355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

haydin gayrinn smdı sıra sende gonuşş bakalımmm gız
demii konuşuyumm biiii
ne güzel bu saatte arıyo benimki erkenden uyuyo çünkü pek aramaz beni gün içinde bile 3 yada 4 kez konuşuruz
ne güzel hee:26:gelde bana sor bi sen günde 3-4 sefer arıyomuşşş...biz bu konuşmamz tek günde 1kere konuşuozzgüzel mi???
benımkıde arasa artkkk

arar yaaaa bnmki bi zahmeett aradııııı

GELECEKSE BEKLENEN BEKLEMEK GÜZELDİR

ÖZLEYECEKSE ÖZLENEN, ÖZLEMEK GÜZELDİR

VE SEVECEKSE SEVİLEN; O HAYAT HERŞEYE BEDELDİR.

Özdemir ASAF

iyiyim canım nolsun bıraktıgın gıbı .)) sn nasılsın bebiş nasıl alıstınmı

bende aynı cnm ya yemin törenine gittim geldim işte biraz o iii geldi bana
alışıyo insan başka çare yok
bebişde iii büyüyo işte :) 8 aylık oldu 9a gircek

masallah evet ıyı olmustur sanada.yalının dedgı gıbı alısmaya calısmak dıye bırsey yok alısmak zorundayım..
bende aynı cnm ya yemin törenine gittim geldim işte biraz o iii geldi bana
alışıyo insan başka çare yok
bebişde iii büyüyo işte :) 8 aylık oldu 9a gircek

kızlar hepiniz için mevlanadan süper bi söz geliyor.
GÖZYAŞININ BİLE GÖREVİ VARMIŞ;ARDINDAN GELECEK GÜLÜMSEME İÇİN TEMİZLİK YAPARMIŞ.
benden bu gece bu kadar arkadaşlar yarın iş var
herkese iii geceler
sevdiceklerimizi rüyalarımızda görürüz inş

ıyı geceler tatlım ınsallah

kız kankam aydemir16 napıyon ya ben bu topiğe bi bakıym dedim sizi aldatmıyorum yani ama sende girmişin sorun yok:))))))

Valla bizimkilerde çıt yok bende arada katılıyorum buradaki kızlara sağolsunlar çok misafirperverler gerçi şu şafakmatikte hep unutuluyorum ama neyseeeee

Gunaydin kizlar dun gece gelemedim jastayim migrenimde tuttu direk uyudum
Kocam ilk defa aramadi dun hic merak ettim oda jasta olmustu acaba daha mi kotu oldu

kızlar günaydın bugün AŞKerimin ilk çarşı izni :)) az sonra çıkıcaklar bende hastaneden çıkar çıkmaz eveee gidicem ve netten görüşcez :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…