kızlar bu dagıtım ıznını ck gzl degerlendırın.Sıkı sıkı sarılın sevdıgınızee.Onlarda iple cekıyordur emınım evlerıne sevdıklerıne kavusma gününü.yemn torenıne gıdebılenlerde bol bol fotograf vıdeo ceksın benden tavsiye.sonra baktıkca cok gururlancaksınız
hayırlısı olsun canım.Sağ salin kazasız belası gtsınlerde gelsınler.Kıbrıs bir askerı daha alcak desenee (geçici bir süre .)) ...
ya alttaki şafak 39 u görünce yüreğim nasıl pır pır etti :) ben biile mutlu oldumne güzel bir duygudur darısı başımıza bizde görelim inşallah
amin canım çok sağolasınevet 4 gün kalıcak sonra 4 aay yok birde biz normaldede farklı şehirlerdde yaşıyoruz
maşallah valla sana ben 6 ay için nasıl üzüldüm sen neler yaşamışsındır helal olsun size aşkınıza
bizim 7 gun du ama hemencecık gectı.annesi ve babası vardı bıde paso yanımızda yani.bızde farklı sehırlerdeyız canım.cok zor boyle olunca.smdı gelcek gene gorusmek sıkıntı olcak.nişan yapıcaz edıcez nasıl olcak uzaktan uzaga hc bılmıyorum...
aynen sansımıza manisa çıktı acemidede yakınımda halası var izmirde ailesi de burya gelicek 4 gün burda görücembende aynı şeyleri düşünüyorum hep sözle nian arası şu kadar gün olsun boğçalar bugün gitsin pek olmucak bizde burda kalıcakları zaman belli o arada söz nişan boğça hepsini yapıcaz napalım :)
benimki pazartesi akşam 8 uçağıyla gdiyo kıbrısa
bende paso dusunuyorum.once ıstemeye bır gelrler sonra da nişan ıcın gelırler.napalım kız almak kolay degıl gelsnler bı zahmet ben mı gıdıcemizmir-bursa arası ..
Benimki de 7 uçağı ile gidecek inşallah
bizim 7 gun du ama hemencecık gectı.annesi ve babası vardı bıde paso yanımızda yani.bızde farklı sehırlerdeyız canım.cok zor boyle olunca.smdı gelcek gene gorusmek sıkıntı olcak.nişan yapıcaz edıcez nasıl olcak uzaktan uzaga hc bılmıyorum...
sağ salim gitsinler inşallah
Amin inşallah =(
Seninki de manisada mı şimdi. Hangi bölükte biliyor musun?
Kıbrıs yarenleri 0392 koduna iyi alışın tlefonlarınız bundan sonra o sekılde calıcak cunku.ekranda hep 0392,kalbinizz pır pır olucakk
hangi taraf izmirde :)) bizim de ankara izmir :)))
evet manisada batı kışlası 1 tabur 2 bölük :)
Ya bizimkinin dağıtım izninde annesi de bizde olacak
Yemin törenine geliyor hataydan manisaya. Bizle istanbula dönecek. Pazartesi sabahı gidecekEşim de pazartesi akşam gidiyor. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama birşey de diyemedim yani (
Benimkinin anne sen gelme yorulma o kadar yol ne gerek var demesi lazım ama bizimki de hiç oralı değil. Ben de kötü gelinlik yapmayayım diye birşey demiyorum kimseye.
Şimdi de 236 yı görünce pır pır oluyor kalbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?