• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

uzuldugunu zaten blıyorum kı.canımı acıtanda bu.bıle bıle onu ıstemedende olsa uzdugumu goruyorum ve ozmn nıe bız bırlkteyızkı dıyorum.5 tane ıyı bsy yasarsın ama 1 tane bıle kotu bsy olsa o ıyı seylerın bı anlamı kalmaz... hayat boyle ıste.yenı bı duzen kurabılmesı ıcın hayatında benım olmamam gerekırdı.cnku oyle bır aılesı varkı her kafalarına estıklerınde cocuklarının arkasında durmamkla tehdit edip en buyuk zaafı olan benımle ugrasıp benımle tehdit edıyorlar.... ben kendı kavga etmelerımıze mı uzuleyım yoksa bu 5 para etmez bır aılye sahıp olduguna mı?

Aile çok önemli ama dediğin gibiyse 1 kuruş bile etmezler :50: Nasıl evlatlarını seninle tehdit ederler ki :50: Canım siz birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz seni tanımıyorum ama öyle hissediyorum. Ne demek hayatında olmaman gerekirdi, sen onun hayatındaki en iyi şeysin. Onu ondan daha çok düşünüyorsun. Ailesine karşı da sabrediceksiniz aşkınız için düzeninizi kurana kadar. Daha sonra bu günleri gülerek hatırlayacağınıza eminim :16: Allah yardımcınız olsun canım benim

sırf bsyler olana kadar sorun cıkmasın ıstıyorum ama oda gelınce konusucam ınceldıgı yerden kopsun dıyor.Ne dese haklı.onada sus konusma dıyemem yanı.Elle tutulur ıyı bı yanları olsa keske aılesının... arkasında durmazlarsa bu ıs nasıl olur bılmıyorum.nsıl duzelcek hersey hıc fkır yuretemyrum artık.dunkı konusmlarından snra benıde karamsarlıga itti sagolsun.umarım dedıgın gıbı olurda yenı bır hayat kurablırız..

ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkr ederım :16:
Aile çok önemli ama dediğin gibiyse 1 kuruş bile etmezler :50: Nasıl evlatlarını seninle tehdit ederler ki :50: Canım siz birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz seni tanımıyorum ama öyle hissediyorum. Ne demek hayatında olmaman gerekirdi, sen onun hayatındaki en iyi şeysin. Onu ondan daha çok düşünüyorsun. Ailesine karşı da sabrediceksiniz aşkınız için düzeninizi kurana kadar. Daha sonra bu günleri gülerek hatırlayacağınıza eminim :16: Allah yardımcınız olsun canım benim

ne güzel yaa canım o sewgili kitabı nası bişiş???

Burada reklamı var altlarda oraya tıklıyorsun ya da google " sevgili kitabı " yaz oraya üye oluyorsun, sonra kitabını hazırlamaya başlıyorsun. Ben 20 sayfa hazırladım :16: Sipariş verdim kapıda ödeme yapacağım :16: kargo dahil 59 tl, çalışmayan biri olarak biraz pahalı geldi bana ama hatıra sonuçta :16: Bebeğim tavsiye ederim :16:

sırf bsyler olana kadar sorun cıkmasın ıstıyorum ama oda gelınce konusucam ınceldıgı yerden kopsun dıyor.Ne dese haklı.onada sus konusma dıyemem yanı.Elle tutulur ıyı bı yanları olsa keske aılesının... arkasında durmazlarsa bu ıs nasıl olur bılmıyorum.nsıl duzelcek hersey hıc fkır yuretemyrum artık.dunkı konusmlarından snra benıde karamsarlıga itti sagolsun.umarım dedıgın gıbı olurda yenı bır hayat kurablırız..

ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkr ederım :16:

O haklı canım, üstüne gitmemeye çalış, kendimi askerinin yerine koydum da zor bir durum. Ne demek bebeğim hissettiklerimi söyledim. :16:

kızlar merhabaaaaaaa :3: burdan kitap araştıran arkadaşlara sesleniyorum erkek arkadaşıma sherlock holmesin kuşku kitabını aldım ve kendim okudum:68: kitaba bayıldım resmen çok güzel tavsiye ederim. içeriği dedektiklif işlenen cinayetlerin suçlusunu arıyo ve gayet sürükleyici :82:

Burada reklamı var altlarda oraya tıklıyorsun ya da google " sevgili kitabı " yaz oraya üye oluyorsun, sonra kitabını hazırlamaya başlıyorsun. Ben 20 sayfa hazırladım :16: Sipariş verdim kapıda ödeme yapacağım :16: kargo dahil 59 tl, çalışmayan biri olarak biraz pahalı geldi bana ama hatıra sonuçta :16: Bebeğim tavsiye ederim :16:

ahh canım erkeklerde bzm kadar düşünceli olsa newar kii???ne güzel düşünürüz bz onlar hiçç :26:gerçekten hatıra olarak güzel begenilmemesi imkansz yani garantii:1:

ahh canım erkeklerde bzm kadar düşünceli olsa newar kii???ne güzel düşünürüz bz onlar hiçç :26:gerçekten hatıra olarak güzel begenilmemesi imkansz yani garantii:1:

Keşke bebeğim, benimkisi ben yanındayken beğendiğim bir şeyi almaya çalışır, ama özellikle gidip almaz bir tek kolyemi almıştı habersiz :9: İnş. beğenir :16:

Keşke bebeğim, benimkisi ben yanındayken beğendiğim bir şeyi almaya çalışır, ama özellikle gidip almaz bir tek kolyemi almıştı habersiz :9: İnş. beğenir :16:

aynen yaa yanındayken durumu warsa alır ama bnde süpriz olsn isterm büyük şeylerde gözüm yok yaa bnm öle yanıma gelirken 3 5 liraya bişi alsa o gün için onun mutlulunu yaşarım hep :1:

sağol canımm...

canım benim o nasıl bi aile allah aşkına? bi ailenin en büyük zenginliği çocukları olmalarıyken arkasında durmamak ne demek? birde üstüne seni zaaf olarak görmeleri bu nasıl bişeydir cidden sinirlerim kalktı.. anlatmak istersen özelden dinlerim elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım tatlım bol bol dua et başka bi çözüm olamaz..

canım benim o nasıl bi aile allah aşkına? bi ailenin en büyük zenginliği çocukları olmalarıyken arkasında durmamak ne demek? birde üstüne seni zaaf olarak görmeleri bu nasıl bişeydir cidden sinirlerim kalktı.. anlatmak istersen özelden dinlerim elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım tatlım bol bol dua et başka bi çözüm olamaz..

walaa aile kawramı insana göre değişmememli amaa degişioo işte canım bzde o aileden muzdaribizz:47:

aynen yaa yanındayken durumu warsa alır ama bnde süpriz olsn isterm büyük şeylerde gözüm yok yaa bnm öle yanıma gelirken 3 5 liraya bişi alsa o gün için onun mutlulunu yaşarım hep :1:

bende var ya nişanlı olmamıza rağmen, şunu beğendim falan diyemem yanında utanırım alırsa mahçup olurum böylede saçma bi huyum var :9:

ben kendı aılemde yakın cevremde dahı boyle seyler gormedım canım o yuzden sasıp kalıyorum bende.ve cok zuuluyorum.kendı ogluna boyle davranandan ben kendım ıcın bsy beklemıyorum artık.tamam yazarm ozelden.agzın ucuklar ama ben:1:

bende var ya nişanlı olmamıza rağmen, şunu beğendim falan diyemem yanında utanırım alırsa mahçup olurum böylede saçma bi huyum var :9:

walaa bnm hiiç öle huylarım olmadı en başta alışma sürecinde oldu bi şimdi ooo bi görsen olcak olmicak ne warsa isterm tmm aşkım onuda alırım bunuda alırım der kuzum bnm yaaa :16:tezkereyi alıp gelirken bi sipariş verdm şunuda alcan demi bak almazsan küserm falann:9:bi görceen yaa btmez bnm istekler ...:64:

ben gerçekten şaşıp kalıyorum bu ailelere doğurmasaydın o zaman bu şekilde davranıcaksan..:47:

yaa ne aileler war tatlım yaa sorma neler neler yaşadk bunca senedr yapmadklarnı koymadılar :47:ama dogurmasalardıı bn onsuz yarım kalırdım:nazar:o yüzden tek yaptıkları hayırlı iş o olmuşşş:1:

Back
X