- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
aradı sonunda yarım saat konustuk gittiğinden beri ilk defa sesim titredi konusurken zor tuttum gözyaslarımı anlamaması için gülüyormuş gibi yaptım :26: bugün içim hiç rahat değildi sabahtan beri bir sıkıntı vardı şimdi aradı rahatladım biraz :26:
benımkıde kıbrısta .) zamanla alısıyor ınsan.s genelde ankaradan manısan falan kıbrısa gıden olıuyor.bellı bolgelerden gonderıyorlar yanı.hayırlısı hıc bellı olmaz canım baska yerde olablır
bak ne guzel aramıs ıste canım sıkma canını lutfen.benmkıde arasa bı ne guzel olucak :S
Gözün aydın canım :)aynenmektubumu almış bu arada kızlarrr
seninkdemi aramadııı
Allah kavustursun canımm :) İnş. canım daha uzağa giderse halim ne olur hiç bilmiyorumm.
yok normalde arardı.bırı gelcektı denetıme mı ne heralde ondan dıyorumda genede arardı ya of.bı yandn da ders calısmaya calısyom ztn daral geldı
sağol canım benım senıde.yok ucakla 1 saat uzak deıl .p
Merhaba Kızlar bende 6 Kasımda sevdiğini Tekirdağ'a askere gönderenlerdenim aranıza yeni katıldım.
benim sevgilimde beni 3 gündür aramıyor .Burada sevgilisi arayanların yazdıklarını okudukça bir yandan seviniyorum, bir yandan da üzülüyorum umarım benimkide en kısa sürede arar
Canım öncelikle Allah kavuştursun hoşgeldin arar inşallah en yakın zaman daMerhaba Kızlar bende 6 Kasımda sevdiğini Tekirdağ'a askere gönderenlerdenim aranıza yeni katıldım.
benim sevgilimde beni 3 gündür aramıyor .Burada sevgilisi arayanların yazdıklarını okudukça bir yandan seviniyorum, bir yandan da üzülüyorum umarım benimkide en kısa sürede arar
tekirdagda nerede yapıyor cnm ?
Hayrabolu'da yapıyor usta birliği de orada olacak
Merhaba Kızlar bende 6 Kasımda sevdiğini Tekirdağ'a askere gönderenlerdenim aranıza yeni katıldım.
ahahatabii canımm kıbrıs şurası zaten iki adım yer ne güzel sizin bitmiş neredeyse bizde kavuşabilecekmiyiz acaba hiç geçmeyecek gibi bugün aramadı bilee
evet az kaldı ama o gunler nasıl gectı gel bıde bıze sor.her gun ayrı bır olay.. sızınde gecıcek bıtıcek canım uzulme.bende hep oyle derdım.zaman elbet gecıyor bı seklde..
Evet ama insanın aklına hep kötü şeyler geliyor 3 gündür 1 dk fırsatı olmadımı diyorum ,soğudumu diyorum kötü seneryolar dönüyor aklımda hep off ki off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?