• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben kendı aılemde yakın cevremde dahı boyle seyler gormedım canım o yuzden sasıp kalıyorum bende.ve cok zuuluyorum.kendı ogluna boyle davranandan ben kendım ıcın bsy beklemıyorum artık.tamam yazarm ozelden.agzın ucuklar ama ben:1:

allah allah bu kadar bezdirecek neler oldu merak ettim esasında yaz kız yaz sende anlatıp rahatlamış olursun :1: sen aileyi bi yere kadar tak sonrasında işini sevdiğinle hallet derim doğru diyosun biz bazen kendi ailelerimizle kıyaslıyoruz ama büyük hata yapıyoruz...

walaa bnm hiiç öle huylarım olmadı en başta alışma sürecinde oldu bi şimdi ooo bi görsen olcak olmicak ne warsa isterm tmm aşkım onuda alırım bunuda alırım der kuzum bnm yaaa :16:tezkereyi alıp gelirken bi sipariş verdm şunuda alcan demi bak almazsan küserm falann:9:bi görceen yaa btmez bnm istekler ...:64:

hadi yaa nasıl özenmişimdir öyle olmak için ama ahhh işte benim saçma huylarımmm neler istedin kız bana da 3 5 akıl verir misin gerçi şimdi ben nişanlıma yapsam şaşırır sen böyle değildin ne oldu sana diye :9:

yaa ne aileler war tatlım yaa sorma neler neler yaşadk bunca senedr yapmadklarnı koymadılar :47:ama dogurmasalardıı bn onsuz yarım kalırdım:nazar:o yüzden tek yaptıkları hayırlı iş o olmuşşş:1:

aynen öyle tatlım haklısın valla kıyamam sizde aynı şekilde sıkıntılar yaşamışsınız ahh ahhh şu aileler neden böyle yaparlar ki:50:

walaa bnm hiiç öle huylarım olmadı en başta alışma sürecinde oldu bi şimdi ooo bi görsen olcak olmicak ne warsa isterm tmm aşkım onuda alırım bunuda alırım der kuzum bnm yaaa :16:tezkereyi alıp gelirken bi sipariş verdm şunuda alcan demi bak almazsan küserm falann:9:bi görceen yaa btmez bnm istekler ...:64:

yaa ne aileler war tatlım yaa sorma neler neler yaşadk bunca senedr yapmadklarnı koymadılar :47:ama dogurmasalardıı bn onsuz yarım kalırdım:nazar:o yüzden tek yaptıkları hayırlı iş o olmuşşş:1:

hadi yaa nasıl özenmişimdir öyle olmak için ama ahhh işte benim saçma huylarımmm neler istedin kız bana da 3 5 akıl verir misin gerçi şimdi ben nişanlıma yapsam şaşırır sen böyle değildin ne oldu sana diye :9:

Burada reklamı var altlarda oraya tıklıyorsun ya da google " sevgili kitabı " yaz oraya üye oluyorsun, sonra kitabını hazırlamaya başlıyorsun. Ben 20 sayfa hazırladım :16: Sipariş verdim kapıda ödeme yapacağım :16: kargo dahil 59 tl, çalışmayan biri olarak biraz pahalı geldi bana ama hatıra sonuçta :16: Bebeğim tavsiye ederim :16:

Kızlar siz bilirsiniz ama şöyle yapabilirsiniz. Hazırladığınız kitabın ekran görüntülerini alın. Onları gidip bastırın. 1 sayfayı 1 TL ye basıyorlar. 2sini 1 sayfa yaparsınız. 10 TL ye gelir. Onu da istediğiniz bir yere yapıştırırsınız.

Ya da şöyle yapabilirsiniz. Elinize alın bir beyaz kağıt. Bilgisayar ekranına koyun bakın ne göreceksiniz. Ekrandaki resim aynen kağıdınızda. Bantlayın ekrana. Kendiniz çizin boyayın :) Daha el emeği göz nuru :)

allah allah bu kadar bezdirecek neler oldu merak ettim esasında yaz kız yaz sende anlatıp rahatlamış olursun :1: sen aileyi bi yere kadar tak sonrasında işini sevdiğinle hallet derim doğru diyosun biz bazen kendi ailelerimizle kıyaslıyoruz ama büyük hata yapıyoruz...

aynen öyle tatlım haklısın valla kıyamam sizde aynı şekilde sıkıntılar yaşamışsınız ahh ahhh şu aileler neden böyle yaparlar ki:50:

wala geçmişte çektktee şimdide çekiozz ama gelince çekmeyelim artk yaa:9:

özelden yazıyım canım neler istedimi çok bişi diil amaa olsunn:1:

Kızlar siz bilirsiniz ama şöyle yapabilirsiniz. Hazırladığınız kitabın ekran görüntülerini alın. Onları gidip bastırın. 1 sayfayı 1 TL ye basıyorlar. 2sini 1 sayfa yaparsınız. 10 TL ye gelir. Onu da istediğiniz bir yere yapıştırırsınız.

Ya da şöyle yapabilirsiniz. Elinize alın bir beyaz kağıt. Bilgisayar ekranına koyun bakın ne göreceksiniz. Ekrandaki resim aynen kağıdınızda. Bantlayın ekrana. Kendiniz çizin boyayın :) Daha el emeği göz nuru :)

Matbaa bizim tarafta yok malesef bebeğim, bilgisayardanda yetiştiremem zaten doğum gününe kadar göndermem lazım, önerin için çok sağol bebeğimm :16:

aynen yaa yanındayken durumu warsa alır ama bnde süpriz olsn isterm büyük şeylerde gözüm yok yaa bnm öle yanıma gelirken 3 5 liraya bişi alsa o gün için onun mutlulunu yaşarım hep :1:

Ben benimkine sürekli yanıma gelirken beni şaşırt mesela gül al diyorum, taşıyamam ben onu buluştuğumuz yerlerin yakınında varsa alıp veririm diyor, öyle de ben istemiyorum, genelde gezerken satıcılardan alır :9:

bende var ya nişanlı olmamıza rağmen, şunu beğendim falan diyemem yanında utanırım alırsa mahçup olurum böylede saçma bi huyum var :9:

Ben boş bulunup aa ne güzelmiş değil mi derdim sonra beni çekiştirerek o mağazaya sokar ve almaya çalışırdı, çok özledim aşkımı çok :26: Bana zorla bayramda kazak almıştı bende ona almıştım :5:

Ben benimkisine sadece Hurmalı Mevlana şekeri görürsen al dedim o da utana sıkıla Samsuna gitmişlerdi kendi arabalarıyla o zaman söyleyemedim, en olmayacak yerde söyledim :9: uçakla gitti uçakla gelicek ama bulucam sana o şekerden diyordu :9:

Ben benimkine sürekli yanıma gelirken beni şaşırt mesela gül al diyorum, taşıyamam ben onu buluştuğumuz yerlerin yakınında varsa alıp veririm diyor, öyle de ben istemiyorum, genelde gezerken satıcılardan alır :9:

arada yapsalar öle olur ama iştee bazen yapmıyolar sinir oluomm bndee:47:

kızlar kafayı yiycem bedelli resmen çıktı.. hükümet tasarıyı milli savunma bakanlığına gönderdi eee gönderdikten sonra onlar kabulmu etmiyecekk kesin çıkacakk ya biz aylarca bekledik yaa aylarcaaa ve kürşad bunu duyarsa cidden kafayı yer askerde sizce duyarmı????

kızlar kafayı yiycem bedelli resmen çıktı.. hükümet tasarıyı milli savunma bakanlığına gönderdi eee gönderdikten sonra onlar kabulmu etmiyecekk kesin çıkacakk ya biz aylarca bekledik yaa aylarcaaa ve kürşad bunu duyarsa cidden kafayı yer askerde sizce duyarmı????

merhaba duymaması imkansız ama çıkmasıda oluru yok başbakan geçen öle bişi olamaz diyodu canım nerden çıktı yine naptıkları belirsz amaan...

maalesef canım duyar.. az önce askerimle konuştum ve haberi vardı :5:

numan kurtulmuş yaptı konuşmayı bi kapı açtı şimdi seçimlerde yaklaşıyo çıkarırlarmı çıkarırlarr :47:

CHP'nin kısa dönem askerlik kısalsın teklifine sıcak bakmıyorlardı Genelkurmay'ın ihtiyaçları öne sürülerek...anlamıyorum yaaaa :47:

Back
X