canım böyle düşünürsen hiçbir zaman alışamazsın.. bu adam bu askerliği yapmak zorunda ve artık gitti bunu kabullenmelisin. gelecek güzel günler için bu askerliği yapmak zorundaydı ve ikiniz için gitti. sen ailenin yanında aynı yatagında sevdiğin yemekler, hala yiyebiliyosun bizler böyle yaparsak onları haksızlık yapmış oluyoruz çünkü onlar emir altında zorlu işlerle soğuk yağmur çamur uğraşır duruyolar.. sen artık kabullen ve gelecek günleri düşün onlar eğlence merkezinde değil vatan görevindeler. hem bak 5 ay yapacak benim sevgilim 12 ay yapacak ve gideli 15 gün oldu.... ama ben önce bunu :123: daha sonra bunuondan sonra bunu düşünüyorum :))) ve çok mutlu oluyorum sevgilimide çok seviyorum Rabbime sonsuz şükürler olsun her sabah öğlen ve akşam sesini duyuyorum ve iyi olduğunu biliyorum o iyi olsun ben sabrederim
Günaydın canım ya öyle mi bende bu yıl kpss olmazsa staja başlamayı düşünüyorum kaçıncı yılındasın?Günaydın kızlarbn mali müşavir stajeriyim ay sonları yoğun oluyo giremiyorum fazla ama elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorumm
günaydınnnnnnnn
Bizde öyle yapıyoruz canım tarifeler çok hesapla onlara bak çok fazla gelmisKızlar şu an şok oldum faturam 260 tl aşkım yüzünden hep çaldırdı kapadı :18::18::18::18::18::18:
Merhaba canım arayacak fırsat bulamamıştır sen ara istersen ben hiç aramadım ama kızlardan arayanlar olduMerhaba kızlar ,
bugün 4.gün hala aramadı poff( :18:
Ayrıca Şafakmatiğe benide eklermisiniz acemi-usta tekirdağ şafak 149
şimdiden çok teşekkür ederim:)
Günaydın canımgünaydınnnnnnnn
Allah kavuştursunGünaydın kızlarrr.. Benim paşamda safranboludaydı haftaya cumaa yemin edip gelecek usta birliği ankara meslekçi jandarma acaba nasıl bi yer:18:
Merhaba kızlar ,
bugün 4.gün hala aramadı poff( :18:
Ayrıca Şafakmatiğe benide eklermisiniz acemi-usta tekirdağ şafak 149
şimdiden çok teşekkür ederim:)
kıyamam hıc arıyamadımı ?? Tamam eklerim cnm
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
qizem7 -> Şafak 38 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne
Mystery1643 -> Şafak 68 -> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
askbiziz42 -> Şafak 149 -> Acemi Usta birliği Aydın
bonsai -> Şafak 149 -> Acemi Usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak 149 -> Acemi Usta birliği Tekirdağ
cimcime_89 -> Şafak 149 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
DEAM -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne
exelanss -> Şafak 149 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
Kubrah -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
mavi_delisi -> Şafak -> 150 Acemi Bursa (merkez)- Usta birliği Bursa (mudanya ) Jandarma
merveali0507 -> Şafak 149 -> Acemi - Usta birliği Edirne
Plniko -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 149 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
tgcsvl -> Şafak 159 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
yasemnn -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Zahter -> Şafak 150 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> 324 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
4 gündür sesini duymadım.Haftasonu rahat olur dedim ,öğlen yemek saatinde arar dedim ama yemek saatide bitmek üzere zatenn sabır taşı oldum beklemekten bi arasın hesabını sorcammm :)
benimki biraz yanlışmı olmuş ne :))))) 349 olması lazımmm
4 gündür sesini duymadım.Haftasonu rahat olur dedim ,öğlen yemek saatinde arar dedim ama yemek saatide bitmek üzere zatenn sabır taşı oldum beklemekten bi arasın hesabını sorcammm :)
alaaa alaa neden aramıyoki ben dün gece tam 2,5 saat konuştum hemdee ankesörlü hattan o aradı kızlar ne kadar kontor gidiyodurkiii :44:
Bizde öyle yapıyoruz canım tarifeler çok hesapla onlara bak çok fazla gelmis
Merhaba canım arayacak fırsat bulamamıştır sen ara istersen ben hiç aramadım ama kızlardan arayanlar oldu
Günaydın canım
Allah kavuştursun
alaaa alaa neden aramıyoki ben dün gece tam 2,5 saat konuştum hemdee ankesörlü hattan o aradı kızlar ne kadar kontor gidiyodurkiii :44:
Sonunda aradı konuştuk zehirli örümcek ısırmış ayağını kızlar 1gün revirde kalmış pek ilgilenmemişler artık ayağı uyuşmaya başlayınca askeri hastaneye sevketmişler oradada rol yapıyor sanmışlar 2 günde hastanede yatmış şimdi iyi gibiyim diyor ama çok sinirlerim bozuldu telefonu kapatır kapatmaz ağlamaya başladımm bu günler geçmeyecekmiş gibi oğlum olurrsa askere göndermicem bu eziyeti çekmesin dedi o anki psikolojiyle söyledi tabiki ama içim parçalandı off ki ne offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?