iyi akşamlar canlarrr :) nasılsınız bakalım
offf hep guclu oluom hep guclu oluom kadere bak yaa ben ne zaman zayıflık gosterebılcemkiiiÖzlemek ama sabretmek hepımızın yapması gereken bii olay ne yazıkkı cnmm özlem cok agır basıyor ama guclu olmamız gerekıo kı onlarda guclu olsn değilmi :26:
bu akşam ikimiz varız canım o kadar heveslendim bekledim ama kimse yok herkes ben geliyorum diye kaçmış
offf hep guclu oluom hep guclu oluom kadere bak yaa ben ne zaman zayıflık gosterebılcemkiiiev bombos sanki yaa yatagımda bıle uyuyamıom ne zormus evlıyken gndermek!!keske bekarken yapıp bıtıreymıs!!!asabileştim gece gece ya sanırım ii deilim
özlediiimmmsanırım hıc alısamıycam
vallahii senın şansına biz yetmıyormuyuz sanaaaaaaaaCanımm kesınlıklee şimdiden başladıı herkez kaynaşmaya ^^ Bu askerlıgın dha dugun dernek kısmı varr koopmaaaaak yook Sanmıyorumm cnmm
üiyi akşamlar canlarrr :) nasılsınız bakalım
asla gidemez zateenn parcalarım onuBaak kızlar var nıe oyle dıosn
haklısın cnm evlıyken ıkı katt daha zooor ama unutmaa biteceeeeeek ve bdha aslaaa ıkı adım oteye gıdemıycek gtsede bırlıkteeeee
güldürdün beni gece gece cok hossunah kıyamam yaa bizde aynı durumdayız tatlım alışmak kelimesi zaten bana bi acayip geliyo yani sevdiceğinin yokluğuna alışmak nasıl bişeydir valla ben alışamam kimse kusura bakmasın başta da TSK
aslında keyifsizim biraz :44: hemen buraya girdim kafam dağılsın diye
aşk olsun tatlım yetiyosunuz tabikideee hadiii son 20 dk lara girdik :)) aynen asla kopmak yok 353. dönemi yarenleri evleniyo topiği açılacak daha burda
ben kötü bir hafta geçirdim şimdi daha iyyim yazdım mı bilmiyorum hamileyim demiştim ama bebeğimi kaybettim
kocamın yanına gidip dertleşmeyi dört gözle bekliyorum bana tek iyi gelecek olan o çünkü
asla gidemez zateenn parcalarım onu
güldürdün beni gece gece cok hossun
offf hep guclu oluom hep guclu oluom kadere bak yaa ben ne zaman zayıflık gosterebılcemkiiiev bombos sanki yaa yatagımda bıle uyuyamıom ne zormus evlıyken gndermek!!keske bekarken yapıp bıtıreymıs!!!asabileştim gece gece ya sanırım ii deilim
ü
hoşgeldiiiiinnn iyiyiz canım napalım öyle şafak mafak attırıyoruz sevdiğimizi özlüyoruz gün sayıyoruz mehtap şafak vs hepsi bizden soruluyo artık sen nasılsınn :)))
kızlaar askerıyeden kagıt geldı bıze bugun geldımı sızın yarenlere acaba haberınız varmıkiaklımı aldılar resmen bugun kalbım durcaktı yaa şaşkınlar
aslında keyifsizim biraz :44: hemen buraya girdim kafam dağılsın diye
hoşbuldum tatlım :)) ay bayıldıım ne güzel bir özet olmuş bu :)))))
alla alla bende merak ettim neymiş ki? acaba bu şey olabilir mi eskiden internet diye bişey yokmuşta eve gönderşyolarmış ya o mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?