yok canım benm askerımde santralde calısıyor zaten.ben ogrenmk ıcın sordum sagol .)
isteyen olursa eklıeyebılırım ztn hangı yerdeler kıbrısın neresındeler yazıyorum.. Çok ayrıntılı yazmasak ıyı olur cnm genelde cok acık bılgıler vermeyın dıyolar teröristler buraları okuyup yerlerını naptıklrnı an ve an ögrenmesinler dıe ...
gizem napıyon???..........................
ne teroristi kızım ne dionn sen yaaaaaa
telefonun ucunda caresızz beklıyorummmm... beklıyorummm....oturuyorum oyle canım sen??
aman ya bende sinir küpü oldmmmmm
onların işi gücü yok oturup kk yı mı okuyolarbırakın abi yaa adamlar istese 2 dk da heryeri talan ederler oturup netten araştrma mı yapcaklar???
ne teroristi kızım ne dionn sen yaaaaaa
onların işi gücü yok oturup kk yı mı okuyolarbırakın abi yaa adamlar istese 2 dk da heryeri talan ederler oturup netten araştrma mı yapcaklar???
sebep ??
herşeyi yaparlar ama 2 dk da her yeri talan edemezler
Ben herşeyi dusunuyorum kızlar napalımm :)
ederler heleki istesin onlar canım
ya komşu gelmiş sinir etti yaa kızı hasta amaa beni çatlattı obsesif bozuklk warmış takıyomuş herşeyi kız gıda müh. kazandı zenginlik desen hatsafhada her istediği elinde abartıyolar resmen prof.lara gtmeler parayla hawa atıoo yaa yok şu kadara dr ye gttik yok 500 tl profa werdk annem dedi bzm buda stresli falan ee şükret senden kötüsü warda blmem ne lan seninki ne oluyo yaa hayret yaa
hayır tek onlar yaşıo şuan ve kötü bi hastalık mış gibi çaresi yok gbi allaam yaa ben neler yaşadm yaa kimin haberii war herkes neler yaşıoo yaane acılar çekioo herkes....
haklısın canım.işte kimiside parsıyla konusmayı svıyor naparsınkulak asma he he de gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?