oh be şimdi aradı benimkide daha yerleşememişler 2 dk bile konusamadık ama Allah a şükür sesini duydum en azından![]()
benmkinde sıra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh be şimdi aradı benimkide daha yerleşememişler 2 dk bile konusamadık ama Allah a şükür sesini duydum en azından![]()
Herkesi Allah kavuştursun. Ben pazar günü teslim ettim. İlkgün nasıl yandıysa içim pazar günüde aynı acıyı hissettim.![]()
Kesinlikle durdu zamandahada nisana coook var yaa gene zaman durdu '!
Yanımızda olduklarında inadına nasılda hızlı geçiyor...Kesinlikle durdu zaman![]()
benmkıı aradıııııııııııı Telefonum acık msj atabılırsın arıyabılırsnde dedii burası iyi degil ama idare eder dedii 1 hafta sonra kart gelicekmiş...![]()
benmkıı aradıııııııııııı Telefonum acık msj atabılırsın arıyabılırsnde dedii burası iyi degil ama idare eder dedii 1 hafta sonra kart gelicekmiş...![]()
burdaki hattı kullanılabiliyomuymus yani orda :26:
sağol cnmm ... Yurtdışına hattını açtırdıı o yuzdn arıyabılırım msj atabılırm kiki :)
inşallah canım bizde sizin gibi oluruz en yakın zamnda daha yerleri bile belli deil galiba yerleşik düzene gecelerdi bi hayırlısıyla :18::18:
Yanımızda olduklarında inadına nasılda hızlı geçiyor...
Selam kizlar bugun gelen musterilere hep sordum kibrista askerleri olqnlara normal hat goturmusler burdan orayi aramak pahali oluyormus ama onlar ararsa daha uygun dediler artik zamanla bakarsiniz
Benim kocamin bolugu degismis ama daha iyi diyo
Siz ne yaptiniz gununuz nasil hecti
Deam bwnim safak su anda ayni bizim izin gunu uzatmamis sanirim bana aynen devam
kesinlikle canım 5 gündür burada ama nasıl hızlı geçti:2::2:
Yanımızda olduklarında inadına nasılda hızlı geçiyor...
evet canımşimdi geçmek bilmıyo !![]()
selamlar kızlar :))