355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

O ailesi ne kadar kötü böyle, başardılar aranızı bozmayı en sonunda Canım dua et bol bol hayırlısını iste. Seni anlıyorum bizde 4-5 gün küs durduk benimkiyle ama düzeldi hatasını anladı özür diledi belki seninkisi de hatasını anlar özür diler :26: Hayırlısı olsun canım benim, üzüldüm şimdi

Canim Allah kavustursun bende sana bakmistim ozelden telde yaZamiyorum bana yazarsan cevaplarim ama bende bugun dondum kirikkaleden esimi evci cikartmistim istersen tanissinlar yardimci olurlar ins gidersen de polis evi tavsiye ederim ve dilekce ile mesela cuma aksam 5te izin verilir ama bölük komutani 9da izin verdi sagolsun...

sagol canım.onun ozur dılıcek bsyı yok ben kendıme hakım olamıyorum snırlenınce ...

Canım eşim kantinde muhakkak tanışarlar birşey olursa yardımcı olur... sorun filan olursa nisa86 ile burdayız her zaman...

gemlikten yeni döndüm.. yemin töreni çok güzeldi tüylerim diken diken oldu..gurur duydum bir kez daha onunla.. özlem birazcık da olsa dindi gibi künyesinin tekini çıkardı verdi bana 40 defa sordum sorun olmaz mı diye ama olmaz dedi inşallah olmaz.. bol bol da fotograf çektim..yorumları okudukça sevindim çoğu arkadaş görmüş askerini.. herkese bol bol sabır diliyorum hayırlı tezkereler...

Herkese gunaydin Denizliden dondum dun aksam simdide ise gitmek icin hazirlaniyorum dolu dolu 3 gun gecirdik nisanlimla gezdik dolastik yedik ictikk ayri odalarda yatsak bile geceleri sabahin korunde bulustuk yan odamda uyuyo olmasi bile buyuk bi mutluluktu.. Ama ayrilik ani oooffff iste o an berbat kotuydu hala etksiindeyim

kıyamam tahmin edebiliyorum ilk askere yollarken 1 ay sonra görme ihtimali olduğundan çok koymaz ama ustalık 4 ay daha uzun daha zor olur. olsun bak ilk çeyreği atlattınız

ya canm hani sebebi ne olabilir ki beni engellemenn hani naptm ona sevgilisyle konuşmasnı sağlamaktan başka çok zoruma gitti..

Haklısın tabiki. boşwer senin vicdanın rahat zaten değil mi? o yüzden salla gitsin. naptınız askerinle görüşebildiniz mi?

kızlar günaydın özledim hepinizi dönmeye başlamış herkes :) ben göremedim sevgilimi kız kardeşine gitmişti dışarda olduğu için sürekli telefonda konuştuk ve hafta sonuu sadece tartıştık :))) herkes görmüş ne mutluuu hepiniz adına sevindimmm

Haklısın tabiki. boşwer senin vicdanın rahat zaten değil mi? o yüzden salla gitsin. naptınız askerinle görüşebildiniz mi?

aynn rahat vicdanım canm.. ya hiç sorma ailesinin oyununa geldim ve çok zoruma gitti..bana gideceği haftaya kadar gidemeyiz dediler. e onlar gitmeynce bnde nerde kalırım naparım tek bilemedm.. neyse sonra gideceğiz ama izni kesinlikle yok dediler. benm ki iznim var dedi.. ama onlar o yanlış bilio yok dediler...çıkamaz biz gidip gelcez dediler.. bnde gitmedim babası bi güzel gitti istanbula aldı götürdü onu 2 gün kaldılar.....gezdi eğlendiler.. anlayacağın ben çok geldim onlara... o adanaya yanıma gelmek istedi babası ve ablası sennle bidaha konuşmayız ve affetmeyiz dediler ona o da gelemedi....çok zoruma gitti ya normalde çok severlerdi bni hep ilgilenirlerdi anlamadım geleyim der gibi oldum babası kalacağımız ev küçük yer yok dedi

ki ben oraya gidip kuzenimde kalacaktım bunu da belirttim babası dönüp yok olmaz annen babanın haberi olmadan dedi bnde tabiki haber vercem dedim dönüp saçma sapan şeyler yapma bilette alma boşuna çünkü izni yok dedi

hadi ya hakkaten saçma sapan davranmışlar ya şu aileleri zaten anlamıyorum ee askerin birşey demedi mi peki gel falan diye?

hadi ya hakkaten saçma sapan davranmışlar ya şu aileleri zaten anlamıyorum ee askerin birşey demedi mi peki gel falan diye?

dedi tabiki çok da üzüldü ama gitsemde bnmle görüşürse tavır alacaklardı.. telefonla bile konuşamadık bi aradı 10 dk konuştuk surat yapmış hepsi.....

dedi tabiki çok da üzüldü ama gitsemde bnmle görüşürse tavır alacaklardı.. telefonla bile konuşamadık bi aradı 10 dk konuştuk surat yapmış hepsi.....

gidince askerlein ruh hali bozulur derlerdi ama meğersem ailelerinin daha fazla bozuluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…