355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

çok alemiz yaa insan sevdıgınden ayrı dusunce boyle olablıyor ıste..

çok alemiz yaa insan sevdıgınden ayrı dusunce boyle olablıyor ıste..

aynen sorma valla ben çok duygusallaşıp içime kapanıyorum bide ancak buraya döküyorum içimi çünkü burda hepimiz aynı dili konuşuyoruuz havada nasıl kapalı tam depresyonluk girsem mi girmesem mi arada kaldım

aynen oyle valla.gırme girme.benm ders calısmam lazım ama bos bos oturuyorum valla cok pısman olcam sonradan ama ıcımden gelmıo .((

Kocam aradi sonunda bana kusmus
Gecen aksam anneme gittim onlar evde yoktu kafede oturdum biseler yedim ona bozulmus bemsiz egleniyo diye

neresını begenmıs .p

ohh hadi gözünaydın bakalım benimkide aradı konuştuk mutlu oldum bendee nasılmış bakalımm iyi haberlerini almışsındır inş

oo seninki tam Kıprıslı olmuş bile Bahar baksana bizim kıbrıs falan gurbet ellere kaptırma askerinii ülkemiz gibisi var mı benim için senin yanında olduğum sürece her yer paris de

gizemcim bende dedm kıbrısı daha görmedn ne dıosn dıe dogru değilmi bi akşam buraya gelırken gördm haklısn dıo

takılıo be cnm memnun değill işte kendnı bı seklde avutma yolları yapıo yazıkk

anladım canım wala inş yapabilirsem dediim gibi bide baya uzun zamandr beraberzo yüzden artk hani ewlilik olmasa bile bi resmiyet olsun ailemide düşünüo onlarda bilsinler artk sıkıldım ice die...bide bu askerlik bizi yedi be canım başımıza gelen pişmiş tavugun başına gelmedi zor geçti o yüzden hani mevlananın bi sözü warya"HAMDIM,PİŞTİM,YANDIM bu askerlikte dahil olmak üzre hayat bana çook dersler verdi acılar insanı olgunlaştırırmış yaa eskiden küçükken daha olgundum da şimdi deliliğe vuruyorumhayatın ne getirecegi belli olmuyo ki sen planlar yapıyosun sonra bi bakmışın puuff demiş uçmuş herşey...rabbim hakkımızda hayırlısını versin,gönlümüzdeki güzellikleride hakkımızda hayırlı kılsın....

ne güzel yaa bnm en çok istediğim meslegi yapıomuş nden istemiyo ki???

aynen oyle valla.gırme girme.benm ders calısmam lazım ama bos bos oturuyorum valla cok pısman olcam sonradan ama ıcımden gelmıo .((

canım aksine daha çok çalışmalısın sevdiceğinle mutlu bi hayat yaşamak için daha fazla sarılmalısın hırslanmalısınn bugünler güzel anı olarak kalsın sen elinden geleni yap bak hem acccık kalmış sizin :)) ne okuyosun bu arada?

kızlar bu arada nişanlımın cep tlf nokıa E55 şarjı tam 1 hafta oldu hala daha gidiyo geçen pazar şarj ettik bugün cmtsi 6 gündür takmamış şarja ve çeyrek dilim kaldı şarjım yarın takcam dedi eski ve ince bi tlf bulmanız kolay olabilir 2. el falan net falanda var whatsapp yükledik baya iyi yani tavsiye ederimmm

exselansss

amiiinnn tatlım yaa allahım herkese nasip etsinn....zordur yaa işin içine ailelerde girincee oofff hiiç hevesim yok nolacak böle bilmem bu ewlilik korkularım...nese canım inş gönlüne göre olur herşey .....

Son düzenleme:
Kocam aradi sonunda bana kusmus
Gecen aksam anneme gittim onlar evde yoktu kafede oturdum biseler yedim ona bozulmus bemsiz egleniyo diye

inan bazen nişanlımı tanıyamıyorum biliyomusun huyları ciddi anlamda değişti sanırım senin eşinde de öyle olmuş çok alıngan olabiliyolar bazen bazı şeyleri yanlış anlamaya çok müsait algıları hep olumsuz yönde olabiliyo sağlığı nasıl canım benim nşşanlımda hastaydı iyileşmiş allahtan umarım eşinde iyidir sen alınganlığını al onun hayatın sensiz tadı tuzu yok de

kızlar merhaba... Uzun zamandır giremedim. Biz ayrıldık ((

canım hoşgeldinn hayırdır ne oldu yaa ??

valla tatlım her güzel şeyin zorluğu var evet aileler işin içine girince bi tık daha zorluk artıyor mesela artık 2 kişi değil 2 aile oluyor vs ama sevgi saygı bağlılık hepsinin üstesinden geliyor emin ol ki siz neler aşmışsınız bunlar size vıız gelir tırıız gider

kızlar merhaba... Uzun zamandır giremedim. Biz ayrıldık ((

aaa cnmm öylemı bnmkıne soylıyımm bakk bunuuu

NEdeeen ayrıldnz uzuldmm :/

aaa cnmm öylemı bnmkıne soylıyımm bakk bunuuu

NEdeeen ayrıldnz uzuldmm :/

aynen baharcım söyle inş bulursunuz sende burdan bak istersen :)) bu arada yılbaşı için hediye almak istiyorum ben bahar ya senden güzel fikirler çıkıyo bi düşünelim ne dersin

kızlar ne güzel sizinkiler telefon sokmuş ya da arıyolarmış günde kaç kere biz günde bi 5 dakika konuşabilirsek ben şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…