Âmin inşallah canım. Askerin nerede kısa dönem mi yapıyor
Bu akşam da kimse yok buralardanerdesiniz kızlaaaar
Hayırlı olsun canım. En önemlisi tecrübe. Bir tecrüben olur güzel olur.
Evet inşallah 10 Ocakta gidiyorum. Biletlerimi aldım :)
kızlar kızlarr ben geldiiim.gittim iş gorusmesınee.yarın sabah arıcam bnmkıyle bı konusayım.buyuk ıhtımal kabul etcem .)) ınsallah hayırlı olur benım ıcın.evde oturmaktansa ıkı kurus para kazanırım tecrubem olur.Bugun toplam 3 yerden iş gorusmesı ıcın aradılar.fınansbankta geri dondu komedi.ıstersın gelmezz beklemezsin bı anda gelırlerrr.kafamı karıstırdılar ama en uygunu sartlar olarak bu geldi bana.bugun daha keyıflıyım smdı bıde ders calısırsam bıraz tam olcakk
ya bişe soracaktım şu şafak sayacını ben yapamadım galiba:S düzenliyorum tarih giriyorum ama yine görünmüyo sanırım:S neden ki? sen nasıl yaptın? çok heves ettim ben de :)
bnmkide 11 ocakta gel diyor bende kararsız kaldım :26: :26: :26:
Evli misiniz siz. Evci çıkarabiliyor musun. Gidebiliyorsan git bence güzel olur. Hemen geçsin istiyorum valla ben 2 ay.
kızlar nerelerdesinizzzz saat kaç oldu ama size ihtiyacım var bnmmm birsey sormam gerekiyorr:26: :26: :26:
yok evli değiliz ama aileside var :)
hoşbuldum :) tam olarak verilen cevapları falan takip edip göremesem de bakıp cevap vermeye calışıyorum :) zamanla öğrenirim galiba:)
Bu akşam da kimse yok buralardanerdesiniz kızlaaaar
kızlar nerelerdesinizzzz saat kaç oldu ama size ihtiyacım var bnmmm birsey sormam gerekiyorr:26: :26: :26:
selam kızlar ben geldim
canım çok sıkkın sarıyla tartıştık tlf kapatmış yatmış bi iyi geceler bile demeden sinir oluyorum bazen ona hemde çok!
canım çok sıkkın sarıyla tartıştık tlf kapatmış yatmış bi iyi geceler bile demeden sinir oluyorum bazen ona hemde çok!
slm hülyamm hosgeldiiin.benımkının de moralı bozulmus bırı bsy yapmıs ama anlatmadı.okdar snır oldumki km naptysa cok uzuldum.bıde agladım oturup o anlamadan.iş gorusmemı bıle heveslıcene anlatamadım.cocuk mutsuz mutsuz offfff :/
selam kızlar ben geldim
Bu telefonlar da başa bela. Sürekli yanında görmeye alıştığın insan. Uzaktan uzaktan bir sürü yanlış anlaşılma olur. Tartışmalara da sebep olur. Olmasa da olmuyor :/ Niye tartıştınız?
Sık dişini be gizem. Ne kaldı ki şurada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?