alla alla beni 3 nodan arıyo hepside kayıtlı '' aşk''erim diyeeeçünkü alan kodunu farklı görünce kötü oluyorum bende bu yüzden kaydettim tatlım istersen akşama doğru tekrar ararsın mutlaka açan olur..
evet haklısın bugün müsait olurlar.. sabah 10 da aradı nişanlım 4 te dışarı çıkıcam dedim kesin 4 te bidaha arıcak çözdüm artık
KIZLAR geçen haftalarda eşim demişti ki gelsene buraya görüşmeye. Ben de bakarız olabilir filan demiştim. Galiba beklemiş benibugün dedi ki gelmedin görüşmeye ben de dedim 4 gün sonra geleceğim zaten diye gelmedim. Hem şimdi oraya yapacağım masrafı Kıbrıs'a saklarım. Bir sefer daha fazla giderim dedim. Böyle şeyleri çok takıyorsun sanki dedi. Bir arkadaşın sevgilisi her haftasonu geliyor burada öğretmen evinde kalıyor. 2 gn görüyor gidiyor dedi. Evli olunca böyle oluyor demek ki filan dedi. Canı sıkılmış ya. Onun böyle canının sıkılmasına da üzüldüm. Oyyy oyyy oyyy
işte telide meşgul etmek istemiyorum ya ararsa diye of bu askerlik ne zor şeymiş ya.
Bende alan kodunu görünce seviniyorum arıyo diye :))) Benimde kafam karıştı ama işte benimki fırsat buldukça arıyodu bakalım arar belkiii.
Ay o psikoloji ile demek taktı kafayaa nerde yapıyo canım seninki yakınmısınız ?
Hayır değiliz. Manisa da o ben istanbuldayım
KIZLAR geçen haftalarda eşim demişti ki gelsene buraya görüşmeye. Ben de bakarız olabilir filan demiştim. Galiba beklemiş benibugün dedi ki gelmedin görüşmeye ben de dedim 4 gün sonra geleceğim zaten diye gelmedim. Hem şimdi oraya yapacağım masrafı Kıbrıs'a saklarım. Bir sefer daha fazla giderim dedim. Böyle şeyleri çok takıyorsun sanki dedi. Bir arkadaşın sevgilisi her haftasonu geliyor burada öğretmen evinde kalıyor. 2 gn görüyor gidiyor dedi. Evli olunca böyle oluyor demek ki filan dedi. Canı sıkılmış ya. Onun böyle canının sıkılmasına da üzüldüm. Oyyy oyyy oyyy
bak bide benim yaptğımı dene çok daha mutlu olucaksınn ben askerim arıyo diye bağırıyorum heyecandan öyle kayıtlı olduğundanarar tatlım dur hemen telaş yapma sen
O kadar uzak degilmişssiniz benimki ankarada bende manisadayım ama kendimi yemin törenine saklıyorum dagıtım izni ne zaman kısa dönem galiba sizin ?
=)) başka birşey olsa uğraşmaz denk getirmez bu kadar :)
Evet kısa dönem. Bu cuma işte dağıtımı da. Cuma yemin törenine gideceğiz. Askerimizi alıp geleceğiz inşallah :)
tatlım inan valla benim içim gidiyor görmeye gitsem süpriz yapsam diyee ama işte gidemiyorum malesef( siz evlisiniz aslında gitmeniz daha kolay ( hani aileden izin alma vs durumları ) keşke gitseydiniz çok güzel bi hatıra olurdu (
Evet kısa dönem. Bu cuma işte dağıtımı da. Cuma yemin törenine gideceğiz. Askerimizi alıp geleceğiz inşallah :)
üf çok gereksiz bi sebebten tersledim o alttan aldıkça bende daha ileri gittimçok pişman oldum ya aramazsa
Geçen hafta gitmedim. Bu hafta da zaten cuma göreceğim dişimi sıkayım biraz dedim :s artık Kıbrıs'a inşallah
napayım bendee 10 gibi kalktım sporumu yaptım kahvaltımı yaptımm 10da askerim uyandırdı zatenbioblas aldım dün bahsetmiştim yıkadım saçlarımı sertleştirdi üstüne tony&guy maske kullandım bakalım nasıl olcak sonuç:26: 4 te çıkıcam bende arkadaşlarla yemek yemeye gün bitti zaten
Pinhani - Ya sen olmasaydın / #akustikhane #GarajKonserleri - YouTube
bizden askerlerimize gitsin kızlar
bi anlamda haklısın aslında tatlım Kıbrısa gitmek ve kalıcaksan eğer baya masraflı olucak ama olsun yaa bi kez asker oluyolar her zaman değil ki ( çok şükür )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?