355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

herkese iyi akşamlar.. günler su gibi akıp geçsin hayırlısıyla sevdiğimize kavuşalım. Allah yardımcıları olsun..
Deam tatlım benim şafak 139 teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
muhafızlar bıldıgım kdaryla butun gun ayakta duruyorlar :S

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
Askeri Kibris Güzelyurt'a düşen varmı?
Benim ki orda karakola düşmüş. Su sıkıntısı varmış :-( orda. Posta gitmiyormuş oraya. 15 gunde bir çarşı izni varmış. Nasıl bir yer orası ya...

benmkıde 3 hafta sonra cıkcaz dedı

muhafızlar bıldıgım kdaryla butun gun ayakta duruyorlar :S

Allahım yaa niye ayakta tutuyorlar ki bütün gün :S Daha belli olmadı ne olacağı ama ne yapalım artık her işte vardır elbet bir hayır. Allahım hayırlısını versin tüm askerlerimize.

Bölükten 10 15 kişiyi seçip götüreceklermiş muhafız bölüğüne. Bakalım artık.

Allah yardımcısı olsun canım

Telefon konusu da biraz netlesti. Orda santral varmis. Bu aksam beni aradi bi cep numarasindan. Ama dakikasi 25 kurusmus. Bem de geri dondum asker acti telefonu. Bu numara turkiyeden arayinca turkiye ici gibi mi yaziyo diye sordum. 10 kurus fazla dedi. Bakalim yarin tekrar arayip faturama bakicam.

Ben de beni aradığı tüm numaraları geri arıyorum ama çalmıyor telefonlar. Aranabilir ankesörlerden değil sanırım.

En azından ulaşabileceğin bir numara var.

Canim ankesorlu aranmiyor evet ama santralde bi telefon varmos 533 lu bi numara normal turkiyedekiler gibi. O geri araniyor. Sen ararsan turkiyedekinden 10 kurus fazlaymis o seni ararsa 25 kurusmus.

telfonu acan kısı bsy dedimi santral ismi yada numarası falan? bende bazen arıyorum cepten santrali ama abartınca cok gelıyor.ayda 3 defa en fazla aradıgım oldu onlardada 1-2 dk konustum cok yazıyor yoksa

hayırlısı canım benım.uzun boylu olunca oyle oluyor .s

533lü olması ılgınc hıc duymamıstım daha once ama gzlms orayı arrsın artık sende .)
Canim ankesorlu aranmiyor evet ama santralde bi telefon varmos 533 lu bi numara normal turkiyedekiler gibi. O geri araniyor. Sen ararsan turkiyedekinden 10 kurus fazlaymis o seni ararsa 25 kurusmus.

yok canım benm askerımde santralde calısıyor zaten.ben ogrenmk ıcın sordum sagol .)

Aslinda safakla beraber tabur ve boluklerin de listesini tutsak daha net bilgi veririz birbirimize. Deam bu konuda da yardimci olurmusun?

isteyen olursa eklıeyebılırım ztn hangı yerdeler kıbrısın neresındeler yazıyorum.. Çok ayrıntılı yazmasak ıyı olur cnm genelde cok acık bılgıler vermeyın dıyolar teröristler buraları okuyup yerlerını naptıklrnı an ve an ögrenmesinler dıe ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…