Kızlar eşim aradı şimdi. Sesi çok kötü geliyordu. Yarın yerleri belli olacakmış. Bizimki uzun boylu falan. Öyleleri de muhafız bölüğüne alıyorlarmış. Sanırım komutan bizimkine demiş. Senden muhafız bölüğüne asker olurO bölük de çok kötü bir bölükmüş. Bilgisi olan var mı orası ile ilgili?
Dua edin valla yaa
herkese iyi akşamlar.. günler su gibi akıp geçsin hayırlısıyla sevdiğimize kavuşalım. Allah yardımcıları olsun..
Deam tatlım benim şafak 139 teşekkür ederim :)
herkese iyi akşamlar.. günler su gibi akıp geçsin hayırlısıyla sevdiğimize kavuşalım. Allah yardımcıları olsun..
Deam tatlım benim şafak 139 teşekkür ederim :)
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
Askeri Kibris Güzelyurt'a düşen varmı?
Benim ki orda karakola düşmüş. Su sıkıntısı varmış :-( orda. Posta gitmiyormuş oraya. 15 gunde bir çarşı izni varmış. Nasıl bir yer orası ya...
muhafızlar bıldıgım kdaryla butun gun ayakta duruyorlar :S
Allahım yaa niye ayakta tutuyorlar ki bütün gün :S Daha belli olmadı ne olacağı ama ne yapalım artık her işte vardır elbet bir hayır. Allahım hayırlısını versin tüm askerlerimize.
Bölükten 10 15 kişiyi seçip götüreceklermiş muhafız bölüğüne. Bakalım artık.
Telefon konusu da biraz netlesti. Orda santral varmis. Bu aksam beni aradi bi cep numarasindan. Ama dakikasi 25 kurusmus. Bem de geri dondum asker acti telefonu. Bu numara turkiyeden arayinca turkiye ici gibi mi yaziyo diye sordum. 10 kurus fazla dedi. Bakalim yarin tekrar arayip faturama bakicam.
Telefon konusu da biraz netlesti. Orda santral varmis. Bu aksam beni aradi bi cep numarasindan. Ama dakikasi 25 kurusmus. Bem de geri dondum asker acti telefonu. Bu numara turkiyeden arayinca turkiye ici gibi mi yaziyo diye sordum. 10 kurus fazla dedi. Bakalim yarin tekrar arayip faturama bakicam.
Allahım yaa niye ayakta tutuyorlar ki bütün gün :S Daha belli olmadı ne olacağı ama ne yapalım artık her işte vardır elbet bir hayır. Allahım hayırlısını versin tüm askerlerimize.
Bölükten 10 15 kişiyi seçip götüreceklermiş muhafız bölüğüne. Bakalım artık.
Canim ankesorlu aranmiyor evet ama santralde bi telefon varmos 533 lu bi numara normal turkiyedekiler gibi. O geri araniyor. Sen ararsan turkiyedekinden 10 kurus fazlaymis o seni ararsa 25 kurusmus.
Allah yardımcısı olsun canım
Evet bu sekilde iyi olucak. Telefonda cikan askerin bana dedigi aksam 9 a kadar bu numarayi ararsan biz askeri cagiririz. Genelde mesgul oluyo ama o basinda olup sana cagri yaparsa sen donersin. Bence askerine sor sen onun taburunda da boyle bisey varmiymis.
Aslinda safakla beraber tabur ve boluklerin de listesini tutsak daha net bilgi veririz birbirimize. Deam bu konuda da yardimci olurmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?