlarrr askeri manisada olanlara soruyorum bunu
yemin töreninden sonra hemen dönüp dönmeyecekleri bellimiymiş bizimkinin konutanı hala bilet almayın belli olmaz diyormus yaa :26. :26: :26:
bizimkide en geç birde çıkarım dedi biletini bile aldık 2 ye o tarihte baya doluydu hatta otobüs çoğusu almış sanırım şimdi şüpheye düştüm bak bende :26:
Benimkinede uçak bileti alındıAma benmkıde hıc oyle bı durumdan bahsetmedi gıcıklık olsun dıe demiştirr 29 gün ztn acemii süreleri neyıne tutcak daha kıllık yapmış iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?