355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

gizoooşşşşş canım sildimm yazabilirsin

hepinize iyi akşamlar kızlaaarrrr bavullar hazırlandı mııııı

kızlar hepinizeee iyi akşamlar ayrı ayrııı... bavulumu hazırladımm Allahım çok heyecanlıyım yaaa kaç gün oldu sarımı görmeyelii nasıl uyucam valla bilmiyorumm siz neler yapıyosunuzz?? yemin törenine tlf almıyolar diyenler var ee nereye bırakcaz peki tlf o kadar kişiye emanet açmazlar ben çizmelerimin içine sokarım

kız cimcimeeemmm ne oldu bakem sana neden bu gözyaşları??

uzraaaammmm hadi hayırlısı çok sevindiiimmm kayınpederle olanlara

Deam, tatlım geçmiş olsunn dişin ağrısını çok iyi bilirim

gidemeyeceğim ya tatlım ondan...
bugün yemin törenlerini izledim herkes telefonuyla video çekiyor demkki alıyorlar

Alıyorlar canım merak etme

gidemeyeceğim ya tatlım ondan...
bugün yemin törenlerini izledim herkes telefonuyla video çekiyor demkki alıyorlar

canım benim nolur böyle düşünmee bak herşeyde bi hayır var hem herşeyi geçtim askerin gelicek ve bir ömür sizin olucak İNŞALLAH

Alıyorlar canım merak etme

bence de almamaları gibi bi ihtimal olamaz gibi

vakit yaklaştıkça heyecan artıyor cok özledimmmmmmm :2: :2:

hemdeee hemdeee nasılll çok özledimm bendee yalnız Pazar günü 5 te teslim ettikten sonrası daha çok sık geliyor aklıma

askerimle kotu aramız ondan canım..

canım benim bak kalmış 35 gün memleketimden sana selam göndereyim uğur getirsin size.. özlem hasret birikmişler eminim çok vardır ama dayanın gelsin yüzyüze konuşun herşeyinizi :26::26:

gelince elbet konusurzda bakalım ortalık bırbırıne gırmezse bızde rahatca konusuruz.umarım cozum buluruz..

gelince elbet konusurzda bakalım ortalık bırbırıne gırmezse bızde rahatca konusuruz.umarım cozum buluruz..

herşey ikinizin elinde bu dünyadaki herşeyde insanlar için.. siz ne istiyosanız o olucak bundan emin ol, yeter ki siz sakince kafanızı toplayın ve bi karar verin şuan askerinden bunu bekleme kalmış 35 gün kimbilir neler çekmiştir orda da sana anlatmadıklarıda vardır eminim erkekler çok anlatmıyor çünkü.. onun gelmesini bekle o sinirlendiğinde sen sakinleştir..

Sağol bebeğimmm

rica ederim tatlışımmm

İstediğim nişan tarıhını de girdim.en azından bana umut verir .(

bende görünce çok sevindim alla alla diyorum kendi kendime bugüne kadar ben mi görmedimm :26: özel bi günü mü var canım o günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…