Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim o nasıl bi aile allah aşkına? bi ailenin en büyük zenginliği çocukları olmalarıyken arkasında durmamak ne demek? birde üstüne seni zaaf olarak görmeleri bu nasıl bişeydir cidden sinirlerim kalktı.. anlatmak istersen özelden dinlerim elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım tatlım bol bol dua et başka bi çözüm olamaz..
iyiymiş canım ustası belli oldu muu???![]()
oyy ne guzel yaa.cok mutlu oluyor ınsan dimi
evet bebegmm yaaa bi suru şeey aldımmm hepsını koymak ıcınde karton kırmızı özel poşet aldımiçine koycam herşeyı oyle vericem..
sen napıosn bebegm ?
![]()
neler aldın :)))
herşeyi hazırlıyımmhatıra kalsn dıe fotosunu cekıcem heheh askrlık hatırası kalsn haha .. Cnm özel bakım malzemeleri aldım Kitabın baskısını aldım dışını kendım yapıcaam elımle (( el emegiii) Karton kırmızı poşet aldmmm herşeyı ıcıne koyucam kıtap aldım kitap ayracı aldımmmm öylee baya yoruldum ama deger![]()
süper olcak emınımmnapiim bakınıyorum oyle bos bos
çok güzel yapmışsın :))) hangi kitabı aldın bendee hala kitapp bakıyroummmm
süper olcak emınımmnapiim bakınıyorum oyle bos bos
manisa batı kışlada askeri olan arkadaşlar hangi numaradan ulaşıyoruz bide ne dicez actıklarında biraz acilde yardımcı olur musunuz![]()
sen nasılsın balım daha iyimisin :26:
pek sayılmaz hala aynıyım.( aramadı zaten daha.arasada ne degıscek gercı.acayıp umutsuz ve karamsarım