355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

tünaydınnnn yatsam aksama kdar yatarım yanii.sabah aradı benımkı.merak etmeyım dıe aramıs.bugun 4. gun oldu ztn aramasa arıcaktım.aksam ararım musaıt olursam merak etme dıyo off yaa bıtsın artık bu hasret

AHH SEVGİLİM,

yokluğuna alıştım. özlemeyi unutuyorum bazen seni. ararsın diye beklediğim saatleri kovalamaktan da vazgeçtim. yalnızlığıma gömüldüm sadece sen gittiğinden beri. hayalinin peşine düşmeyi, uykuya gömdüğüm gerçekliğime yeğliyorum artık. iş kolik oldum. aslına bakarsan sevdiğimden de değil, meşgalem olsun diye. uyanıp işe gidip, işten gelip uyuyarak bir dünya kuruyorum artık kendime.

Son düzenleme:
kızlar napıyosunuuz ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz?? ben arkadaşıma kahvaltıya gittim yeni döndüm sayılır akşam da abimlerle yemeğe çıkacağım bugünde bitti çok şükür :)) akşam şafak attırmada hepimiz burdayıızz ona göre

Tubadan haber varmış kızlar çookk sevindimmm konuşan görüşen olursa çok mutlu olduğumu dualarımın onunla olduğunu söyleyebilir misiniiizzz :))

Evet bir gün daha bitti :) sıradan bir cumartesi gibi geçti dersim vardı bugun maalesef ona gittim haftaya sınavlar var odaklanamasamda öylee

sen iyi geziyosun valla sevgilim beni arasa dışarlardayım desem rahatsız oluyo böyle bi huzursuz konuşuyo :)) o yüzden tatili evde geçriyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…