ahh kuzumm.bızımkılerde hemen dibimizde biterler.annesigile uyuz oluyorum desem yeridir.Kotu gelın deyılım hatta öpüp baslarına koysunlarda kıymet bılmıyorlar ıste.cok yaralıyım bu konuları acmk ıstemıom
Kendi kendime diyorum ilerde kayınvalide olursam ben hiç böyle olmayacağım :)
aynen bende sevgilimi görmüş kadar seviniyorumŞimdi de 236 yı görünce pır pır oluyor kalbim :)
bende dıyorum ah bılsen.ben daha cok cocuguma ben soyle olcam bn onlar gıbı yapmıcam dıyorum.her cocuk doguran anne-baba olamıyor maleseff ben bunu gordum...
İstediğimiz gibi oluruz inşallah.
Bir de sabahın köründe kalkacak eşim annesini havaalanına götürecek. Çalışıyor pazartesi günü izin alamazmış.8 e alacakmış uçak biletini. Akşam da kendi dönecek. Bunu düşün en azından pazar akşam döneyim de. Çocuk dinlensin de ama yok ya. Annesi ama düşünemiyor herhalde.
Kızlar benden paydos. Herkese iyi geceler. Rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallah :)
Heyyyy uyudunuzmu kızlar :)
Bendensin sende :) uyku felen yok ya bende :)
Bende yattım ama uykum yok tam tersı :) can sıkıntısı bi bakıyım dedim uyumayan vardır dıye
Hatırlaman normal canım ben daha yenı üye oldum 3 gün oluyo . Ankara'da canm asker daha 15 gün oldu( ya senın
Aynen canım benimkide 12 ay yapıcak Ankara polatlıda acemılık bakalım usta bırlıgı neresı cıkıcak .
Âmin canım bütün temennım o yakın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?