355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

özel birşey değil canlar ama askerlerimizle de ilgili değil alakasız olurr ne alaka demeyin sonra bana boşverin :) zaten şafağımıza az kaldı :)

özel birşey değil canlar ama askerlerimizle de ilgili değil alakasız olurr ne alaka demeyin sonra bana boşverin :) zaten şafağımıza az kaldı :)

Biz tek askerlıkle alakalı arkadaşmıyız cnm neye cnın sıkılıo ıstersn paylaşş destek olurzzz aşk olsn :13::13::13:

ay kızlar oku oku bıtmedı bı medcezırı ızleyım dedım geldım bı suru sayfa.anca yazabıldımmm .)) bu aksam kımsecıkler yok demıssınız yok yok herkes burda ama superrr son 9 dk kaldı atmasınaa.ve benımkı bugunde aramadı rekor kırdı 3 gun off

nişanlın kesınlıkle cok haklı cok ıı yapmıs!!en azından babanın evındesın oooh ne rahat
Ne diye cnm :26:
arastırma gbı bıseymıs hanı kalıtsal hastalıgı varmı bagımlılıgı varmı vs. gbı seyler..ama bunu bıze asker getırdıbnm kayınpeder de saolsun bana aklınca saka yapcak ya ben asagıdan ınene kadr kafasında kurmus herıf bı ındım asagıya surat dusmus onderden haber var dıoresmen kalakaldım nasıl ölmedim hayretlerdeyimbıd gecmıs karsıma pişkin pişkin sırıtıyo yaa agzının ortasına gecırcem bi tane

353. sayfayaaa 353. dönem asker yarenleri olarak yazalım hadddiiii güzel eğlenceli gülümsetecek bi anı olurr hepimiz haykıralım askerimize nasıl hitap ediyosakk;

Aşkuşuuummmm Sarıımm senii çooooookkkkk özledimmmmm

hey allahım ya öyle şaka mı olur zaten diken üstündeyiz ama askerlerimiz iyi mi yolundamı herşey diye te allam yaa şakaya bak töbe töbe cidden şuan bende çok sinirlendim Allah sana sabır vermiş herhalde o an

herkese merhaba
galiba ben buraya daha önce uğramadım yinede slm vermek istedim ne de olsa hepimiz asker bekliyoruz offf be ne zormuş şu 6 ay geçmek bilmiyoooo

eheh gızemım hoşgedlln evet az kaldıı :)))))))))))))

yasmnncım ya sabır dıorzz bebegmm

hahaha sakın ol tatlımm ıyı korkutmss snıı

SEVGİLİMMMM SENİİ SONSUZA DEKK ALICAAM EN SONUNDAA KIBRISTAAAN SENİ ÇOK SEVİYORUM KALBİMMMMM 353. HATIRASI

ben bu kategorıye gırmıyorum ama olsunnn.bende haykırıcam valla 3 gundur aramıyorsun benı minnoşum burda meraktan catlıcam nolur ara benı bır an onceeeeeeee.Senı cok ama cok ozledımmm!! Sensız bu sehir bu zaman bu hayat cok anlamsız

üniv haziranda bitti bölüm okudum ve formasyon almam lazım biliyorsunuzdur belki son iki hafta kala YÖK ales zorunluluğu getirdi ve sınav kasım da ekimde başlayan şey aralıka kaldı akşam açıklanı ales sonuç iç açıçı değil bu yıl formasyon alamazsam bir sene kaybım olucak seneye tekrar başvurucam bir senede okucam 2 sene tabi buda söz nişan herşeyin ertelenmesi demek ayrıca milletin o bitmeyen soruları okudu ama noldu bakışları filan akşam çok üzüldüm arayıp erkek arkadaşıma da anlatamadım iyice kötü oldum işte (

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

qizem7 -> Şafak 38 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 68 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

bonsai -> Şafak 149 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 149 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 149 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 149 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 149 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 159 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

yasemnn -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ

dexsalgin -> 324 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

herkese merhaba
galiba ben buraya daha önce uğramadım yinede slm vermek istedim ne de olsa hepimiz asker bekliyoruz offf be ne zormuş şu 6 ay geçmek bilmiyoooo

canım benim hoşgeldinn geel hepimiz aynı yolun yolcusuyuz :))) evet çok zor bizde günlerdir bunu tartışıyoruz bak 355. sayfa tartıştık ama yok olmuyor bi çözümünü bulamadık o yüzden sende bizdensin geelll

Merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisiniz takvimden bi gün daha eksilmesine az kaldı :)
Öncelikle yazdıklarınızı okudum ve gercekten evliyken esimin askere gitmesi kadar zor bir durum yokmus cok zor ev size dar geliyor alısamıyosunuz ama alısmayada calısamıyosunuz cunku ALISMALIYIM...

Bende esime hazırladıgım sürprizleri söyleyeyim size Öncelikle 17 kasım dogum gunuydu ona dair güzel bi yazı yazdım , birlikteliğimizin 1.yılına dair bir yazı yazdım ve tabiki en büyük hayalimiz olan Allahın da izniyle askerden geldikten sonraki bebek hayalimiz en güzel sürprizim bu aslında bebegimin agzından babasına mektup kendim yazdım okurken duygulandım :) umarım oda cok begenecektir...

Son düzenleme:
cıdden sabır verdı rabbim yoksa parcalıycaktım onu!!!kaynanam dıo zaten gozunden ates cıktı nasıl bakıstır o oyle dıesaldırmadıgıma dua etsın dedım
ayy kıyamam ben sizee inşallah su gibi geçsin zamanımız askerin gelsinn hemen yapın bi tatlı minikk
off bı gelse coook ısımız varrr daha evımıze tasıncaz tedavıler falan ohooooo ne cok ısım var yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…