355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet bu çok daha güzel olduuuu deneyeceğimm teşekkür ederim

evet bu çok daha güzel olduuuu deneyeceğimm teşekkür ederim

Rica ederim. Umarım işe yarar. En azından bir müddet götürür :)

Benimki de akşam sıkkın gibiydi gene. Benle mi ilgili dedim. Ehh dedi. Gelmemiş olmama takmış ya.

Kızıyorum da bir yandan da. Hiç acımıyor mu bana. Perşembe akşamı yola çıkacak bu kız zaten. Haftaiçi işi var haftasonu kursu var. Nasıl çeksin bir de 7 8 saatlik yolu tekrar. Biraz şımartmışım sanırım :/

Hep özeniyorum valla hiçbirşey beceremeyen kızlara. Aptal olmasan da aptal kız gibi davranacaksın bu erkeklere. Ben yapamam ki ben anlamam ki diyeceksin sürekli :/

Kızlar.. Forumdan deli gibi koptum hastaydım hafta sonu.. neler yaptınız nasılsınız? benim yarın sınavlarım devam edecek çok kalamayacağım ama burası epey hareketli yazmadan da edemedim.. İnşallah herkesin her şeyi yolundadır? Bahar'cım kitabına bayıldıımm! Ellerine sağlık canım...

Canım özlettin kendnı özlem duymak ıdısnda cok sukur ıyıyz sen nasılsn sınavlarn bttnce sık sık snı burda gormek ıstyrz tatlım cook teşekkur ederimmm :))

Canım özlettin kendnı özlem duymak ıdısnda cok sukur ıyıyz sen nasılsn sınavlarn bttnce sık sık snı burda gormek ıstyrz tatlım cook teşekkur ederimmm :))

Canıımm beni sizden başka kim anlayabilir ki aslında bu süreçte en yakınlarım sizler olmalısınız ama işte bu okul beni çıldırtıyor o yüzden sık sık giremiyorum inşallah sınavlardan sonra tekrar döneceğim buradaki yuvama.. Ayrıca ders çalışırken aralarda sevgilimle konuşur kafa dağıtırdım şimdi iyice bunalıma giriyorum Allah'ım alışacağı yerde daha kötü oluyorum..

Kızlar bugün sevgilimle onu konuştuk da şimdi 29unda sanki askerlik bitecekmiş yanımıza gelecekmiş gibi bi his var ikimizde de.. Yani bu psikoloji çok kötü ama o da dio ki bende öyle hissediorum.. Biz bu kdr ümitle beklerken sonra pat diye gidecek o daha çok koyacak.. nasıl ayağa kalkarım bilemiyorum.. Kuzum şafakmatiği şimdi gördüm hemen beni de ekle emi dur ben sana mesajla yazaım.. Özlemişim ya sizlere içimi dökmeyi..

Canım benmm ara araa geeel barii yoklugunu bzle bı seklde tamamlaaa Oyyy oyy cok zor valla bende smdıden kara kara dusunyrm askerlıgı ogrendık smdı nasıl yollarz dıe :26::26::26::26::26: uffff Tamam tatlım eklerim senide

İnşallah tatlımm daha sık gelmeye çalışacağım.. Bu akşam da hep birlikte attıralım şafakları Keşke uyuyup uyansak bi baksak gelmişler.. Allah hepimizinkini yerinde mutlu, huzurlu, sağlıklı etsin gerçi bunu bilmekle yetineceğiz bir süre.. Bende sınavları atlatayım da şöyle şirin şeyler yapmaya başlayayım biraz kafa çalıştıraım neler yapabilirim diye.. Atkı örmek önceliğim olacak ama bu kitaba da bayıldım, şimdi bi defter hazırlayasım geldi, heves ettim, Kıbrıs'ta daha zor görüşeceğimiz için o yokken her saniyeyi onunla konuşurmuş gibi yazaım.. hep yanımda olsun.. sonra askerlik dönüşünde de hem anı olarak kalırlar hem de o görmüş olur neler yaşadığımı o yokken.. Bakalım bu fikirleri sakin kafayla bi düşüneceğim :) Ayrıca kızlar Kıbrıs'a asker gönderenler hep birlikte dua edelim de şartlar internette araştırdığımızdan daha iyi olsun! :26:

Çok guzel yazmışsın... Evet cnm şafak attırırz :13: yap yaap ben 19 gundur yazıyorummm :) sanada ıyı gelııyor hem ahh cnm bnmkıde kıbrısa gıdecek umrm ıyı olur umrmmm

Bebeğim onun dediği olsun askerden gelince bu tür davranışlarda bulunmayacağını düşünüyorum. Şimdi uzakta olduğu için yapıyor, biraz sabırlı olursan bu işin üstesinden gelirsin, Allah hepimize sabır, askerlerimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…