355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bak ne guzel aramıs ıste canım sıkma canını lutfen.benmkıde arasa bı ne guzel olucak :S

Allah kavustursun canımm :) İnş. canım daha uzağa giderse halim ne olur hiç bilmiyorumm.

sağol canım benım senıde.yok ucakla 1 saat uzak deıl .p

ahaha tabii canımm kıbrıs şurası zaten iki adım yer ne güzel sizin bitmiş neredeyse bizde kavuşabilecekmiyiz acaba hiç geçmeyecek gibi bugün aramadı bilee

Merhaba Kızlar bende 6 Kasımda sevdiğini Tekirdağ'a askere gönderenlerdenim aranıza yeni katıldım.
benim sevgilimde beni 3 gündür aramıyor .Burada sevgilisi arayanların yazdıklarını okudukça bir yandan seviniyorum, bir yandan da üzülüyorum umarım benimkide en kısa sürede arar

tekirdagda nerede yapıyor cnm ?

Canım öncelikle Allah kavuştursun hoşgeldin arar inşallah en yakın zaman da

Hayrabolu'da yapıyor usta birliği de orada olacak

orası rahattır cnm ya merk etme rahat olsuun için denetim falan vardır nöbetleri vardır vakit bulamamıştır arar :26:

bnde sana böyle söylüyorm bnde merk ediyorum aramadığı zaman ama bnmkinin ayağında falanda sorun var ondan endişeleniyorum ben ne desemde sen yine düşüneceksin biliyorum

Canım eğitimdedir yada sırası gelmiyordur kötü düşünmeee hemen. Allah kavuştursun canım. :)

hosgeldın canım.Hyırlı tezkereler... ınsallah arar en kısa zmnda canım.benmkıde aramadı beklıyorum ıste

evet az kaldı ama o gunler nasıl gectı gel bıde bıze sor.her gun ayrı bır olay.. sızınde gecıcek bıtıcek canım uzulme.bende hep oyle derdım.zaman elbet gecıyor bı seklde..

ahaha tabii canımm kıbrıs şurası zaten iki adım yer ne güzel sizin bitmiş neredeyse bizde kavuşabilecekmiyiz acaba hiç geçmeyecek gibi bugün aramadı bilee

evet az kaldı ama o gunler nasıl gectı gel bıde bıze sor.her gun ayrı bır olay.. sızınde gecıcek bıtıcek canım uzulme.bende hep oyle derdım.zaman elbet gecıyor bı seklde..

Elbette geçiyor ama dediğin gibi bide bize sor o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi ne ailem nede onun ailesi arkadaşlarım hiçbiri fayda etmiyorr. Seninki telefon felan sokabildimii konuşabiliyomusunuz rahat ?

Evet ama insanın aklına hep kötü şeyler geliyor 3 gündür 1 dk fırsatı olmadımı diyorum ,soğudumu diyorum kötü seneryolar dönüyor aklımda hep off ki off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…