355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kendi kendime diyorum ilerde kayınvalide olursam ben hiç böyle olmayacağım :)

bende dıyorum ah bılsen.ben daha cok cocuguma ben soyle olcam bn onlar gıbı yapmıcam dıyorum.her cocuk doguran anne-baba olamıyor maleseff ben bunu gordum...

İstediğimiz gibi oluruz inşallah.

Bir de sabahın köründe kalkacak eşim annesini havaalanına götürecek. Çalışıyor pazartesi günü izin alamazmış.8 e alacakmış uçak biletini. Akşam da kendi dönecek. Bunu düşün en azından pazar akşam döneyim de. Çocuk dinlensin de ama yok ya. Annesi ama düşünemiyor herhalde.

vallahi dusunemıyor olabılır.bızımkılerın dusuncesızlıklerınn yannda o bır hıc ama orası kesın.bosver sıkma canını.sen elınden gelenın en ıyısını yap sana yakısanı yap bırak yanlıs yapan yanlıs kalsın elbet anlarlar bır gun

Kızlar benden paydos. Herkese iyi geceler. Rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallah :)

nefes filmini izledm smdi btti hungur hungur agladim resmen icim acidi ... daha beterlerini yasadii bunca yill askerlerimiz genc yaslarinda fidan oldular nee zorr ne zor :,( Allah gercekten sehit olmuss genc askerlerimzn ailelerne sabir versn :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…