355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benmkıı aradıııııııııııı Telefonum acık msj atabılırsın arıyabılırsnde dedii burası iyi degil ama idare eder dedii 1 hafta sonra kart gelicekmiş... :49:

benmkıı aradıııııııııııı Telefonum acık msj atabılırsın arıyabılırsnde dedii burası iyi degil ama idare eder dedii 1 hafta sonra kart gelicekmiş... :49:

ayy maşallah darısı başımıza:nazar: bizimki hafta sonuna kadar görüşemeyebiliriz dedi demek farklı yerdeler :43:

Selam kizlar bugun gelen musterilere hep sordum kibrista askerleri olqnlara normal hat goturmusler burdan orayi aramak pahali oluyormus ama onlar ararsa daha uygun dediler artik zamanla bakarsiniz
Benim kocamin bolugu degismis ama daha iyi diyo
Siz ne yaptiniz gununuz nasil hecti
Deam bwnim safak su anda ayni bizim izin gunu uzatmamis sanirim bana aynen devam

Selam kizlar bugun gelen musterilere hep sordum kibrista askerleri olqnlara normal hat goturmusler burdan orayi aramak pahali oluyormus ama onlar ararsa daha uygun dediler artik zamanla bakarsiniz
Benim kocamin bolugu degismis ama daha iyi diyo
Siz ne yaptiniz gununuz nasil hecti
Deam bwnim safak su anda ayni bizim izin gunu uzatmamis sanirim bana aynen devam

kartlar 1 haftaya gelirmiş kart yokmuş onlr suanda bızı arıyamaz o yuzdn ceplerındn bu numaralarnı bız arıyoruz msj atıyoruz :) Bnmkı ıyı degl dedı ama manisadakı gıbı olmaz tbı bakalım gunler neyi gösterecek..... yol ıznınız demi yok cnm :S ? 140 mı yani

Back
X