aynn rahat vicdanım canm.. ya hiç sorma ailesinin oyununa geldimve çok zoruma gitti..bana gideceği haftaya kadar gidemeyiz dediler. e onlar gitmeynce bnde nerde kalırım naparım tek bilemedm.. neyse sonra gideceğiz ama izni kesinlikle yok dediler. benm ki iznim var dedi.. ama onlar o yanlış bilio yok dediler...çıkamaz biz gidip gelcez dediler.. bnde gitmedim babası bi güzel gitti istanbula aldı götürdü onu 2 gün kaldılar.....gezdi eğlendiler.. anlayacağın ben çok geldim onlara... o adanaya yanıma gelmek istedi babası ve ablası sennle bidaha konuşmayız ve affetmeyiz dediler ona o da gelemedi....çok zoruma gitti ya normalde çok severlerdi bni hep ilgilenirlerdi anlamadım geleyim der gibi oldum babası kalacağımız ev küçük yer yok dedi
Kızlar merhaba ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. Yorumlarınız çok içten ve hissettiğimiz duygular aynı olduğu için beni buraya çekmeyi başardınız. Benim nişanlım da Sakarya'da asker bende İstanbul'da yaşıyorum askere gitmeden önce hep dua ettim yakın bir yere çıksın diye ve dualarım kabul edildi sanırım acemi ve usta birliği Sakarya oldu. Cuma Günü yemin törenine gittim gurur duydum onunla ve diğer askerlerimizle Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun ve sağ salim sevdiklerine kavuştursun. Yemin töreninden sonra nişanlımı alıp geldik nasıl özlemişim ya o askerdeyken geçmeyen günler o yanımdayken nasıl geçti anlamadım ama bana çok iyi geldi. Kızçeler bundan sonra bende aranızdayım unutmayın he :)
hoşgeldiin canım kervana .)
Sağol canım hoşbuldum kader ortaklarım benim ya :)
yok artık ya.nasıl ınsan bunlarr ya
yok artık ya.nasıl ınsan bunlarr ya
Sakarya canım bende İstanbul çok şükür fazla uzaklaşmadı benden :)
ailesi yüzünden resmen gerildik cuma gece ayrılığın eşiğine geldik artık yaa... zaten konuşamıoduk gitti hiç konuşamadık güya izinde.. aradı bn ablaama geldim kapamm lazım dedi ssaat 11 oldu bi aradı surat yapmışlar kapadı tekrar...taki pazar yola çıkacağı zamn aradı
kıbrıs yarenleri gitti mi askerlerinizTürkiye de gidecek yer mi yoktu ya konusamıcaz bile şansa bak en son 4 gibi aramıştı vedalaştık şuan telefonu açık ama cevap vermiyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?