355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bnm askerin kayseride talas ilçesinde ama 2 hafta zincidere diye bi yerde merkezden uzak eğitim alıyolar ondan çıkmadılar.off off iyice canı sıkılıyo.bide komando bizimki çok zorluyolar kısa dönem olmasına rağmen.acemide iken hafta sonları falan yoktu sürekli eğitim di allahtan şimdi iki gün tatildi.bu seferde yapacak bişey yok diye sıkılıyolarmış :)
dediğin gibi böle büyüyecek yapabileceğimiz fazla bişey yok

ooww komandoo komandoo yani :)) onların bende duymuştum baya ağır oluyomuş tatlım ama herşeyde bi hayır vardır bu şekilde düşün.. haftasonları tatil olsalar bile cidden ne yapılabilir ki? ben kitap gönderdim askerime 3 tane sürekli onları okuyomuş yapacak bişey yok tatil günlerinde diyoo gizliden cebi açıyo 2 msj atıyo tamam bitti bu şekilde yanii

ooww komandoo komandoo yani :)) onların bende duymuştum baya ağır oluyomuş tatlım ama herşeyde bi hayır vardır bu şekilde düşün.. Haftasonları tatil olsalar bile cidden ne yapılabilir ki? Ben kitap gönderdim askerime 3 tane sürekli onları okuyomuş yapacak bişey yok tatil günlerinde diyoo gizliden cebi açıyo 2 msj atıyo tamam bitti bu şekilde yanii

bizimki kitap okumayıda sevmez :( ya tabi yapacak başka bişey yok zaten hapishane gibi

bizimki kitap okumayıda sevmez :( ya tabi yapacak başka bişey yok zaten hapishane gibi

benim sarı maphus damlarında askerlik yapıyo resmen çünkü denizlideki askeriyede yer kalmadığı için honazda d tipi cezaevindeler şuan denizliye acemi olarak giden ilk askerler kendileri:1::1:

benim sarı maphus damlarında askerlik yapıyo resmen çünkü denizlideki askeriyede yer kalmadığı için honazda d tipi cezaevindeler şuan denizliye acemi olarak giden ilk askerler kendileri:1::1:

bide bu var askeriyede yer yok olayı.allah yardımcıları olsun valla zor ya

bide bu var askeriyede yer yok olayı.allah yardımcıları olsun valla zor ya

aynen ya sorma.. hayır madem bu adamı buraya verdiniz siz onun yatacak yerini kalıcak yerinide ayarlayın demi ama yok malesef böyle bi sistem zaten mantık denen bişey hiç yok.. Allahtan 2 hafta sonra Buldan a geçecek bakalım orası nasıl olcakk :31:

aynen ya sorma.. Hayır madem bu adamı buraya verdiniz siz onun yatacak yerini kalıcak yerinide ayarlayın demi ama yok malesef böyle bi sistem zaten mantık denen bişey hiç yok.. Allahtan 2 hafta sonra buldan a geçecek bakalım orası nasıl olcakk :31:

bu yoklama kaçaklarını aldılar ya ondan gliba.
Umarım orası rahat olur onun için

selam kızlar iki gündür annemde yatıyorum ancak toparlanabildim. kocamla konuşmak bile zor ya boğazlarım yırtılıyo sanki.
hava çok soğukmuş kar yağmış ama kalmamış.

selam kızlar iki gündür annemde yatıyorum ancak toparlanabildim. kocamla konuşmak bile zor ya boğazlarım yırtılıyo sanki.
hava çok soğukmuş kar yağmış ama kalmamış.

canım benim annen seni hemencicik iyileştirir inş :16: gelmiş geçmiş olsun kuzum benim sarı da diyo hava çok soğuk yerler buz diye hasta o da öksürmekten konuşamadıı

ben geldimm yine sevemediğim pazar günlerinden birindeyim neyseki msjıyla uyandım suan günümede ömrüşümle konuşarak devam ediyorum cok özledim onu cokkkkk :16: :16: :16:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 22 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 52 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak 25

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 135 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 139 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 131 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 133 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 133 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 133

Kubrah -> Şafak 133 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 132 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 132 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 135 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 132 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 135 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 135 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 334 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 331 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

ÖGleen içtiması yapalımmm dedimmm :6::7::7::8:

Back
X