evet :)))
sorma cnmmm sormaa smdı askerlıgıde bılıyoruz zorlugunuda ozlemınıde nasıl olcak hıc bılmıorm :26:
neyse şuan bunu düşünmeyelimmm askerimizi göreceğimiz hatta ona ilk sarıldığımızda kokusunu duyacağımız anın hasreti ile yaşayalımm :))
tek şuanda onu dusunuyrm ama bazn dgr olayda aklıma gelıo ya sabırrr
ne zormuş ya.. telefonda sesini duymak bazen yetmiyor yarimi çok özledimm mektup yazdım ona 3 sayfa gitmiş bi ağaç altında okumuş parfümüde sıkmıştım mektubaa okumuş ve kalbinin üstüne gelcek şekilde iç cebine koymuş spor yaptıkça kokun geliyor buram buram diye.. ahh ahh çok özledimm kızlar çooookkk
ayyy aglıycaz bellı olduuu kıyamam sizee
Sende iyiki varsın canımalışamadık hala.. bak dikkat et hiçbirimiz alışamadık benim en çok hoşuma giden ne biliyomusun; mesela birimiz diyor ki askerim hala aramadı merak ediyorum hep bu saatlerde arardı falan diye diğerlerimiz onu teselli ediyoruz dur hemen telaşlanma işi vardı yoğundur fırsat bulamamıştır kontorü kalmamıştır vs 2 dk sonra o teselli edenler diyor öok merak ediyorum askerim aramadı hala acaba ne oldu diye bu defa hoopp önceki telaşlı hatunlar moral vermeye çalışıyorişin kısasıı iyi varsınız iyi ki varız keşke hep birlikte görüşme imkanımız olsaydı
alışamadık hala.. bak dikkat et hiçbirimiz alışamadık benim en çok hoşuma giden ne biliyomusun; mesela birimiz diyor ki askerim hala aramadı merak ediyorum hep bu saatlerde arardı falan diye diğerlerimiz onu teselli ediyoruz dur hemen telaşlanma işi vardı yoğundur fırsat bulamamıştır kontorü kalmamıştır vs 2 dk sonra o teselli edenler diyor öok merak ediyorum askerim aramadı hala acaba ne oldu diye bu defa hoopp önceki telaşlı hatunlar moral vermeye çalışıyorişin kısasıı iyi varsınız iyi ki varız keşke hep birlikte görüşme imkanımız olsaydı
kızlar neden kimse yok bu akşaam? haftaiçi hepiniz oluyosunuz ama yoksa ben geldim diye mi kaçtınız hepinizz :44:
mrb kızlrnasılsnz
mrb kızlrnasılsnz
cokk guzel konuyaa degındn cnm aynen oylee yuregııı ıyı olan herkezz burada coook sukur sende ıyı varsınYok be tatlım olanlarda konuşmuyor bgnn nıyeyse :26:
şafağı attırmak için dakikalar sayıyorum tatlım ben, sen nasılsın?
özlediiimmmMerhaba keyıfsız gibisin bişi yoktur umarımm
burda çok güzel dostluklar kurucaz inşallahh kızlarr :)) evet ya haftasonlarını iple çekiyorum şafak attırıcam sizle birlikte diye ama benim şansıma bugün kimse yok :44: hatunlar sevdicekleri olmadan akşam akşam dışarımı çıktılar yoksammm
Askerime günlük yazıyorum ya hani.. Bi hayalimden bahsettim arka sayfasına hayalımın Not düştüm ; Askerden geldginde bu hayalımı okudugunda ara benii.... Hayalimm , hayalin olsun mu ? yazdımm bakalım ne dicek askerden sonra Sizinle bu kısmı paylaşmak ıstedımmm
özlediiimmmsanırım hıc alısamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?