355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ailesi en buyuk problem .)) ustune bızde tartısında hepten kotu oluyor..

canım erkekler ailelerinden bişey görmüyolarsa hayatındaki kadına daha çok bğlanıyolar çünkü ailesi o oluyo artık ki senin sevdiğinde ailesinin nasıl insanlar olduğunu biliyo.. bu yüzden sen napıcaksın ailesini geç.. sen sevdiğine sarıl sıkıca

sağol canım benım tarih takıntım var.olmusken unutmıcagımız bsy olsun ıstedım 03.03 dıye.bakalım ozamana hersey hallolursa..

sağol canım benım tarih takıntım var.olmusken unutmıcagımız bsy olsun ıstedım 03.03 dıye.bakalım ozamana hersey hallolursa..

eğer gerçekten istiyosan emin o istediğin olur sen yalnızca gönülden iste dua et ver her halde sevdiğinin yanında ol gerisi için hayırlısı de..

kızlarcan ben yatıyoruummm Cuma günü gidecekler yarın akşam toplaşalım mehtabımızın saatlerini sayalımmm
herkese iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün inşallah

Amiin canım.ıyı geceler tatlımm.ıyı sanslar .)) bu arada telefondaym benmki aradı

ben göremicem kızlar nisanı bekliyorum görmek için o kadar uzun geliyo ki bazen boğulacak gibi oluyorum bu bi kaç gün sizin için bi nefes olacak iyi değerlendirin

KIZLAR çok yoruldum bugün. İşten geldim börek ve tiramisu yaptım askerime :) yarın götüreceğim inşallah. Daha çantamı hazırlamadım. En önemlisi ne giyeceğime karar veremedim daha :)

Buradan askerime yanına koşa koşa gelsem i gönderiyorum :)

kızlaaaarrrrr walaa şaka maka acemiliği de yediniz beee tebrik ederim öyle böyle geçiyor değil mi zaman? bi bakmışsınız kalan 4 ay da geçmiş bitmiş.. yemin törenine gidecekler veya gidemeyecek olup sevgilisini görecek olanlar doya doya tadını çıkarın sevdiceklerle vakitlerinizi bol bol sarılın onlara... hayırlı uğurlu olsun canlarım darısı başımıza

Evet canım inşallah :)

Hamaratız da, iyi yapmışsın canım askerin çok sevinir börek ve tiramusu yu görünce

herkese merhaba
yine bi günü daha geride bıraktık kızlar
yemin törenine bende gidiyorum yarın bu saatlerde yolda olcam allah kısmet ederse :)
iş yerinden 2 gün izin aldım sabah erkenden kuaför sonra belki alışveriş sonra ewe gelip kocişime en sevdiği börekten yapcam süpriz olcak ona :)
günler geçiyo sanki kızlar :)
allah hepimize sağ sağlim sevdiceklerimize kavuşmayı nasip etsin

Oyy ne güzel :) amiin hepimiz hemencik kavuşalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…