355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ne guzelll ozetlemisinn kesinliklee oylee kizlar sabirdan baska yapcakk hicbiseyy yok :/

Merhaba kızlar ,
bugün 4.gün hala aramadı poff ( :18:
Ayrıca Şafakmatiğe benide eklermisiniz acemi-usta tekirdağ şafak 149
şimdiden çok teşekkür ederim:)

Günaydın kızlarrr.. Benim paşamda safranboludaydı haftaya cumaa yemin edip gelecek usta birliği ankara meslekçi jandarma acaba nasıl bi yer :18:

Kızlar şu an şok oldum faturam 260 tl aşkım yüzünden hep çaldırdı kapadı :18::18::18::18::18::18:
Bizde öyle yapıyoruz canım tarifeler çok hesapla onlara bak çok fazla gelmis
Merhaba kızlar ,
bugün 4.gün hala aramadı poff ( :18:
Ayrıca Şafakmatiğe benide eklermisiniz acemi-usta tekirdağ şafak 149
şimdiden çok teşekkür ederim:)
Merhaba canım arayacak fırsat bulamamıştır sen ara istersen ben hiç aramadım ama kızlardan arayanlar oldu
günaydınnnnnnnn
Günaydın canım
Günaydın kızlarrr.. Benim paşamda safranboludaydı haftaya cumaa yemin edip gelecek usta birliği ankara meslekçi jandarma acaba nasıl bi yer :18:
Allah kavuştursun

Yeni Kişilerde eklenmiştirr kızçelerimmmmmmmmm

4 gündür sesini duymadım.Haftasonu rahat olur dedim ,öğlen yemek saatinde arar dedim ama yemek saatide bitmek üzere zatenn sabır taşı oldum beklemekten bi arasın hesabını sorcammm :)

mutlaka geçerli sebebı vardır yoksa aklı sendedır emın ol cnm aramıza hoşgeldn

4 gündür sesini duymadım.Haftasonu rahat olur dedim ,öğlen yemek saatinde arar dedim ama yemek saatide bitmek üzere zatenn sabır taşı oldum beklemekten bi arasın hesabını sorcammm :)

alaaa alaa neden aramıyoki ben dün gece tam 2,5 saat konuştum hemdee ankesörlü hattan o aradı kızlar ne kadar kontor gidiyodurkiii :44:

alaaa alaa neden aramıyoki ben dün gece tam 2,5 saat konuştum hemdee ankesörlü hattan o aradı kızlar ne kadar kontor gidiyodurkiii :44:

Sonunda aradı konuştuk zehirli örümcek ısırmış ayağını kızlar 1gün revirde kalmış pek ilgilenmemişler artık ayağı uyuşmaya başlayınca askeri hastaneye sevketmişler oradada rol yapıyor sanmışlar 2 günde hastanede yatmış şimdi iyi gibiyim diyor ama çok sinirlerim bozuldu telefonu kapatır kapatmaz ağlamaya başladımm bu günler geçmeyecekmiş gibi oğlum olurrsa askere göndermicem bu eziyeti çekmesin dedi o anki psikolojiyle söyledi tabiki ama içim parçalandı off ki ne offf

ayyy inanmıorm çok çok geçmiş olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…