Direkt kızar gibi değil de canım seninle 8 dedim diye ben de ona göre yaptım programımı. Arkadaşlara ayıp oluyor ben çok mahcup oluyorum öyle olunca diyebilirsin. Bir de keşke sen olsan da 12lere kadar beraber olsak. Kimse senin ufacık bir boşluğunu dahi dolduramıyor filan diyebilirsin.
evet bu çok daha güzel olduuuu deneyeceğimm teşekkür ederim
Kızlar size hazırladıgım kitaptan bi karesini gösteriym miiiii nasıl olmuşş ?? bakın :)
Çok şirin olmuş canım. Baya uğraşmışsın maşallah.
Kitap ile ilgili.
Kızlar.. Forumdan deli gibi koptumhastaydım hafta sonu.. neler yaptınız nasılsınız? benim yarın sınavlarım devam edecek çok kalamayacağım ama burası epey hareketli yazmadan da edemedim.. İnşallah herkesin her şeyi yolundadır? Bahar'cım kitabına bayıldıımm! Ellerine sağlık canım...
Canım özlettin kendnı özlem duymak ıdısnda cok sukur ıyıyz sen nasılsn sınavlarn bttnce sık sık snı burda gormek ıstyrz tatlım cook teşekkur ederimmm :))
Canıımm beni sizden başka kim anlayabilir ki aslında bu süreçte en yakınlarım sizler olmalısınız ama işte bu okul beni çıldırtıyor o yüzden sık sık giremiyorum inşallah sınavlardan sonra tekrar döneceğim buradaki yuvama.. Ayrıca ders çalışırken aralarda sevgilimle konuşur kafa dağıtırdım şimdi iyice bunalıma giriyorum Allah'ım alışacağı yerde daha kötü oluyorum..
Kızlar bugün sevgilimle onu konuştuk da şimdi 29unda sanki askerlik bitecekmiş yanımıza gelecekmiş gibi bi his var ikimizde de.. Yani bu psikoloji çok kötü ama o da dio ki bende öyle hissediorum.. Biz bu kdr ümitle beklerken sonra pat diye gidecek o daha çok koyacak.. nasıl ayağa kalkarım bilemiyorum.. Kuzum şafakmatiği şimdi gördüm hemen beni de ekle emi dur ben sana mesajla yazaım.. Özlemişim ya sizlere içimi dökmeyi..
Canım benmm ara araa geeel barii yoklugunu bzle bı seklde tamamlaaaOyyy oyy cok zor valla bende smdıden kara kara dusunyrm askerlıgı ogrendık smdı nasıl yollarz dıe :26::26::26::26::26: uffff Tamam tatlım eklerim senide
İnşallah tatlımm daha sık gelmeye çalışacağım.. Bu akşam da hep birlikte attıralım şafaklarıKeşke uyuyup uyansak bi baksak gelmişler.. Allah hepimizinkini yerinde mutlu, huzurlu, sağlıklı etsin gerçi bunu bilmekle yetineceğiz bir süre.. Bende sınavları atlatayım da şöyle şirin şeyler yapmaya başlayayım biraz kafa çalıştıraım neler yapabilirim diye.. Atkı örmek önceliğim olacak ama bu kitaba da bayıldım, şimdi bi defter hazırlayasım geldi, heves ettim, Kıbrıs'ta daha zor görüşeceğimiz için o yokken her saniyeyi onunla konuşurmuş gibi yazaım.. hep yanımda olsun.. sonra askerlik dönüşünde de hem anı olarak kalırlar hem de o görmüş olur neler yaşadığımı o yokken.. Bakalım bu fikirleri sakin kafayla bi düşüneceğim :) Ayrıca kızlar Kıbrıs'a asker gönderenler hep birlikte dua edelim de şartlar internette araştırdığımızdan daha iyi olsun! :26:
acaba bu konu hakkında biraz baskın çıksam mı? mesela hayır aşkım 7 de değil 8 de eve gidicem çünkü bu şekilde plan yaptım demelimiyim? ama bu defa kesin kavga ederiz inada biner iş benim dediğim olacak konumuna geliirr offf offf inş ustada böyle olmaz
ahh çok kötü olmş ama bu :=
:26::26::26:
Meğer üye olmamışım ondanŞimdi üye oldum tekrar yapıcam, neyseki kaydemeyince fotoğraflarını çektim
şapşiii senii hadı yapta at bakalım nasıl yapıcaksn
Kıbrısın neresine gitcek bnmkıde kıbrısa gitcek aralıkta
Yapabilirsem atacağım inş. kuzu
canim lefkosa ya gidior 39. tumen mknze muharebe destek bolugu...sennki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?