ne guzel canimm konusmussun...insan ne konusucani unutuo ya aradgnda dimi:) kisa zamnda cok sey ogrnmk zor hasret gidermk zoryok sormadım ya dun 2 kere tekrarlattım cocugaaaşimdi yenideen sormakk dıceek ne unutkansn Sorarım brz daha zaman gecsn bişeyler anlatı ztn Telsiiz olduda naptıgını ne ettgndn bahsettı :))))))))))
isiimmm söylemek istemiyosun sanırım??okul nerden mezunsn hangi bölüm??ne güzel c anım yaa
bende açıktn okuyorm işte 21 yaş ecrin bendeewde sıkılmkla meşgulm bnde maleseff:26:bizim daha yok cnm yaa gelince iş güç ayarlicak bnm okul iş war daha ama kendi aramzda yüzük tkcaz işini ayarlasıunda bi aileler tanışck daha ooo bzm baya uzun
Gunaydin kizlar dun gece gelemedim jastayim migrenimde tuttu direk uyudum
Kocam ilk defa aramadi dun hic merak ettim oda jasta olmustu acaba daha mi kotu oldu
kızlar günaydın bugün AŞKerimin ilk çarşı izni :)) az sonra çıkıcaklar bende hastaneden çıkar çıkmaz eveee gidicem ve netten görüşcez :))))
canım ben lojistik okudum üstüne bide işletme yaptım kafayı yedim yani bildiğin yüksek lisansa bi ara el attım sonra dedim dur yuva kurucam evlencem bide okulla uğraşamam erteledım şuan için onu yaniikıızz senin daha yaş ufakmış ayoll ben seni daha büyük sandıydım bu askerlik seni pek olgunlaştırmış izmirdeyim canım ben bu arada sen hangi şehirdensin??
kıyamam ya benim durum daha iyi
günaydınlaarrr...:13:maşallah canım ii okumuşun lojistik 2 yıllıktı sanırım??walaa bi 4 yılı bulsam bende atcam yüksek lisansa ama benmki o zamana kadar bekler mi bilinmez ...adam kafayı yemiş durumda benszlikten dün diyo geliyim hemen alcam seni yanıma kafayı yedm kızım senszlikten diyeewt canım küçüğüm de nerden bildin olgun oldumuuu???
bende diyorum bu kızlar neredemeğersem buraya toplanıyormuşuz :)
aradı beni çarşı iznine çıkmışlar haftaya denetim varmış eksiklerinizi giderin demiş komutan:) köyün adını öğrendim "DOĞANCI" imiş köyün adı kızlar..ne guzel canimm konusmussun...insan ne konusucani unutuo ya aradgnda dimi:) kisa zamnda cok sey ogrnmk zor hasret gidermk zor(
ne guzel canimm konusmussun...insan ne konusucani unutuo ya aradgnda dimi:) kisa zamnda cok sey ogrnmk zor hasret gidermk zor(
Tmmdir cnm
kızlar orda mısınız? çarşı iznine çıkmış mı sizinkilerde?
kızlar orda mısınız? çarşı iznine çıkmış mı sizinkilerde?
canım evet benim sarımda çıktıı aradı konuştuk msjlaşıyoruz şuan :)) yemek falan yiceklermiş akşam 5 te teslim olcaklarmış yine birliğe güzel bi moral olur onlar için bu
günaydın kızlarrrdilerim cok guzel bir haftasonu olur hepimiz ıcın.aramayanların askerleride bir an once arar ınsallah sıkmayın canınızı hersey cok guzel o-la-cak .))
ooo tünaydın canım hoşgeldinnn amiin diyorum kocaman bunlar ne güzel dilekler böylee :))
ohh miss .)) nasılmış
ohh miss benmki aradı konuştum ıyı oldum geldimmm Selam kızçeler
kendısı kahvaltı gene alıp yapmış.. Dıo bızım kıbrıs çok guzel senıde alıp buradamı yaşasak dıo hehehe
inadına yasamak dıe bı dızı basladı ya gecen hafta ılk bolumuydu.kıbrısta gecıyordu bı kac sahnesı.ekrana yapıstım resmenbenm gectıgım yerlerın otelın yerini çekmişler falan bi garip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?