355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Özlemek ama sabretmek hepımızın yapması gereken bii olay ne yazıkkı cnmm özlem cok agır basıyor ama guclu olmamız gerekıo kı onlarda guclu olsn değilmi :26:
offf hep guclu oluom hep guclu oluom kadere bak yaa ben ne zaman zayıflık gosterebılcemkiii ev bombos sanki yaa yatagımda bıle uyuyamıom ne zormus evlıyken gndermek!!keske bekarken yapıp bıtıreymıs!!!asabileştim gece gece ya sanırım ii deilim

iyi geceler yalnız değilsiniz kızlar
sabajları erken kalkmanın ver işin gücün vermiş olduğu yorgunluk nedeniyle yazamasam da yazdıklarınızı mutlaka okuyorum :)
hepiniz harika şeyler paylaşıyorsunuz
inşallah günler su gibi akıp geçer...
hepinize iyi geceler..

bu akşam ikimiz varız canım o kadar heveslendim bekledim ama kimse yok herkes ben geliyorum diye kaçmış

Baak kızlar var nıe oyle dıosn

haklısın cnm evlıyken ıkı katt daha zooor ama unutmaa biteceeeeeek ve bdha aslaaa ıkı adım oteye gıdemıycek gtsede bırlıkteeeee

özlediiimmmsanırım hıc alısamıycam

ah kıyamam yaa bizde aynı durumdayız tatlım alışmak kelimesi zaten bana bi acayip geliyo yani sevdiceğinin yokluğuna alışmak nasıl bişeydir valla ben alışamam kimse kusura bakmasın başta da TSK

vallahii senın şansına biz yetmıyormuyuz sanaaaaaaaa Canımm kesınlıklee şimdiden başladıı herkez kaynaşmaya ^^ Bu askerlıgın dha dugun dernek kısmı varr koopmaaaaak yook Sanmıyorumm cnmm

aşk olsun tatlım yetiyosunuz tabikideee hadiii son 20 dk lara girdik :)) aynen asla kopmak yok 353. dönemi yarenleri evleniyo topiği açılacak daha burda

Baak kızlar var nıe oyle dıosn

haklısın cnm evlıyken ıkı katt daha zooor ama unutmaa biteceeeeeek ve bdha aslaaa ıkı adım oteye gıdemıycek gtsede bırlıkteeeee
asla gidemez zateenn parcalarım onu
ah kıyamam yaa bizde aynı durumdayız tatlım alışmak kelimesi zaten bana bi acayip geliyo yani sevdiceğinin yokluğuna alışmak nasıl bişeydir valla ben alışamam kimse kusura bakmasın başta da TSK
güldürdün beni gece gece cok hossun

aslında keyifsizim biraz :44: hemen buraya girdim kafam dağılsın diye

aşk olsun tatlım yetiyosunuz tabikideee hadiii son 20 dk lara girdik :)) aynen asla kopmak yok 353. dönemi yarenleri evleniyo topiği açılacak daha burda

nolduu tatlım hayırdır ?

ay evet yaa ogunlerıdee görücez kı bızzz

BİRAZDAN ŞAFAKMATİGİMİZ ATICAAAAAAAAAK

kızlaar askerıyeden kagıt geldı bıze bugun geldımı sızın yarenlere acaba haberınız varmıkiaklımı aldılar resmen bugun kalbım durcaktı yaa şaşkınlar

canım cok uzuldum ya :S ınsanllah bundan sonra cok guzel gunlerınız olur bırlıkte
ben kötü bir hafta geçirdim şimdi daha iyyim yazdım mı bilmiyorum hamileyim demiştim ama bebeğimi kaybettim
kocamın yanına gidip dertleşmeyi dört gözle bekliyorum bana tek iyi gelecek olan o çünkü

valla ben nişanlıma evlenelim öyle git diyodum nişanlım ben asla evliyken gitmem o ayrılığa hiç gelemem diyordu şimdi burda evli arkadaşları görüyorumda nişanlım haklıymış diyorum.. canım benim yoğurt ye hemencicik uykun gelir bak ben sırf akşamları yorgun olayım bişey düşünmeden uyuyayım diye spora başladım inanır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…