iyi olmaya calısıyorum canım.sen nasılsın?
neden hayırdır canımmm askerinle aran nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmaya calısıyorum canım.sen nasılsın?
şöyle böylee![]()
neden hayırdır canımmm askerinle aran nasıl![]()
dun aradı işte.oldukca soguk.toparlanmaya calısıyoruz ondan canım..
SIKMA CANINI desemde boş konuşmuş olucam biliyorum hakkında hayırlısı olsun![]()
DEAM canım benim şafak 138 miş.. askerim diyo ki; 4 kasımdan itibaren sayılyor İzmirden Denizliye asker gitti bu yüzden yol izni 1 gün değilmiş.. düzeltirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler canım
kızlar napıyosunuzz herkes iyimi? geçmişi okuma fırsatım çok fazla olmadı umarım herşey yolundadır.. askerim bugün hiç aramadı benii merakla bekliyorum dün atış yapmışlardı.. bende grip olucam sanırım halsizim başım ağrıyo boğazım falan :2:
kızlar napıyosunuzz herkes iyimi? geçmişi okuma fırsatım çok fazla olmadı umarım herşey yolundadır.. askerim bugün hiç aramadı benii merakla bekliyorum dün atış yapmışlardı.. bende grip olucam sanırım halsizim başım ağrıyo boğazım falan :2:
Düzelitirim cnm akşam şafak atarken
dıkkat et canım kendıne havalar ıyıce bozdu zaten gecmıs olsun
canımm geçmiş olsunn bende hastayım ya dünden beri bugün artık iyice sarsmaya başladı beni :2:
salgın mı var havalardanmıdır anlamadım tatlım ya geçmiş olsunn( sen nasılsın 5 aylara inmşsin hadi gözün aydın :)) asker adayımız napıyo son günlerinizin tadını çıkarın bol bol
çok teşekkürler canım.. sizler naptınız görebildiniz mi askerlerinizi yemin töreni nasıl geçti? ben hayatımda bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum çok gurur verici bi an bu yemin töreni.. ve sonrasında komutanın ailelerinizle kavuşabilirsiniz dediğinde birbirimize doğru koşmamız.. o an var ya asla unutulmayacak bi an gerçekten
aynen tatlım izmirde dün gece fırtına vardı resmen( sen nasılsın kötü bişeyler olmuş gibi
(
çok teşekkürler canım.. sizler naptınız görebildiniz mi askerlerinizi yemin töreni nasıl geçti? ben hayatımda bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum çok gurur verici bi an bu yemin töreni.. ve sonrasında komutanın ailelerinizle kavuşabilirsiniz dediğinde birbirimize doğru koşmamız.. o an var ya asla unutulmayacak bi an gerçekten
ben gitmedim cnm :) Benimki izin vermedi ama emınm oyledır kavuştukk geldii sımsıkı sarıldık o anııı hep hayalım ettim vee oldu çok şükürrr![]()
kıbrıstan haber var mı acaba bizimkinden ses çıkmıyo hala telefonum yurtdışı aramalara kapalıymıs actırdım arar falan diye ama yok ne fayda![]()
ben gitmedim cnm :) Benimki izin vermedi ama emınm oyledır kavuştukk geldii sımsıkı sarıldık o anııı hep hayalım ettim vee oldu çok şükürrr![]()
26 GÜN OLDU BEN HALA GÖREMEDİM(( bende o anııı dört gözle bekliyorum umarım bian önce gelir..
Canım çok geçmiş olsun nasıl geçti yemin töreni ben yarın göndereceğim onun burukluğu varkızlar napıyosunuzz herkes iyimi? geçmişi okuma fırsatım çok fazla olmadı umarım herşey yolundadır.. askerim bugün hiç aramadı benii merakla bekliyorum dün atış yapmışlardı.. bende grip olucam sanırım halsizim başım ağrıyo boğazım falan :2:
Canım benimki aradı 2 saat kadar önce. Bir arkadaşından rica etmiş. Misafirhane gibi biryer varmış. Oradalarmış şimdi. Daha yerleşmemişler yerlerine.