355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ben geldim banyo yaptim esim birseyler istedi onlari hazirladim son bi bavula bakar yatarim
Burdur yagmurlu yemin toreni acik havada olacakmis
Nasil olacak bilmiyorum bizim olacagimizyere cok uzakmis gormek cok zor olacak dedi belki yururken bir sans
Puf yaa

HTML:
kızlaaaaaarrrrr yazdıklarınızı okuyunca kendi heyecanımı hatırlıyorum böyle bakınca zaman ne çabuk geçiyor ...askerlerini görecek olanlar zamanınızı çooook iyi değerlendirin göremeyecek olanlar da umarım en yakınfzamanlarda görebilirsiniz....

Sen eşini evci çıkaracak mısın canım

Evci olarak izin kacgun bilmiuorum ama pazar gunu teslim olmasi lazimmis o yuzden buraya gelmeyecegiz
İki gece ankarada kalacagiz sikinti olmqz demis komutan benim bankanin misafirhanesimde kalacagiz

Evci olarak izin kacgun bilmiuorum ama pazar gunu teslim olmasi lazimmis o yuzden buraya gelmeyecegiz
İki gece ankarada kalacagiz sikinti olmqz demis komutan benim bankanin misafirhanesimde kalacagiz
Pazar günü teslim olacaksa evci iznidir canım ustaya mı teslim olacak pazar günü?bırde eğer Evciyse yanında evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanının fotokopisini götür orda çektirmek sıkıntı oluyor

Sagol canim evlilik cuzdanini cantaya koymustum ne olur olmaz diye is yerinde birer fotokopi alayim yarin
Benim yanimda bi valiz var sanirim giriste koyacak yer yoktur onu elimde yasimak zor olacak

Sagol canim evlilik cuzdanini cantaya koymustum ne olur olmaz diye is yerinde birer fotokopi alayim yarin
Benim yanimda bi valiz var sanirim giriste koyacak yer yoktur onu elimde yasimak zor olacak

Emanet edecek bir yer olmuyor canım mecburen elinde oluyor ama erken gidersen sıkıntı olmaz oturursun bi yere yoksa tören bitene kadar taımak cidden zor
Ü

Cok kalabalik olacak iki gruba bolmusler yinwde sigmauacagiz diyormus komutanlar gozum korkuyo iyice
Ogun gelsin hayrola bakalim
Ben ufaktan yatiyorum yarin is var iyi geceler herkese

ay bgun safakmatıgımız yok baharın ısı vardı heralde .olsun bız attırdık yinede .)) şafak 33 !! mersin'e selam olsun .. Bu arada aramız düzeldii bu gece en azından huzurlu uyuyacağım

ay bgun safakmatıgımız yok baharın ısı vardı heralde .olsun bız attırdık yinede .)) şafak 33 !! mersin'e selam olsun .. Bu arada aramız düzeldii bu gece en azından huzurlu uyuyacağım

ne güzel bi şafağın olmuşşş sennn hadi bakalımmm az kalmışşş bi an önce şafak 01 olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…