355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

iş mi bulsun canım erkek ark gelincede askerlikte ağırlarına gitcek çok şey oluyo

benimde öyle peki senin neyin var ki???

ankaserlü bozulmuşş !! ne zaman yapılır allah bilir cidden sabır denenıomu ztn goremıosn gunde 1-2 kez sesını duyuyosn smdı oda yok bu nedırkı yahuu anlamıyorum been ınsanlarnda bı pskljısı var bukdrda ınsanlar sömürülmezki !!!!

Off çok haklısın canım (

Bizimki de stresle bekliyor ne olacağım nereye gideceğim diye

hadi yaaa kötü olmuş inş cabucak hallederler telleri askerlik mi yoksa başka birşeymi ben çözemedim ama askerlik değil bunların ki yani

Off çok haklısın canım (

Bizimki de stresle bekliyor ne olacağım nereye gideceğim diye

aldm cnm aldımm ankserlu bozulmuş bişi demıorm artık sınırlerımmm bzuldu yaaa ınsanııı ayakta tutann bı seslerımızdı onuda aldılar ben daha ne dıyımki !

hadi yaaa kötü olmuş inş cabucak hallederler telleri askerlik mi yoksa başka birşeymi ben çözemedim ama askerlik değil bunların ki yani

valla cnm onlara kaldıysa zoor halledılır onlar naslsa lazım olmuo anksrlu onlrda ılesme gırms sevdklryle gırmemış ne fark eder sınırlerımm cddn kalmadııı yaa sabredıorz hadı sabır dıorzz ama ınsanıın tekk ıletsmnı halledn hemen ya ! pskjlı kalmaz boyle cnm yok beee bu bambaska bişi ..

valla haklısın cnm ne desem bilemedim şimdi ben sana sıkma canını dicem ama saçma olacak inş yaparlar demekten ve seni anlamaktan başka bişi gelmiyo elimden

valla haklısın cnm ne desem bilemedim şimdi ben sana sıkma canını dicem ama saçma olacak inş yaparlar demekten ve seni anlamaktan başka bişi gelmiyo elimden

onlara nekii ustnde durcaklar cocuklr sevdsklryle konuşmuş konuşmamış cokmuu umurlarnda sömursnler anca !! Aman cnm avutcak elle tutulur hıc bsı yokkı son demı artıkk sevdgnın sesınıde duyamıosan dha ne olck kı ?? pes artık pes..

inan hiç kimsenin umurunda değil hatta sende senin durumunda olmayanların bile umrunda değilsin orda onlar sömürülüyo getir götür işler yaptırılıyo kullanılıyo nerdeyse ama adı askerlik verilen eğitim peki hiç yok ve burda da bize amaaann o da bişey mi geçer geçer merak etme deniyo artık bitsin gerçekten iice sinirlerim bozuluyo benimde

kızlar ya herkesın içi şişmiş durumda vallahi.sabır diliyorum herkese.yılmaya gram kaldıysada toparlanmak zorundayız.suan bunları yazma geregı hıssedıyorum kendımde.onumu goremesem bıle ınancım var.lütfen ama lütfen kaybetmeyın umudunuzu.//

valla benim canım çok sıkkın kızlar nişanlımın bazı huyları beni çok sinirlendiriyor ve bunları çözmeden evliliğe adım atmayı istemiyorm tlf kapatıp uyumak nedir alllah aşkına bi sorun var ortada çözülmesi gereken

canım benımkıde ılk 3 yıl yaptı bunu.kavgadan sonra kapatır uyurduda.ıstedıgı zaman acardı.senınkı hep bolemıydı? artık yapmıyor ama... zmnla bunların ılıskıyı yıprttıgını gorunce törpüleniyor.hklısın bu cozulmesı gerek.ama sıkma canını konuusuralarak halletmeyı dne bi

cnm herkez tuturmuş sabır sabır sabır neyın sabrı bu ? sevdiginizi göremeynce başlayan sız değilmsnzz ısyana ? ben göremıyorum onu gectımm sesını duyamıyorum herkezn elınde hr dk sevdıgıyle konuşuyolr bzde gectık o yollardn ee gecmssn herkesn yasayıp bttrdktn snra sabır kelımesnı cok rht soyluo ama sabırlada olmuyo artık can ya buda gucu tukenıo benm hergn gunlukte ona yazdgm tek şeey sesını duymakla ayakta durabılıyorum ... eee ? şimdii ben neye tutunup hadı sabır en azndn sesını duyuyosn dıyebılcem ? Güç insanlardan tukenmez mı bu bıde canından cok sevdıgın adam ise ? Kımse bana sabır demessın o kelımeyı coktan gectık artık

İnan şu olaydn snra gucum yok başarabilene ne mutlu cnm

ya benimki işine gelmiyosa susan tiplerden.. hani kafasına yatmıyosa susar asla konuşmaz tlf kapamasının sebebide her gece askerde kapatıyo zaten ama bişey demeden kapatmazdı.. yılbaşında istanbula arkadaşımın yanına gitmek istediğimi söyledim olmaz deyip konuyu kapattı.. kendisi ayda bir arkadaşlarıyla toplanıp gece 12 lerde geliyodu ama eve.. bende döşedim msjları ya bundan sonra benim olmadığım yerde sende olmazsın yada bana karışma kısıtlama dedim bunun cevabını vermediğin sürecede benden haber alamıcaksın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…