ailesi en buyuk problem .)) ustune bızde tartısında hepten kotu oluyor..
herşey ikinizin elinde bu dünyadaki herşeyde insanlar için.. siz ne istiyosanız o olucak bundan emin ol, yeter ki siz sakince kafanızı toplayın ve bi karar verin şuan askerinden bunu bekleme kalmış 35 gün kimbilir neler çekmiştir orda da sana anlatmadıklarıda vardır eminim erkekler çok anlatmıyor çünkü.. onun gelmesini bekle o sinirlendiğinde sen sakinleştir..
rica ederim tatlışımmm
bende görünce çok sevindim alla alla diyorum kendi kendime bugüne kadar ben mi görmedimm :26: özel bi günü mü var canım o günün?
sağol canım benımtarih takıntım var.olmusken unutmıcagımız bsy olsun ıstedım 03.03 dıye.bakalım ozamana hersey hallolursa..
eğer gerçekten istiyosan emin o istediğin olur sen yalnızca gönülden iste dua et ver her halde sevdiğinin yanında ol gerisi için hayırlısı de..
kızlarcan ben yatıyoruummm Cuma günü gidecekler yarın akşam toplaşalım mehtabımızın saatlerini sayalımmm
herkese iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün inşallah
Amiin canım.ıyı geceler tatlımm.ıyı sanslar .)) bu arada telefondaym benmki aradı
Evet canım inşallah :)canım benim nolur böyle düşünmee bak herşeyde bi hayır var hem herşeyi geçtim askerin gelicek ve bir ömür sizin olucak İNŞALLAH
bence de almamaları gibi bi ihtimal olamaz gibi
hemdeee hemdeee nasılll çok özledimm bendee yalnız Pazar günü 5 te teslim ettikten sonrası daha çok sık geliyor aklıma
canım benim bak kalmış 35 gün memleketimden sana selam göndereyim uğur getirsin size.. özlem hasret birikmişler eminim çok vardır ama dayanın gelsin yüzyüze konuşun herşeyinizi :26::26:
valla karisik iste canimm anlatirim ozelden istersen4 ay kaldı tatlımm :) Hayırdır neden
ben göremicem kızlarnisanı bekliyorum görmek için o kadar uzun geliyo ki bazen boğulacak gibi oluyorum bu bi kaç gün sizin için bi nefes olacak iyi değerlendirin
KIZLAR çok yoruldum bugün. İşten geldim börek ve tiramisu yaptım askerime :) yarın götüreceğim inşallah. Daha çantamı hazırlamadım. En önemlisi ne giyeceğime karar veremedim daha :)
Buradan askerime yanına koşa koşa gelsem i gönderiyorum :)
kızlar coook heycanlıyım yaaaa sarma sardım yarın da bohça börek yapıcam nişanlıma :) son 1 günnnnnn
Oyy ne güzel :) amiin hepimiz hemencik kavuşalimherkese merhaba
yine bi günü daha geride bıraktık kızlar
yemin törenine bende gidiyorum yarın bu saatlerde yolda olcam allah kısmet ederse :)
iş yerinden 2 gün izin aldım sabah erkenden kuaför sonra belki alışveriş sonra ewe gelip kocişime en sevdiği börekten yapcam süpriz olcak ona :)
günler geçiyo sanki kızlar :)
allah hepimize sağ sağlim sevdiceklerimize kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?