vardır ama elin cocuguna kotu davranmak dha kolay tabi...
doğrudur.bızımkı takım cavusu bıde.kım ne halt yese bızımkınn sucu olmasa bıle herkes ona laf soluyor.su askerlık bı hayırlısıyla
Yaptım hemenÇok özlemişim sesini
kızlar neden kimse konuşmuyor bu akşammm hepiniz gezmeleremi gittinizz yoksaa askerleriniz uyudu tabiiaskerime diyorum ki bak sabah müsait olursan hani ara erken merken deme, olmaz tatil gününde bari uyu aramam erkenden diyor hey allahım kırılacak anlayıştan kızlar konusu değil biliyorum ama sizlerle muhabbet etmek daha samimi geldiğinden buraya sorcam, bioblas şampuan aldım bugün, bu uzattığını söyledikleri bi şampuanı varya sarmaşık özlü olanından.. kullanan var mı hiç? askerim gelince evlenicez inşallah bakımlara başladım ben
Muhabbetiniz bol olsun
Sevgilisiyle barisan arkadass cok sevindim daha yeniyiz isimleri aklikda tutamiyorum
Bu yemek isi cok kotu hic belli olmuyo iste kaynim en iyi yemekleri yiyerek askerlik yapti
Kocam aradi bugun balik cikmis cigmis cope atmislar ac kaldik dedi
Ben butun gun disaridaydim kuafire gittim kas biyik allah ne verdiyse :)
Haftaya buyuk bulusma icin misler gibi oldum tam kuaforde aradi dedim aylik bakim yapiyorum birsey demedi beni cok ozlemis
Dogum gunu icin mektup yazmistim daha yeni almis kargoda ustune etiket basmislar birligi yazilmamis beklihormus icine zarf ve kagit koymustum komutan sormus kimden diye esimden demis okumamis mektubu sasirdim kagitlari gorunce cevap bekleyenin var galiba yaz gonder demis :))))
kızlar neden kimse konuşmuyor bu akşammm hepiniz gezmeleremi gittinizz yoksaa askerleriniz uyudu tabiiaskerime diyorum ki bak sabah müsait olursan hani ara erken merken deme, olmaz tatil gününde bari uyu aramam erkenden diyor hey allahım kırılacak anlayıştan kızlar konusu değil biliyorum ama sizlerle muhabbet etmek daha samimi geldiğinden buraya sorcam, bioblas şampuan aldım bugün, bu uzattığını söyledikleri bi şampuanı varya sarmaşık özlü olanından.. kullanan var mı hiç? askerim gelince evlenicez inşallah bakımlara başladım ben
Tatlım aile yemegiii vardıı o yuzdn herkez yenı gitti hemen geldim yanınızaaaaaaaaaa
ben bıoblasın dustan sonra durulanmayan bı kremı almıstım bı kere surdum okdar yaglandırdkı snra kullanmadım hıc duruo bı kosede.ama sampuanını bılemıcem.bıoxcın de var sacı uzatıomus dıyorlar.daha bıtkısel gıbı duuruyorlar ama bıoxcınde kupkuru edıyor.kremsız acılmıyor saclar
Oyy tatlım maşallah Allah nazarlardan korusunherşey guzel olacak senlee oluncaa yalnız benm ol omrum boyuunca herşeyin farklıı herşeyy guzeeel olacaaak geldigimdee diyeeeen yarimmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiii beeeeeeeeeeeeeeeeeen çooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oh afiyetler olsun tatlımm yorulmuşsundur baya ben böyle zamanlarda çok yoruluyorum evin tek kızıyım çünkü annemede kıyamıyorum sen kalkma otur diyorumm neyse dinlenirsin şimdi burda
Oyy tatlım maşallah Allah nazarlardan korusun
zaten bu tarzda olan şampuanlar hep kurutuyo ben tony&guy kullanıyodum bahardan beri şimdi o da artık saçlarıma iyi gelmemeye başladı değiştirme ihtiyacı duydum bunu denicem bakalımm
ehe yok cnm bende evde tek kızım artık 2 ablam evlıAma annem herşeyı yapıo yeyimm onuda Napıosnz bakalımmm ?
yemin törenine gidemeyeceğim diye üzülüyordum o gün trt amasya dan canlı yayın yapacakmış yemin töreninde Allah im nasıl mutlu oldum yuppiiiiiii
bir dönem bende kullandım tatlım küçük küçük bir sürü saçım çıkmıştı ve hoşuma gitmedi o görüntü hep tepemde anten var gibi elektiriklenmiş gibi sanki bıraktım hemen şimdi down under kullanmaya başladım tamamen bitkisel diye aldım argan yağlı olan seriyi baya beğenen var düşünebilirsin onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?