canım benim aynen çok şükür halimize diyorum napalım( konuşuruz tatlım desteğin için çok teşekkür ederiimmm
beeennn varimm canimm.bana da D harfiyle baslayan bi koy ismi soledi aklmda tutamadim...lefkoşanın köyleri ne ya bi yer dedı unuttm off !
Bnmkisi zaten Lefkoşa da yarin köyün adini sorarm sinira yakin oldugunu biliyorum sadece cnm ama cok rahat bnmkisi nobet falan yok 40 kisilermis tv izliodu aksam konuştuğum da ictima falanda yokmus sadece egitim varmis o kdr oda skiliorum diyor iste tek sorun telefonmus kesinlikle affetmiyorlarmis birde bi tane ankesorlu varmis ama yetiyor zaten azicik kisiyiz dedi
konusamioz kiKizlar ben konustum bnmkisi ilcedeymis ama adi alay köyü diye geciyormus bi ogrenin bakalim ayni yere dusen varmi :26: :26: :26:
konusamioz ki2 kere arayabildi suana kadar..lefkosanin merkeze uzak bir koyundeyiz dedi.adini soracam budaha aradiginda...ayni yerdedirler belki de...ogrenip haberleselim canim.
inş cnmm iyi bi yer olur inş.. Bizim olmadı sızın olur ıns..
inşallah canım heyecanla beklıyoruz
canım inşallah rahat edeceğiniz bi yer çıkar bize haber vermeyi unutma dualarımız sizinlee
tamam cnm.seninkinin koyunun adi neydi?Aynen cnm sorda haberleselim insallah ayni yerdedirler =)
konusamioz ki2 kere arayabildi suana kadar..lefkosanin merkeze uzak bir koyundeyiz dedi.adini soracam budaha aradiginda...ayni yerdedirler belki de...ogrenip haberleselim canim.
ne demek canım herzaman burdayımm orası nasılmış bilen warmıymış ??şimdi seninki alay merkezde daha demi???
canım benim çok teşekkür ederim iyi ki var burası başka türlü dertleşmek olmuyor zaman geçmiyor ama burda hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz iyi ki varsınıızzevet honazda cezaevinde şuan canım 20 aralıkta gideceklermiş bu arada sarım çok hasta dün gece ateşlenmiş 2 saat bile uyuyamamış öksürmekten konuşamadı bu akşamda bulaşık sırası bende dedi hey allahım dayanamıyorum ya kıyamıyorum ona inş daha beter hasta olmaz
rica ederim canımm yaa gerçekten çook ii gelioo buradakiler...
honaz merkez diil canım ilçesi orasıda ben merkezden bahsettim alaydan orda diilmş demekki seninki ..,
geçmiş olsun canım du bakalım atlatır kış geldi yaa çok soguk diyodu bnmkide yollar falan kardı dio
atlatır bakalımm yaa sıkı giyinsin sölede
burdada artık cok kımse olmuyoo neredesnz kızlar :S
burdada artık cok kımse olmuyoo neredesnz kızlar :S
ha yok canım merkezde değil merkez o yemin töreni yapılan yer oluyor sanırım.. honazda d tipi kapalı cezaevindeler işte bu arada yarın ilk defa çarşı iznine çıkcaklar 60 kişilermiş 30 u yarın yarım gün kalan 30 u pazar günü tam gün haftayada tam tersi olucakmış forum çamlığa gidiceklermiş yemin törenine gittiğimizde bizi götürmüştü oraya dedim ya nişanlımın denizlide bilmediği yer yok yarın çıkınca ilaç al dedim sıkı giyinmesini hep söylüyorum zaten içimde sen varken bana bişey olmaz diyo kıyamam ya((
ben hafta içi akşamlar gelemiyorum canım ama haftasonları gelmeye çalışıyorum ama dediğin gibi ilk zamanlardaki yoğunluk yok gibi... napalım özlem hasret arttırarak şafak azaltarak ya sabır diye diye yaşamaya çalışıyorz...
sende nedir durumlar ? kıbrıs ha gitti ha gidecek diye diye bak 1 hafta oldu bile.. nasıl askerinle konuşma sıklığınız haber alman sorun oluyomu? benim sarı tlf götürdü komutan iyi saklayın tlflarınızı biz görmeyelim yeter demiş
EWT canım merkez yemin töreni olan yer..bnmki direk ordaydı ondan sordum bide dagıtımlar direk ordan oluyodu değişmiş sanırım...walaa denizli güzel yer bende bi kere gitmiştim ama bnmki bilmez pek ama gide gele ögrenmiştr...bzm çarşılardan umudumuz yok olsada çıkamıyoz nasılsa umarım tezkereden önce çıkarırlar bi zahmette islerni halledebilir...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?