Ben geldim banyo yaptim esim birseyler istedi onlari hazirladim son bi bavula bakar yatarim
Burdur yagmurlu yemin toreni acik havada olacakmis
Nasil olacak bilmiyorum bizim olacagimizyere cok uzakmis gormek cok zor olacak dedi belki yururken bir sans
Puf yaa
Aslında var :):):)huu huuu kmse yokmuuuuuu?????
Pazar günü teslim olacaksa evci iznidir canım ustaya mı teslim olacak pazar günü?bırde eğer Evciyse yanında evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanının fotokopisini götür orda çektirmek sıkıntı oluyorEvci olarak izin kacgun bilmiuorum ama pazar gunu teslim olmasi lazimmis o yuzden buraya gelmeyecegiz
İki gece ankarada kalacagiz sikinti olmqz demis komutan benim bankanin misafirhanesimde kalacagiz
Sagol canim evlilik cuzdanini cantaya koymustum ne olur olmaz diye is yerinde birer fotokopi alayim yarin
Benim yanimda bi valiz var sanirim giriste koyacak yer yoktur onu elimde yasimak zor olacak
Cok kalabalik olacak iki gruba bolmusler yinwde sigmauacagiz diyormus komutanlar gozum korkuyo iyice
Ogun gelsin hayrola bakalim
Ben ufaktan yatiyorum yarin is var iyi geceler herkese
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sevgilisini göreceklerrr heyecan ne durumda
Hemen yarın olsun istiyorummm. Bu saatlerde askerimi bekliyor olacağım :)
Gunaydin guzel bir gun olsun
Bende heyecan tavan yapmis durumda saat sayiyorum
ay bgun safakmatıgımız yok baharın ısı vardı heralde.olsun bız attırdık yinede .)) şafak 33 !! mersin'e selam olsun .. Bu arada aramız düzeldii bu gece en azından huzurlu uyuyacağım
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sevgilisini göreceklerrr heyecan ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?