ben kendı aılemde yakın cevremde dahı boyle seyler gormedım canım o yuzden sasıp kalıyorum bende.ve cok zuuluyorum.kendı ogluna boyle davranandan ben kendım ıcın bsy beklemıyorum artık.tamam yazarm ozelden.agzın ucuklar ama ben![]()
allah allah bu kadar bezdirecek neler oldu merak ettim esasında yaz kız yaz sende anlatıp rahatlamış olursun

walaa bnm hiiç öle huylarım olmadı en başta alışma sürecinde oldu bi şimdi ooo bi görsen olcak olmicak ne warsa isterm tmm aşkım onuda alırım bunuda alırım der kuzum bnm yaaatezkereyi alıp gelirken bi sipariş verdm şunuda alcan demi bak almazsan küserm falann
bi görceen yaa btmez bnm istekler ...
hadi yaa nasıl özenmişimdir öyle olmak için ama ahhh işte benim saçma huylarımmm neler istedin kız bana da 3 5 akıl verir misin gerçi şimdi ben nişanlıma yapsam şaşırır sen böyle değildin ne oldu sana diye
yaa ne aileler war tatlım yaa sorma neler neler yaşadk bunca senedr yapmadklarnı koymadılarama dogurmasalardıı bn onsuz yarım kalırdım
o yüzden tek yaptıkları hayırlı iş o olmuşşş
![]()
aynen öyle tatlım haklısın valla kıyamam sizde aynı şekilde sıkıntılar yaşamışsınız ahh ahhh şu aileler neden böyle yaparlar ki