Evet canım gitmiş kadar olmasa da hiç yoktan iyidir sen ne yaptın gidecek misinohhh evin en son çocuğuuu kazan dibi pek bi kıymetli olurmuş :)) aman napalımm bakıma sardım bu ara bende saç bakımı falan şampuanımı değiştirdim de onu bi sorayım dedim sizlere
aaa bu haber çok güzeeelll bak işte gün doğmadan neler doğuyo görüyomusun herşeyde bir hayır oluyoo
ya bende çok memnun kalmamıştım doğrusu şampuandanetkisini bir anda hiç bir ürün göstermiyo hepsa zamanla belli ediyo ben serumda morfose aldım daha 4 5 kez kullandım ama memnun kaldım şimdiden saç uçlarım yumuşadı sanki :)
Ben saf sarisin lazer bana olmuyo omur boyu agdaciya devam :)
Burdur a gidecek arkadas var bizden ama sanirim o kalabalikta gorup tanisma imknim olmaz
Evet canım gitmiş kadar olmasa da hiç yoktan iyidir sen ne yaptın gidecek misin
Inşallah bi aksilik çıkmaz canımayy yapma dur sende korkutma beniii dökülürse birde naparım benn kızlarr içinizde kullananan yok muuu sizde bi iki bişeyler deyin :18:
annem gibisin anlaşılan sarışınlarda tüyler ayva tüyü oluyoo
gidicem tatlım allah nasip kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa inşallah
Ayva tuy mu o nasil oluyo :)
Inşallah bi aksilik çıkmaz canım
Off kızlar çook ozledımm hee :18:
bende canım sabredecez haftaya buradalar
dönüp dönüp başa sarıyoruz farkında mısınız
ahh canım asıl usta birliğinde gittiklerinde başa dönmekten korkuyorum ben
bende canım sabredecez haftaya buradalar
dönüp dönüp başa sarıyoruz farkında mısınız
yalnız şöyle düşünelim; usta birliklerine 14 Aralıkta gidicekler ki bi ay 15 inden sonra hızlı geçiyor ben bu şekilde düşünüp kendimi avutuyorum çaktırma
Muhabbetiniz bol olsun
Sevgilisiyle barisan arkadass cok sevindim daha yeniyiz isimleri aklikda tutamiyorum
Bu yemek isi cok kotu hic belli olmuyo iste kaynim en iyi yemekleri yiyerek askerlik yapti
Kocam aradi bugun balik cikmis cigmis cope atmislar ac kaldik dedi
Ben butun gun disaridaydim kuafire gittim kas biyik allah ne verdiyse :)
Haftaya buyuk bulusma icin misler gibi oldum tam kuaforde aradi dedim aylik bakim yapiyorum birsey demedi beni cok ozlemis
Dogum gunu icin mektup yazmistim daha yeni almis kargoda ustune etiket basmislar birligi yazilmamis beklihormus icine zarf ve kagit koymustum komutan sormus kimden diye esimden demis okumamis mektubu sasirdim kagitlari gorunce cevap bekleyenin var galiba yaz gonder demis :))))
Zahter benim sevgilimde burdurda alabalık çıkmış oda yiyememiş
KIZLAR şafaklarr atcak neredesınızzzz cumartesı cumartesiiiiiiiiiiiiii
evet ya kimsecikler yoook
12 ye kadar gelir herkes bak teker teker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?