355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Hastaneden yeni ciktim serum filan taktilar yarin raporluyum
Acayip uyku yapti ilaclar kocam aradi oda hasya olmus oksuruyo egitim guya yapmayacakti bugun omzunu incitmis
Of of kendime mi onami uzuleyim

Hastaneden yeni ciktim serum filan taktilar yarin raporluyum
Acayip uyku yapti ilaclar kocam aradi oda hasya olmus oksuruyo egitim guya yapmayacakti bugun omzunu incitmis
Of of kendime mi onami uzuleyim

sıkıntı heeep bnmkıde aradııı yemeklerı cok kotuyms sular deniz suyumus tuzluyms sıcak suu yokms bgn soguk su ıle yıkanms askere mı yolladık yoooksa baska bsyemı cozemedm

şükürler olsn birgün daha bitttiii

aynen öyle cnmm[/QUOTE]

Bnmkisi zaten Lefkoşa da yarin köyün adini sorarm sinira yakin oldugunu biliyorum sadece cnm ama cok rahat bnmkisi nobet falan yok 40 kisilermis tv izliodu aksam konuştuğum da ictima falanda yokmus sadece egitim varmis o kdr oda skiliorum diyor iste tek sorun telefonmus kesinlikle affetmiyorlarmis birde bi tane ankesorlu varmis ama yetiyor zaten azicik kisiyiz dedi

Bnmkisi lefkosada cnm yarin sorarim köyün adini solerim :26: :26:

aynen öyle cnmm

Bnmkisi zaten Lefkoşa da yarin köyün adini sorarm sinira yakin oldugunu biliyorum sadece cnm ama cok rahat bnmkisi nobet falan yok 40 kisilermis tv izliodu aksam konuştuğum da ictima falanda yokmus sadece egitim varmis o kdr oda skiliorum diyor iste tek sorun telefonmus kesinlikle affetmiyorlarmis birde bi tane ankesorlu varmis ama yetiyor zaten azicik kisiyiz dedi[/QUOTE]

benmkıde dedıı egıtım varmıs bı tane ankserlu vrmıs aynı yerlerdelermı yoksa

Canim oyle dusunme bak bize gunler elbet geciyo onemli olan gitmesi

tabiki öyle hatta ço istiyorum gitsin gelsin de bizde düğün dernek yapalım hayatımızı kuralım tek engelimiz bu çünkü ama işte yürek kaldırmıyor bazen...

kesinlikle doğru söylüyorsun canım o zaman kendimi çok yıpratmamak adına şimdiden o sanki yokmuş bu şehirde gibi düşünüyorum işteyken çok aramamaya çalışıyorum ama sonra diyorum saçmalama o burda son günleri ve ara,git yanına 3 gündür hastayım ama umrumda değil dün o soğukta gittim yanına daha beter oldum değdi mi değdi...

aynen bende diyorum ustalıkta hiç gidip göremeyeceğim ama sanki daha iyi olacak gibi çünkü her gidişin dönüşünde aynı sıkıntıyı yaşayacağım ama görmezsen en azından alışmış olurum diyorum.. ooffff bilmiyorum canım dün akşam buluştuk yine bi ton sevimlilik yaptı ben üzülmiyim diye sokakta şarkı türkü dolaştık ama içimde öyle bir yumru oldu ki eve gelip ağladım yine... gitse alışıcam ama böyle beklemek daha kötü...hayatımızdan geçip giden boş bir 6 ay

canım benim desteğin için çok teşekkür ederim evet haklısın bizim 5 ay siz 1 yıl nasıl dayandınız sabrınıza hayranım doğrusu.. zaman bu öyle böyle geçiyor ama onu orda bırakıp gelmek o kadar koydu kii bidaha gitmek istemiyorum (

haklısın evet çok haklısın ama malesef yapılacak bişey yok işte canım Buldan'a çıktı ustası 20 sinde gidicekler işte oraya şuan için rahat tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz falan ama benden kmlerce uzakta olmasına dayanmıyorum ben hastayım dün aradı öksürmekten konuşamadı kıyamam ben üzülmeyeyim diye gıcık tuttu ondan falan diyo..canım çok teşekkür ederim mutlaka yazarımm

canım yapma böyle bırakma kendini biz güçlü durmak zorundayız izinini en güzel şekilde değerlendir kafanı topla geçecek bugünlerde ama yapma böyle

canım bu izin zaten en büyük ihtiyacım bi nebze iyi gelicek bana

aynen öyle bu askerlik insana sonuna kadar sabretmeyi gurur duymayı öğretiyomuş napalım yapacak bişey yok işte.. evet askerim kıyamam düşünmüş yaptırmış kolyesinden hep boynumda zaten ondan güç alıyorum Allah size sabır versin bizim sürenin 3 katı daha...

Gökçemm ahh ahh son günlerinizin kıymetini bilin inan benim o kadar pişmanlıklarım oldu ki gittiğinde onu kırdığım üzdüğüm zamanlar aklıma geliyor suçluyorum kendimi neden öyle dedim neden böyle yaptım diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…