Herkese tünaydın
sabahtan beri ayaktayım oğluş saolsun şimdi uyudu bende biraz neler yazışmışsınız onu okuyom :)
hoşgeldin canım gel sana da tünaydınn :)) oğluşun kaç yaşındaa ne güzel o var ki zaman biraz daha hızlı geçer senin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese tünaydın
sabahtan beri ayaktayım oğluş saolsun şimdi uyudu bende biraz neler yazışmışsınız onu okuyom :)
hoşgeldiniz kızlar![]()
lapa lapa kar yagiyorr burda kizlarr:)
gelin kartopu oynayalim:)
hoşgeldin canım gel sana da tünaydınn :)) oğluşun kaç yaşındaa ne güzel o var ki zaman biraz daha hızlı geçer senin için![]()
hoşgeldiniz kızlar![]()
hülya idi galibaIsimlerinizide öğrendim bu arada geçmişi okurken
Oğluşum daha 8 aylık :)
ewet onla zaman daha güzel geçiyo ama yinede kocacığın özlemi dinmiyo
bembeyaz bir sabaha ve size günaydin kizlar:)
günaydıınn kızlar hepiciğinizeee ben geldiimmm![]()
Herkese tünaydın
hoşgeldiniz kızlar![]()
evet denizcim hülya ben :)) senin ismini asla unutmam çünkü deniz kv ismi ayrıca allahım kısmet ederde oğlum olursa oğluma vermek istediğim isim beren deniz :))
allaaa şimdi en tatlı zamanıdır onun maşallahh ben görsem yumak yumak severdim onu şimdiiElbette eşin yerini hiç kimse doldurmuyor
![]()
günaydınnn güzelleriiimmnasılsınız bakalımmm??
evet denizcim dün epey kaynattık valla cok ıyı oldu .))
günaydınnn güzelleriiimmNasılsınız bakalımmm??
Evet denizcim dün epey kaynattık valla cok ıyı oldu .))
ewet cnm en tatlı zamanı ama o kadar yaramazki uyumak bilmez yemek yemez mız mız bişey :) yinede tatlı tabiki allah sizlerede taddırır inşallah bu güzel duyguyu
günaydın gizemcm
ben olamadım aranızda halit uyumak bilmedi :) ama gördüm ki gerçekten burda bi aile olmuşuz biz.hatta eşimede bahsediyorum sizden.ooo baya ilerlettiniz siz diyo
amiinnn canım beniim tüm kızların başına inşşBen hep derim ki; bi oğlum olsun düz duvara tırmansın sessiz sedasız sakin bi çocuk olmasın diyee nişanlımda çok kızar deme öyle saatine denk gelir falan diyee
Ama ben sakin çocuk sevmiyorum napiimm
bende çok anlatıyorum![]()
valla bende çok anlatıyorum maşallah size diyor![]()
ah cnm bende aynen senin gibiyim ama işte bazen çileden çıkarıyo.ben yorulduğum için değil mesela yemek yemiyo aç aç duruyo beni bu üzüyo.yada uyumuyo sürekli gözlerini ovalıyo kıpkırmızı oluyo gelde üzülme yani.sürekli gezmek oyun oynamak istiyo bi saniye yerinde durmuyo
Ee kızlar naptınız konuştunuz mu askerlerinizle.bu arada bizim hala çarşı iznimiz yok sizinkiler napıyo çıktılar mı çarşıya bu hafta
ya evet aslında hani yaramazlığından değilde uykusuz olduğu halde uyumaması yada açken bişey yememesi üzer insanıAma büyüklerimiz gibi konuşayım; böyle böyle büyücek işte napcann
Benim sarı dün çıktı bugün birlikte ama konuşuyoruz cebi açık tatlım seninkinde neden yoktu izin :26:
benimkinin de yok daha izni ktm ye katıldı cuma yerleşebildi bu hafta olmadı haftaya belki diyo
nereye gitti askerin cnm ???