- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kuzuuuuu![]()
ömrüşümü özlüyorummmmm![]()
![]()
![]()
![]()
puff hiç keyifli değilimm![]()
![]()
kızlar sevgiliniz askerdeyken nefes i mi izliyorsunuz izlemeyin yaaa![]()
ayyy şu şafağın güzelliğine bak yaa bende olsa bu şafak kafayı yerdim herhaldebizim daha yüz günden fazla var bu şafağı görmek için
ben iyiyim Gizemciimm geldimm pazar pazar evdeyim yinee![]()
günaydın gizemcm
ben olamadım aranızda halit uyumak bilmedi :) ama gördüm ki gerçekten burda bi aile olmuşuz biz.hatta eşimede bahsediyorum sizden.ooo baya ilerlettiniz siz diyo
amiinnn canım beniim tüm kızların başına inşşben hep derim ki; bi oğlum olsun düz duvara tırmansın sessiz sedasız sakin bi çocuk olmasın diyee nişanlımda çok kızar deme öyle saatine denk gelir falan diyee
ama ben sakin çocuk sevmiyorum napiimm
selam herkezee![]()
ben geldimm yine sevemediğim pazar günlerinden birindeyim neyseki msjıyla uyandım suan günümede ömrüşümle konuşarak devam ediyorum cok özledim onu cokkkkk![]()
![]()
![]()
selam herkezee![]()
selam bebeğimm
çatlakkk dun izledin mi nefesi ?
![]()
kızlar sevgiliniz askerdeyken nefes i mi izliyorsunuz izlemeyin yaaa![]()
ben o hatayı yaptm cnm![]()
uzaktan uzaktan bakışın canım aman izlemetatlım hoşgeldiinn bende oldum olasıı şu pazar günlerini hiç sevmembende nişanlımla msjlaşıyorum bugün ama kendisi şuan maç yapmaya gitti
as baharcıımm hoşgeldiinnn
yeeaaa izlemedimmsiz izlemeyin dediniz ondan vazgeçtim yoksa çok pis hazırlamıştım kendimi
sence bu forumda bu manyaklığı kim yaparrrrrr tabikide benama izlemedim yaa izleme dedi kızlar film masa üstünde o bana bakıyo ben onaa
esaretin bedelini indiriyorum gece onu izlicemm
hülyamm ben henüz kafayı yemedım ama son 2 gun kala kalbim yerınden cıkabılır
günaydın deniziim.vallahi öyle aile gibi olduk.bende dun 2 saat konustum aksam sızlerı anlattım.hepsi cok samimi cok guzel zaman gecıyor burda dıye..
hülyamm oyle deme düz duvar falan.benımkı ıkız.annesı anlatırda duz duvara tırmanırmıs aynı anda 2 tane oglan dusunsene.ben bakamazdım heralde.cok zor yani cok .))
hosgeldiin bahariiim![]()
tatlım hoşgeldiinn bende oldum olasıı şu pazar günlerini hiç sevmembende nişanlımla msjlaşıyorum bugün ama kendisi şuan maç yapmaya gitti
as baharcıımm hoşgeldiinnn
yeeaaa izlemedimmsiz izlemeyin dediniz ondan vazgeçtim yoksa çok pis hazırlamıştım kendimi
sence bu forumda bu manyaklığı kim yaparrrrrr tabikide benama izlemedim yaa izleme dedi kızlar film masa üstünde o bana bakıyo ben onaa
esaretin bedelini indiriyorum gece onu izlicemm
ohh süpersin tatlım ya:)
uzaktan uzaktan bakışın canım aman izleme![]()
hb kızçelerimhahah iyi yaptın ızlemeyereeek yaa ...
![]()
öyle yapıyoruz şuaan nişanlıma izleyeyimmi diyorum izle izle neler çektiğimizi gör diyo hey allahım orda bile duygu sömürüsü
sizlerin sayesindee![]()
öyle yapıyoruz şuaan nişanlıma izleyeyimmi diyorum izle izle neler çektiğimizi gör diyo hey allahım orda bile duygu sömürüsü
sizlerin sayesindee![]()
sen naptın canım askerinle konuşabildin mi bugün?
her fırsatı değerlendirecek ya ama şaka maka çok etkileyici bi film![]()
Yok tatlım bgn daha aramadı belkı akrabaları gelmiştir geliceklerde oradadır![]()
ay yok yok izlemem valla boşver yeni toparlandım daha zaten sadistliğim tuttu ama sizler sayesinde hoop toparlanıverdimmşu pazar günlerini yalnızca ben mi sevmiyorum :26:
ayy iyi hadi bak ne güzel askerine moral olur akrabalarını görmek kendini biraz daha iyi hisseder benimkisi diyo 2 farklı insan yüzü görünce dünyalar benim oluyo diyee
bana hergün pazar![]()