355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

valla cok ısterdım sızle gelmeyı ama 3 kere gıttım yettıde arttı ınsallah 4 hafta sonra bunlara gerek kalmıcak

Yılbaşından sonra gideceğim inşallah ben. Eşlik edin siz de bana :))

beni de van a bırakın:)))))))))

ah gızemım keşkee ya :/ girneden havallanı ne kdr suruyo cnm ?

ehe olur bırakırız :)

bende ocaktaa gideyım dıyorumm yaa dayanamam ^^ kızsada tek gıdıyorum dıe bsyler ayarlycmm napim

ah gızemım keşkee ya :/ girneden havallanı ne kdr suruyo cnm ?

ehe olur bırakırız :)

bende ocaktaa gideyım dıyorumm yaa dayanamam ^^ kızsada tek gıdıyorum dıe bsyler ayarlycmm napim

kızar ama seni görünce mutlulktan unutur kızgınlğnı kuzum

Son düzenleme:
ömerle konuştum
telini sokabilmiş ama şarj etme işini nasıl yapacağım onu düşünüyorum diyor biz ona 5 6 sarj etmelik depolama aleti almıştık onu almışlar bizimkindede s3 var malum hemen bitiveriyor şarjı :26: :26:
birliğine teslim olmuş bugün 15 gün eğitim varmış sonra sınır karakollarına dağıtılacaklarmış çok ıssız burası toplam 40 kişiyiz ve sinirlerim bozuk dedi :26: :26:

ben 1 kere 1 ay oncesınden aldım cok guzel girdi bana gıdıs donus 350 tutmustu.bı keresınde 250 tuttu.bı keresınde daha ucuz.onceden alman avantajlı.pegasus ucuz oluyor ordan alırsın kesın ztn

Yılbaşı ve 14 Şubat civarı pahalı. Ocak 250 tl gibi gidiş dönüş. Mart ise 135 tl gidiş dönüş. Baya uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…