355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım nevresim takımı aldım %100 pamuk bence güzel ama kullanmadan bilemem umarım sağlam çıkar (

Amin tatlım teşekkür ederim.. valla ben sarımsız gidiyorum annemle ha nişanlım yanımda olsa çok daha güzel olurdu çünkü ben çok kararsız ve hemen etkilenen biriyim o olsaydı belki daha kolay olurdu.. kendisinin benden tek isteği '' hayatım rica ediyorum pembe ayıcıklı güllü dallı şeyler alıp evimizi şirinlerin evine benzetme'' o yüzden aldığım herşeyin fotosunu çekip gönderdim beğendi allahtan.. Taç Galatasaray çift kişilik nevresimimide aldıım çeyizim tamamdır

tamam canım sorarım bugun.fılm ızlıyorum bende smdı skıntıdan

ahahaha bende buldum kendimden bi tanee bnm çeyizim baştan asagı GALATASARAY'la dolu olacak onun dısında pembe şeyleride cok seviyorum hele mutfakta aksesuarları o tabaklarlar kaşıklar falan oluyor ya onlara bitiyorum ama bi yandanda bakınca kendimle çelişiyorum cocukca geliyor o yüzden bn ömer olmadan asla cıkamam

yawrucum bizimkisi İstanbul'a gitti pazar gecesi bugün gelcekti ama yollar kötü diye yarına gelcek inşallah. çok darlandı 1 aydır işten bahsetmiştim ya cmt pazar bile çalıştı orada halaları war helallik almaya birde kafa dağıtmaya gitti bende ses etmedim artık nasılsa gidecek zamanı durduramıyoruz bari azıcık kafasını boşaltıp gitsin dedim. banada ön alıştırma oluyor işte o arada ev iş iş ev 3 gündür hiçbirşey yapmıyorum wallahi

İyi geceler su safak sayilari 20 lerde olan arkadaslarim sze o kdar imreniyorum kii ahh ahh sanki siz o gunleri gecirmediniz gibi geliyoo :) biz gorebilcekmiyiz o gunleri acabaa''

İyi geceler su safak sayilari 20 lerde olan arkadaslarim sze o kdar imreniyorum kii ahh ahh sanki siz o gunleri gecirmediniz gibi geliyoo :) biz gorebilcekmiyiz o gunleri acabaa''

merhaba canımm...
merak etme bizde sizin 3 katınız yaptıık o yolları 3kez geçtiikammaa geçioo gördünüz üzree
merak etmeyin sizlerde görceksiniz sabır az kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…